Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
zfarkas
üzenetére
Ja, tényleg, az örök szerelmem: ACPI és IRQ-kiosztás... nVidia/AMD alapú gépeim vannak/voltak, azokon siralmas a chipset. Furcsa fagyásoknál, lassulásnál érdemes kipróbálni a következő kernel-kapcsolókat pl. a grub.conf-ban, bootnál: noapic, pci=biosirq, pci=noacpi, esetleg nolapic, pci=nommconf. Van, hogy a modern gépeken totál rosszul lesznek kiosztva a megszakítások, ugyanazt kapja pl. a hálókártya és a vga.
Flash minden böngésző alatt trágya.
A plugin cleaner nekem mindig lefogta a gépet, akkor is, ha nem volt plugin betötve (nem töltöttem be egy oldalt sem).
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A plugin cleaner nekem mindig lefogta a gépet, akkor is, ha nem volt plugin betötve (nem töltöttem be egy oldalt sem).