Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
maniac
senior tag
distcc-ben nekem is kellen egy kis segitseg:
Van egy 32 bites windoszal egy colinux alatt gentoo 2006.1 (amit kulon telepitettem fel mert az eredeti k.va regi). emergeltem ra distcc-t, hozzadtam az allowot conf.d/distcc-hez, meg distcc-config --install is megvolt, aztan meg a /etc/distcc/hosts filbe is beleirtam a localhostot, meg a masik gep ip cimet. (portokat atengedtem a win netmegosztasanal)
a kliensen felment a gentoo, majd beirtam a make.conf-ba a DISTCC_HOSTS =''gep ip cime localhost'' ill a a FEATURES=''distcc'' sorokat, ezekutan elkezdtem emergelni. a portot nmappal latom h ki van nyitva, de mintha nem tortenne semmi a distcc-vel.
(dcc_get_hostlist) read hosts from environment
(dcc_parse_hosts) found tcp token ''10.100.8.205''
(dcc_parse_hosts) found localhost token ''localhost''
(dcc_check_backoff) still in backoff period for ''10.100.8.205''
(dcc_remove_disliked) remove 10.100.8.205 from list
ilyeneket kapok. valakinek van otlete?
ill ha lenne turelme leirhatna ide lepesrol lepesre, hogy hogyan csinalta a distcc-t windows alatt. koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest