Új hozzászólás Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Nekem is halál lassú volt néha a gépem, érdekes dolog jött elő, a kernel kacpid és kacpi_notify processzei valamiért néha-néha 100% CPU-t használtak. Ha minden igaz, valami a thermal ACPI modullal kapcsolatos gond van, túl sok időm nem volt utána járni.
Én annyit tettem ellene, hogy 'renice 19 -p `pidof kacpid kacpi_notify`'.
Volt még egy gondom, Opera + Flash nem nagyon komálták egymást, néha elkezdett malmozni az Opera plugin cleaner, vagy micsoda, esetleg csontra fagyott a teljes Opera. Szóval dög lassú lett. Ezért felraktam a Flashblock-ot: [link].
Általában nézd meg 'ps xau'-val (régóta futó processzek CPU használatáért) és 'top'-al (aktuális CPU használatért), hogy mik eszik a procidat, onnan érdemes tovább kutakodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest