Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Nekem is halál lassú volt néha a gépem, érdekes dolog jött elő, a kernel kacpid és kacpi_notify processzei valamiért néha-néha 100% CPU-t használtak. Ha minden igaz, valami a thermal ACPI modullal kapcsolatos gond van, túl sok időm nem volt utána járni.
Én annyit tettem ellene, hogy 'renice 19 -p `pidof kacpid kacpi_notify`'.
Volt még egy gondom, Opera + Flash nem nagyon komálták egymást, néha elkezdett malmozni az Opera plugin cleaner, vagy micsoda, esetleg csontra fagyott a teljes Opera. Szóval dög lassú lett. Ezért felraktam a Flashblock-ot: [link].
Általában nézd meg 'ps xau'-val (régóta futó processzek CPU használatáért) és 'top'-al (aktuális CPU használatért), hogy mik eszik a procidat, onnan érdemes tovább kutakodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Hálózat, Klső meghajtók
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Byski Áramláskijelző.
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest