Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Próbaképpen beleforgattam mindent. Gondolom, hogy az applet a powernowd-n keresztül dolgozik, vagy nem tudom, hogy hogyan de szépen választhatóak a módok, de 99%, hogy a powernowd felelős azért, hogy a stepping működjön. Aztán vannak különböző irányítók ( így van magyarul fordítva) , van performance (nincs stepping folyamatos max frekvencia) ondemand (terheléskor 100%, majd gyorsan le a minimumra között váltogat), userspace ( ez a dinamikus tehát terheléskor max, majd terhelés leesésekor szépen veszi lépésenként vissza az órajelet minimumra). Nekem régóta vágyan a powersave mód, alapból minimumra veszi magát, ellenben beállítható neki bármilyen frekvencia és akkor azon dolgozik, tehát ha netezel, akkor adsz neki egy stabil minimumot ( ilyenkor nekem be sem kapcsol a hűtés ), ha meg kicsit több kell, de nem a max, akkor többet, ha meg full erő kell akkor azt is adhatod, de akár performance is jó a teljes gázhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest