Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gamepad
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hát, én akármit csinálok, nem tudomsem eltrontani az xgl-compiz kombót, sem rosszul elindítani.

A coffee-féle ebuildekben benne van egy peccselt kdelibs, állítólag KDE alatt azért nem megy jól a compiz, mert a systray nem működik. Ezzel ezt megoldodtták, és állítólag megy KDE alatt is szépen. Ma talán ki tudom próbálni.
Az mplayer, sajnos, gl kimenettel nem megy xgl alatt, az xv pedig marha lassú. Ez további turkászolást igényel. (Igaz, reggel úgy láttam, a most fordított xgl indítás után hiányolja az xvideo extensiont. Anélkül meg elég macerás xv kimenettel videózni.
)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest