Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Khm... Mondjuk a .configot a kernelben akartam kipróbálni, így klassz volt kb. öt percig görgetni a képernyőt, míg ki tudtam az összes sort választani, hogy copy-pasteljem...

Bemásoltam a 2.6.17-es kernelem fájába. make menuconfig egy tonna warningot dobott, hogy unexpected data...
- processzor Pnetium 4. Neked nem Pentium-M van? A dmesg is azt írja, a Pentium4M nem Pentium-M!
- próbáld ki azt, hogy a kernelben teljesen kikapcsolod a device drivers, ata-atapi supportot! A dmesg alapján jól észleli az eszközöket a rendszer, mégsem működik. (Azt írtad, hogy a helyes, általam is írt kernel paraméterrel bootolva sem jó.) Akkor teszteld, hogy CSAK libata SATA-driverrel megy-e! Illetve nem kell az egészet kikapcsolni, de az IDE/ATAPi CD-ROM supportot szedd ki, hogy ne kezelje a dvd-t! Lássuk, a SATA elboldogul-e vele! A régi kerneledet hagyd meg, mert elképzelhető, hogy egyáltalán nem fogja látni a dvd-t...
Azt hiszem, jelenleg a következők vesznek össze: van sima IDE/ATAPI drivered, amiben CD-kezelés is van, SCSI-emiulációval. Valamint van SCSI-device support is, libata SATA driverrel ÉS SCSI CDROM supporttal. Ha kikapcsolod az IDE/ATAPI cdromot, szerintem a másik fogja kezelni a dvd-t.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest