Aktív témák
-
_George
senior tag
senki sem ír újabban??? :B
-
_George
senior tag
up ;]
-
_George
senior tag
közeleg a modding verseny...
remélem feljutok azért. :) -
Bogie
csendes tag
Köszi a segítséget,a csövet már elígértem,de még az is lehet hogy megtartom.
Nemtom mit akarok.
Szerintem ahol kicsi reflexcsövet kapsz ott nagyot is tudnak szerezni.
Ahol én vettem ott 5 mérteben volt(MNC) -
-
Bogie
csendes tag
Hi George,egy kérdés,hogy vágtad ki a műanyagot a ház elejéről pl a reflexcsőnek
(olvastam hogy közrővel,de milyennel meg hogyan) meg a kék díszelemnél,mert
most vettem két reflexcsövet,egy 10 cm átmérőjűt(gondoltam hogy azért mégsem nézzen ki ugyanúgy a házam mint a tied de gondolkodok hogy felrakjam e mert batárnagy,és az már nem olyan esztétikus) meg egy uolyat mint ami a tieden van.
Szerinted hogy nézne ki jól? -
Bogie
csendes tag
Hopsz,köszönöm a *-ozást
Bioszt frissítettem egy 9500 pro-n,mert valami hülye oldalon azt írták hogy ha 9700-es bioszt rakok rá akkor 9700-essé válik,akkor még a köztudatban nem volt tiszta hogy mit mivé hogyan lehet átalakítani.Aztán a memókkal valami lett de visszafrissítés után sem javult meg.
Szo*ás :( -
Bogie
csendes tag
Hi George,nekem a mostani gépemben figyel egy v6800 Deluxe,monthatnám hogy
nem illik bele,met már volt Gf 4ti 4200,meg radeon 9500pro,de vagy el***tam vagy eladtam,így most maradt a v6800 de marha jó.
Majd nyitok egy topikot róla hogy mit ki nem bír..
Végignyomtam vele az NFSU-t,a Max Payne 2-t,a Tomb Raider Angel of D. meg még sorolhatnám.. -
Horny256
senior tag
Üdv mindenkinek
_George szép a házad. Megkérdezhetem,hogy a ház elején az a lyok azt miből csináltad v. hogy csináltad? -
Bogie
csendes tag
Amugy milyen videókari figyel a 6002-ben?
Teccik a hűtése :)) -
Bogie
csendes tag
Én meg épp most ruházok be egy 7002-esre,mert a régit már kinőttem
-
Bogie
csendes tag
Azért(ha már ilyen okos vagyok) mert eredetileg a ház fehér az a kis rész meg kék a dizájn miatt és így egyszerűbb megoldani a gyárnak minthogy egybe csinálják és festegetik más színre
-
Bogie
csendes tag
Nekem most uo házam van csak az midi,nem torony,ott egy műanyag
bemélyedés volt,és egy vágás volt rajta, az első venti onnan hivatott beszívni a levegőt,de a hülye kialakítás miatt gyakorlatilag semmit nem szív így ajánlatos kivágni -
Bogie
csendes tag
Ha megbocsájtod hogy George helyett szólok akkor a rács nem gyári de a keret az igen
-
Bogie
csendes tag
Az a ''tuningrács'' :))
-
Hequila
őstag
Talán már unod, de a részemről is gratula! Télleg b@szott szép lett!
Lenne egy kérdésem, bár már leet, hogy elhangzott, de nem volt sok kedvem a közel félezer hozzászólást. Tehát mi a rák az ott az előlapon a venti alatt? Mert nagyon komolyan néz ki. Valami rács lenne? -
_George
senior tag
nos házam, vagy részegységei már többb oldalon is megtalálhatók:
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=1&x=ga&y=27[/L] - ház
[L]http://www.coolness.hu[/L] - vidkari, panelek
[L]http://bazsesz.xw.hu/[/L] - kész mod, és ahogy készült
(modding, majd george case)
és a sajátjaim:
[L]http://kep.tar.hu/sz_george/index.phtml?aid=27616527[/L] - kész ház
[L]http://kep.tar.hu/sz_george/index.phtml?aid=27602119[/L] - így készült a 7002 -
_George
senior tag
igen a m.alapozó csak a műanyag részekre
a gitt csiszolás után a nagyobb egyenetlenségeket kitölteni, a szórógitt pedig, a nagyon kis eltéréseket kiegyenlíteni.
sparyben pedig nem nagyon kapni olyat, ami szép lenne, meg az vele a baj hogy a szórófeje ''csak köpködi'' a festéket, míg a kompresszor pisztolya szépen egyenlő nyomással teríti.
meg ilyen festékeket nem nagyon találni akrill formában.
de ha bemész egy festékbolta ahol kevernek festéket, nagy valószínűséggel kikeverik neked azt a színt amit szeretnél, és még spray-s dobozba is rakják.
ez a megoldás nem olyan rossz. -
Bogie
csendes tag
Ja még1 hátha tudsz rá válaszolni:
gondolom a műanyag alapozó csak a ház elejére kell(mert ugye a többi az fém)
a gitt és a szórógitt mire kell?
a többit azt tudom.
Majd ha elég infom lesz akkor bevásárolok és megpróbálom egyedül lefesteni. -
Bogie
csendes tag
Köszi,mostmár tiszta,a festést csak azért kérdeztem mert nincs festő ismerősöm,
de gondolom ha egy 1000 ft-os spray-el lefújom nem lesz olyan szép mint a tied.
De majd kerítek valakit. -
_George
senior tag
hali!
a táp alá a ventit egyszerűen tettem.
kivágtam egy 4zet aklakú lyukat flexel, és belecsavaroztam a 4 sarkába egy 8 cm-es ventit., majd tettem rá rácsokat.
és mindezt úgy csináltam, hogy a kihúzható alaplaptartóval együtt kijön a venti is.
tehát az alaplaptartóra van felcsavarozva.
a metálfestést meg nem tudom hogy van, azt tudom hogy az enyémet haver megcsinélta, nekem nem kellett semmit tennem hozzá
ezeket vette hozzá:
- műanyagalapozó (ami kiegyenlíti a műanyag és a festékréteg közötti tágulási eltérést, tehát rugalmas bevonatot képez a műanyag és a festék között.)
- gitt
- szórógitt
- 2 K (kettő komponensű) metál festék
- lakk (ez került a legtöbbe mert ebből van rajta a legtöbb...)
remélem válaszom kielégítő volt :)
ha még valami nem tiszta kérdezz nyugodtan... -
Bogie
csendes tag
Hi George,elolvastam végig a topicot,de arra nem kaptam választ(vagy csak nem találtam) hogy a táp alá a ventit hogyan szerkeztetted be.
A másik: ha beviszem egy autófestőhöz a házamat és azt mondom hogy csinálja metál ezüstre akkor ő azt meg tudja csinálni,vagy valami egyedi eljárással tudja csak lefesteni(lehet hogy ez hülye kérdés de nem értek az ilyenekhez)? -
_George
senior tag
mindig telemegy a plexi belseje porral :(
nem tudom mit tegyek ez ellen. amint letörlöm, azonnal amikor visszarakom az oldalát ráragad megint egy csomó.
valaki esetleg találkozott már hasonló problémával?
gondoltam rá, hogy letörlöm monitortisztítóval... mivel asszem az antisztatikus... -
_George
senior tag
válasz
barbikenje #449 üzenetére
egyszerűen kivágtam a ház elejét kör al akúra, majd beleapplikáltam egy hangfal reflexcsövet, és színre fújattam.
a venti mögé pedig csavarral van befogatva a ház falába. -
barbikenje
aktív tag
George, ez a cucc nagyon király!
A procihűtés nem látszik tisztán, de még vizsgálom a képeket. Egészen pontosan hogy oldottad meg a levegő beömlő nyílást? erre vonatkozik a hangfalas kérdés? Már csak azért, mert én is azon töröm a fejem,hogy egy 12 cm-es ventivel hogyan hűthetném meg úgy a procit, hogy a légáram irányított legyen. Most még csak kísérletezgetek, illetve gyűjtöm az ötleteket. Sajna az első néhány próbálkozásaom siralmasra sikerált, de nem adom fel. Inkább megvárom, hogy megmond, hogy te hogyan oldottad meg...:) -
peterqe
aktív tag
Nagyon jól néz ki a ház, bár nem hiszem el, hogy itt a vége :) !
-
_George
senior tag
válasz
CharlieDrop #443 üzenetére
akár most is lehet kérdezni :)
-
_George
senior tag
válasz
Joey_the_man #441 üzenetére
én nem tudom mi van mostanában a tar-hu-val.
ha pl. belinkekelem ezt:
[L]http://kep.tar.hu/sz_george/index.phtml?aid=27616527[/L]
simán működik! pedig ez is az oldalon belül van :) -
_George
senior tag
válasz
Joey_the_man #438 üzenetére
csak úgy beleraktam, meg tépőzárral a winyotartóra
de ha vársz egy kicsait talán lesz weblap ahol leírom.
legalábbis most alakítom:
[L]http://www.tar.hu/sz_george[/L] -
Calogero
addikt
_George : Eloszor is gratula nagyon szep lett a hazad minden elismeresem a tied.
Lenne egy kerdesem a VGA-ra hogy tudtad ratenni a memcsihutot es a Zalman bordat? (nekem nem fer el)
Elore is koszi a valaszt. -
George, most láttam először a képeket, ugyanilyen házam van, fantasztikusan igényesre csináltad. Gratulálok. :C
-
Bazsesz
őstag
Szia George!
Bocs, hogy kicsit beeoffolok, de lenne egy kérdésem. Ugye te a légbeömlőt Subwoofer-csőből csináltad. Namármost ha igen, akkor olyant lehet venni átlátszót? Ha igen, akkor ezeket hangfalboltokban lehet venni, vagy ahol hangszórót árulnak, igye?
Előre is köszi!
w: Balu
[Szerkesztve] -
_George
senior tag
válasz
Joey_the_man #429 üzenetére
háát...
az aluminium lemez nem olcsó dolog.
az 1 kg alulemez (mert kilóra vettem újonann) került 1700 HUFba.
abből kijött az alja, a winyotartó oldala, és még maradt egy kicsi. -
Joey_the_man
tag
George először is kurva jó ez a ház, eddig valahogy nem találtam olyan coolnak, de most néztem meg a radikalmod-on és nagyon kurva jól néz ki :C Gratula...
Lenne egy kérdésem: Az aluminium betétet hogy varázsoltad bele?? És mennyibe volt egy ekkora darab, amit te is használtál? Ez nagyon érdekelne, ha nagyon hosszú mail-t is küdhetsz.. thx -
_George
senior tag
upz
-
_George
senior tag
up
-
_George
senior tag
a második újévi up! :)
-
Calogero
addikt
George: Csak 1 kerdes - A legbeomlon keresztul mennyi por kerul a gep belsejebe?
-
Club
őstag
Gratula:))
Tényleg jól néz ki.
És te mond... mennyi ideig tart amíg azt a sok picinyke kapcsolót felkapcsolgatod?:)) -
_George
senior tag
up
-
-=Ghost=-
őstag
kösz :)
patex pisztojjal nyomattam neki egy kis forró ragasztót oszt má kész is:)
és nem kell csavar de ahogy látom a festéssel neked is eltűntek a csavarok... vagy csak nem vettem észre mert azokat is lefestette? -
_George
senior tag
up
-
-=Ghost=-
őstag
george nagyon szép a házad!!!!
az autófényezős skac gondolom nekem nem csinálná meg :(
vagy ha bemegyek egy autófényezős helyre és megkérdezem az extrém ötletemről akkor elküld melegebb éghajlatra vagy lehet hogy hajlandó megcsinálni?
amugy van ám nekeem is oldalam miota mekkaptam a karacsonyi fenykepezogepet [L]http://ghost.uw.hu[/L] -
Bazsesz
őstag
MEglested?
Ja, igen, elfelejtettem a saját véleményemet ide kifejteni.
Nem találok szavakat, annyira jó lett! Király lett a légbeömlő nyílás, meg úgy az egész! Jó lett a festés, illik nagyon hozzá a kék ledes venti, meg ha jól látta, ott figyel benne a hidegkatódsugárcső. Nagyon überbrutál! Elismerésem! Akarva sem csinálhattam volna jobbat kreálni.
w: Balu -
_George
senior tag
nagyon szépen kérek mindenkit, hogy a nem ide tarozó képeket, és hozzászólásokat ne ide írjátok.
nyissatok új topicot nekik. kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory:Nikke
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest