Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
én a gépem oldallapját cseréltem le egy plexivel, amire fölraktam egy 9 centis zalman ventit. a plexi méretre vágását kivéve minden házilag készült. nameg a venti sem hazai.
gondolkodok azon is, hogy miként hűtsem a gép előlapját, elsősorban itt a rackemben csücsülő 120-as maxtorra gondolok. de erre még nem találtam megoldást.
ha technikai zseni lennék, aki tud forrasztgatni, meg méregetni (nem colostokkal), akkor már sokkal több cuccot megcsináltam volna tuti. például érdekelne, hogy miként lehet, vagy lehet-e egyáltalán spéci az alaplapomhoz (abit an8) uGuru-hoz csatlakoztatott 3rd eye-t készíteni. csak ugye kevés vagyok hozzá.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest