- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ery
tag
Hi!!!
Én saját magam szeretnék full plexi házat csinálni aki tud hasonlo linket vagy valamien tervet amiről elindulhatok kérem szóljon! Előre is thx -
Mlacee
tag
válasz
FlasH-BacK #20 üzenetére
Én eddig ezt gondoltam:
Veszek egy gépházat,kivagdosom az oldalát,plexit csavarozok rá gombefejű csavarokkal és ragasztószivaccsokkal bélelve belülről a plexi és a gépház fém része közti helyet...
UV reagens csöveket tervezeket a vízhűtésemhez,ezt egy 30 centis UVs neonnal szeretném megvilágítani..
Látszódni fog szépen?...
Mennyibe kerülne egy 40x45 centis plexilap üvegesnél?... -
harry
veterán
ezen is vitáztunk már, itt pár topic:
Bővebben: link - innentől nézd át a következő kb 100 hsz-t.
Bővebben: link -
Ijk
nagyúr
plexi helyett nem jobb üveget betenni?
-
Patrik đ
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #20 üzenetére
CSá.köszi szépen az uv vel kapcsolatos tippet lehet hogy az egyik kérdésem lett volna.akkor a 300 w os tápomat nem érdemes azért lecserélni nagyobra mer rakni akarok bele 1-2 ketyerét.nem akarok bele sok mindent csak egy neon-t + 1 ventit azt kész meg a gépházam kivágni de azt +oldom.
-
FlasH-BacK
senior tag
Szerintem sem kell a modding miatt nagyobb tápot venni. Ventik és fénycuccok alig fogyasztanak valamit.
És egy jó tanács: Ha UV fénycsövet tesztek a gépbe, ne rakjatok mellé semmilyen világító cuccot, mert elnyomja az UV reagens cuccok fényét! Tapasztalatból mondom. -
harry
veterán
szted honnan tudjuk, ha nem mondod meg milyen géped van?
amúgy nem tudom mit vagytok úgy kétségbeesve táp miatt, ezek egyszerű fénytechnikai cuccok, ezek miatt ne vegyél másikatPersze azért a codegent kizárnám, és minimum egy 350es ciheftecet raknék alá.
egyéb - itt egy leírás festésről: Bővebben: link -
Patrik đ
csendes tag
Szevasztok! Én is mint bambus szeretném tuningolni a gépemet de csak a régit.az a kérdésem hogy elég e bele a 300 w os táp nem akarok bele a neonon kívül semmit .légysz help
-
lol
senior tag
nem ajánlom azt a tápot, elég rossz minőségű sajnos
Chieftec márkát ajánlom, jó minőségű táp /360W/ és ház kombot lehet kapni brutto 22 körül már (pl.: Bővebben: link alienc*mputers) > ''Chieftec Dragon DX01WDU Midi ATX 360W'' (gyári holnap, képekkelBővebben: link)! tápról > Bővebben: link jól lászik a tesztből, hogy a 360W chieftec táp veri bőven a 400Wos codegent...
nagyon jó, hogy van tapasztalatod, de elöszőr olvass utána, nézz meg pár moddot (pl.: radikalmod.hu stb stb). elöszőr érdemes, persze máson gyakorolni utána térni rá az előre jól megtervezett modd kivitelezéséhez...
[Szerkesztve] -
Bambus
csendes tag
Sziasztok!
Érzek magamban 1 kis szunnyadó kreativítást, és kedvet kaptam egy gépház készítéséhez.....
De van néhány fenntartásom mivel még nemcsináltam ilyet, sőt hasonlót se...
Festékszóróval tudok bánni, elég sokáig modelleztem, tehát van tapasztalatom!
Nemsokára elkezdem készíteni a gépházat ezért ha van valami tapasztalotak ezzel kapcsolatba akkor örülnék neki, ha megosztanátok.
(a tápnak gondolom jónak kell lennie hogy elbírja a sok kis bizbazt, amiket fölszerelnék pl neonok meg ilyesmik)(kényes témára tapintottam, mert eddig 2sz@r tápot vettem 2hónap alatt)
Ja és mennyi idő egy átlagos neon élettartama?
Milyen gépházat ajánlotok legelöszőr? NINTENDÓT mi(pl olcsót vagy ne is gépházon gyakoroljak)
Utcsó kérdésem: A mostani tápom jó-e amit a gépházamhoz kaptam (Codegen 6083-ca)400W táppal.Konfigom: alaplap:Asus A7N8X, proci: AMD 2.8+, Ati 9800, 2X 256MB ram DDR(dual),Génius hangkártya...
Előre is köszi!
Üdv: Bambus -
lol
senior tag
-
Gleatcher
aktív tag
A dekopír az egy szerszám, pontosabban elektromos fűrész, amivel kényelmesen és gyorsan lehet vágni. Apukádat kérdezd meg, ő biztosan tud mutatni egyet, de ha nem akkor itt egy link:
Bővebben: link
És itt egy kis help a barkácshoz...
Tomeck
csendes tag
mi az a dekopír létszi világosítsatok fel !!
-
Tomeck
csendes tag
Köszi minden eddigi segítséget
már csak azt kéne megtudnom hogy honnét tudok plexit
szerezni és hogy a gépház oldalát mivel tudom kivágni ????? THX -
Tomeck
csendes tag
na jó akor létszi mondjatok egy két okosságot még
hogyan lehet így barkácsolni meg hogy tudom bekötni pl.:a gépba a neon-t jo e a tápra aztán mivel vágjam ki a gép oldalát ........ és stb .: minden bölcsességet írjatok le PLS
-
Gleatcher
aktív tag
Itt kérdezte vki a fórumon, h kell csinálni, de radikalmodon van most róla egy cikk..
Link:
Gleatcher
aktív tag
Ez is egy megoldás, kicsit munkaigényesebb, de ezt hívják az igazi moddingnak, a többi csak vásárlás és aztán összerakás. Ez nem nagy cucc az tény.
Mondjuk plexilapot rakni a hdd-re vagy a hyperkockát megcsinálni, na aza modding...
De láttam már mézeskalács-ház gépet is. Fincsi....
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Ugyan ezt rossz helyre írtad, de sebaj, kérj meg egy moderátort h rakja át a moddingokhoz.
A recept egyszerű:
végy jó sok pénzt
sétálj el egy boltba és vásárolj be a kövikből:
egy számítógépház (lehet plexis is, de lehet ár vágni is lukat és abba plexit)
egy jó minőségű tápot, ami bírja a gép mellett a kütyüket is
vegyél kb ezeket:
egy két világítós ventit, ami halk is
egy két darab 30-as vagy 10-es CCFL-et (hidegkatódcső, alias fénycső)
két darab IDE és egy darab FDD csőkábelt (lehet UV reagens is, de akkor kell hozzá UV fény is)
majd ezeket szereld össze a gépbe...
Kábé ennyi -
Tomeck
csendes tag
Nos engem az érdekelne hogy hogyan is lehetne öszehozni egy olyan szép csilli bill kis frankó neon-os plexi oldalú gépet szal irjatok és segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG A650GF Gold 650W Moduláris Tápegység
- GARIS!! MEGBIZHATÓ! PLATINUM!!! Enermax Platimax 1700W 80 PLUS
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő (NH-D15 CH.BK)
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Black & Decker töltőt keresek
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest