Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
Sziasztok! Feltelepítettem életem első linux-át. (Gentoo) Persze jó sokáig tartott, mert forrásból lett fordítva. A problémám az hogy felraktam a Qemu-t és a Kqemut(a gyorsítást nem a grafikus felületet). Működik, win95 felmegy, dos-os progik mennek stb.. Nosztalgiázok, nagyon tetszik. Gép következő indítása után nem megy a Kqemu. ''Kqemu layer not activated'' kqemu újratelepít, nem megy...
Kqemu ismét telepít most sem megy. --unmerge leirtom mindkettőt feltelepítem nem megy... megint leírtom, --emerge sync ; teljes rendszer frissítés, az árva hívatkozásokat is kigyomláltatom a gentoo-ból, feltelepít megy! Másnap bekapcsolom megint nem megy...
Legutoljára a windows-al szívtam ennyit évekkel ezelőtt. Persze mindig az rc-update add kqemu default paranccsal automatikus indításra teszem. Újraindítás után meg nem találja a /dev/kqemu-t. Nincs valami ötletetek?
Az egér scroll-ját az istennek sem tudom beállítani. A xorg.conf a leírásokban megadott helyen nincs. Ha létrehozom akkor a kde nem indul el... Valamit nagyon elkonfigurálhattam.... Igaz az X-et nem konfiguráltam hanem rápakoltam egyből a kde-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest