- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
én a gépem oldallapját cseréltem le egy plexivel, amire fölraktam egy 9 centis zalman ventit. a plexi méretre vágását kivéve minden házilag készült. nameg a venti sem hazai.
gondolkodok azon is, hogy miként hűtsem a gép előlapját, elsősorban itt a rackemben csücsülő 120-as maxtorra gondolok. de erre még nem találtam megoldást.
ha technikai zseni lennék, aki tud forrasztgatni, meg méregetni (nem colostokkal), akkor már sokkal több cuccot megcsináltam volna tuti. például érdekelne, hogy miként lehet, vagy lehet-e egyáltalán spéci az alaplapomhoz (abit an8) uGuru-hoz csatlakoztatott 3rd eye-t készíteni. csak ugye kevés vagyok hozzá.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest