Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
ByB
addikt
Nekem lassan 1 éves lesz a billentyűzetem, és még mindig szép állapotban van! De tény, hogy a sűrűn használt billentyűk kicsit már koptak, leginkább a space! De ezeken is csak a matt felület válik fényessé, a betűfelírás nem!
-
ByB
addikt
Tényleg nem egyszerű megtalálni!!! Elindulsz a Teve utcán és elérsze egy hármas kereszteződéshez: szemben lesz egy viszonylag új elég összetett épülettömb, főleg lakóház, alul irodákkal! Na most a Genius ennek a belsejében van! Át tudsz suhanni, több átjáró is van, bent kis központi kerengős kertecske vár! Onnan tudod, hogy jó helyen jársz, hogy belül egy utca van, autós lezárható parkolóhelyek, ilyen földi b*szással! Bejövő utca két oldalán boltok! Genius tán ki sincs írva, de olyan fólia van a bolt üvegen ami visszatükröződik, ha szembe állsz a bejövő utcácskával, akkor balra 10-11 óránál! Sok sikert: hidegélelem, meleg tea!!!
-
ByB
addikt
Én is a Teve utcában vettem a Genius cuccaim, korrekt hely... Mi mi az? Az ollós mechanizmus? A billentyűzet alapjának és a gombok találkozásának az egyik típusú variációja... A laptopoknál van olyan, de Tusi a nagymestere ezeknek a billentyűzetes témáknak én csak bambán pislogok hozzá... Az ollós olyan, mint az X a sima pedig olyan, mint az I... Felül a gomb, alul az alap...
-
ByB
addikt
GRATULA
Nekem ugyan működik az összes gombom, de az internet előre-hátra lapozó gombokat szeretném a windows mediaplayer számváltására használni! Szerinted megoldható?
ui.: Valaki nem vágja, hogy miért nem indul a gépem CTRL+F1-re, pedig bios-ba bekapcsoltam: Power on - Hotkey... -
ByB
addikt
Támasztó nyitás:
A 'space-hez' közelebbi, hosszabik szár végét kell összenyomni, attól nagy nehezen kiugrik a vége. Ezután magában lóg és ezt kell bepattintani az eggyel beljebbi állásba.
Bekapcsoltam bios-ba a ctrl+F1 gép indítást, de nem müxik!? Ennek kellene menni ps2-vel? -
ByB
addikt
Van hosszú-Í és egy kevés hang is gyors gépelés közben, de szerintem egyáltalán nem hangos! Halkabb, mint a 19e-NB...
-
ByB
addikt
Az a legegyszerűbb: a Genius-nak (talán Teve utca 9) van mindkettő, de nem ők a legolcsóbbak. Csak az a kérdés, hogy hol lehet még kapni Slimstar-t? Engem lenyűgözött, szerintem nem érdemes 19e-NB-t venni, csak annak akinek a minimális méret számít. Az egy szép, de első próbálkozása volt a Genius-nak slim billentyűzetre... Jól sikerült, de sok hibáját javították ki a Slimstar-on... Próbáld ki és kész!
-
ByB
addikt
Nekem az volt előtte és sosem tudtam megszokni azt a zsúfoltságot. Ráadásul nem is túl kényelmes.
Ennek az előnyei:
- normál kiosztás
- kellemesebb gombnyomás (érzet + hang)
- sokkal szebb (forma + kivitelezés)
- végre van kitámasztó az alján
- ...
hátrányai:
- nincs zenei számváltó gomb a wmp-hez
Hát kb ennyi... Megérte eladni 3500-ért és megvenni ezt 5200-ért: 1700.- -
ByB
addikt
Az tényleg igaz, hogy kocogtatva más hangja van a gomboknak, de ha nem olvasom, akkor észre se veszem! Sok mindenre érzékeny a fülem, de nekem ez még kellemes...
Space gomb nekem egy percig sem volt para, a szoftverrel pedig egy percig sem bíbelődtem, nincs miért!!!
Über és kész... -
ByB
addikt
Gépelésbe, minden eddigi billemnél jobb! Félig noti, félig normál bill: nem olyan alacsony mint egy noti, de kellemesebb nyomni és a hangja is szebb... Szóval szerintem über, adtak hozzá egy cd-t is, megnézem mi van rajta, hátha valami érdekes...
Egyszerűen gyönyönyű: matt ezüst, fényes fekete (zongora lakkszerű, le is van fóliázva, mint a telcsi kijelzők), nem találok szavakat... -
ByB
addikt
MEGVETTEM!!!
Atomgyönyörű és álommakulátlan király... Még a 19e NB után is óriási előrelépés!!! Meg kell venni és használni kell, szerintem, most über...
bye
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Este írok tapasztalatot!!! Beleszerettem, megyek veszek egyet!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nők, nőügyek (18+)
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest