Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
edari
őstag
Érdekes a problémáitok vannak, amiket itt olvasgatok
Nekem minimum 1 éve van egy slimstar i220-om, de nincsenek billentyű problémái, és bios-ba is betudok vele lépni. És ez a 3. gép amivel használom (pontosabban alaplap). Gyors gépelést is bírja, nem laggol, nem dupláz. Szóval jó.
( nem tom mennyire aktív még ez a topik, de gondoltam leírom)
-
TheTrinket
újonc
Sziasztok, Genius Slimstar i250 ról vélemény vagy tapasztalatok ? lehetséges hogy be szeretnék ruházni egyre, de félek hogy mondjuk beragadnak a gombok vagy ilyesmi..
-
repvez
addikt
Valaki tud tanácot addni,hogy hogyan lehet kitisztitani a billentyűk közötti morzákat? ugy tudom a 220as vizálló,de azért nem merem betenni a csap alá az elektronikával eggyűt mert azért hátha befolyik valahol a mictokapcsolóknál.Vagy ettol nem kell féklnem? esetleg hogyan lehet szétszedni,hogy a takaritás után normálisan össze is lehessen rakni?
-
fox4
csendes tag
Bocsi!
http://hardverapro.hu/apro/rezer_diamondback_es_genius_slimstar_i220_ujszeru/hsz_1-50.html -
fox4
csendes tag
Sziasztok!
Gyorsan szeretnék megválni tőlük, ha érdekelne itt a link!
http://hardverapro.hu/apro/rezer_diamondback_es_genius_slimstar_i2
20_ujszeru/hsz_1-50.html
-
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Slimstar 8010-ről van valakinek véleménye?
-
repvez
addikt
én is örülnék ha lehetne saját funkciót addni a plusz gomboknak,mert igy a youtuben kivül nem tudok mást használni, mivel nem használok mást azok közül.Nekem sima 220as van
Legalább egy elérési utat lehetne megadni hogy hol találja azt az exe-tz amit el kell inditania ha lenyomjuk a gombot.
Igy nem értem hogy miért kell a driver hozzá ha semmit sem lehet csinálni vele. -
Argos
őstag
válasz
Caniggia #366 üzenetére
Szia!
Pont ma kaptam kézhez a 220 pro-t. ( arról pötyögök
)
Nem sokat volt időm még tesztelgetni, de kérdésedre válaszolva : 1.1 usb hub van rajta hátul, bal ill. jobb szélén 1-1.
Ha, érdekel vmi még kérdezz bátran, ha tudok válaszolok is!
Rágcsálómat pl. gond nélkül kezeli.Amúgy azért erre a típusra esett a választásom, mert eredetileg háttér világításos klaviatúrát akartam, de az hu kiosztással, normális minőségben, aranyáron van, ha egyáltalán van.
Így arra jutottam, h usb hub -> plug in ->usb lámpa / ledsor s lőn világ a setétben.
Csk még kell találnom vmi szép pilácsot!Ami viszont - nekem legalábbis- kellemetlen, h a multimédia gombokat nem lehet konfigurálni a gyári szoft-al...
Úgyhogy, ha valakinek lenne alternatívája egy univerzális szoftverre, azt nagyon megköszönném!
edit.:
heh...
most nézem mikori hsz.-re reagáltam
mind1, azért hátha valakinek segít -
ggeleven
őstag
Egy óra tapasztalata a most vett i222-ről:
Kikapcsolt állapotban kicseréltem a billentyűzetet, majd gép benyom. Win7 bebootol, de egér kattintására nem reagál... (mondom f@sz@) Nyilakkal elnavigálok egy újraindításig...
Rendszer betölt és van egér! Örülök!
Elkezdek netezni, és jól megszokottan ablakot akartam váltani, de a Alt+Tab nem működik.
Megnyitottam egy Jegyzettömböt, erre mit látok? 9-es sorban egymás után ezerszámra...
Mondom remélem csak egyedi hiba, de aztán ráleltem erre a topicra és láttam, hogy nem az!
Ami nem megy:
Alt+Tab
1-es számbillentyű és ku (bocs, de nem működik)
Jobb Shfit-tel nem lehet nagy A-t írni
néha csinál egy Home+Shiftet magától
És a többi és a többi...Nem értem, hogy a Genius, hogy adhat egy olyan tanácsot, hogy kapcsolgasd ki-be a Num-ot! Ez olyan, mintha egy autó csak akkor tudna elindulni, ha indulás előtt mindig kinyitod a bal hátsó ajtót...
A bill amúgy USB-és.
A gépelés nagyon jó rajta, de ezek a dolgok megölik élményt és lehetetlenné teszik a gördülékeny munkát! Holnap csere (talán kapok egy jót, bár nem hiszem) vagy pénzvisszafizetés...
Sajnos csalódnom kellett!
-
szasza_xp
senior tag
Hali egy Slimstar i220 billentyűzetem van, s mostanában, azt játssza, hogy beragadnak a gombok, nem öntöttem le, valami ötlet ? Amúgy usb-s.
HELP! Lassan beleőrülök...
-
Caniggia
tag
Üdv!
Valakinek van Slimstar 220 PRO-ja? A honlapokon 1.1-es usb kimeneti portot írnak. Ez igaz? Ha most vennék egyet azon 2.0-ás lenne már? Nem a vezetékre gondolok hanem a billentyűre tervezett plusz usb portra amire csatlakoztathatunk akár pendrive-ot is.
-
draco31
veterán
Hello!
A 250-eset lehet valahogyan programozni, nincs hozzá telepítőm, és ahogyan visszaolvastam, nincs is sok értelme. Valami viszont jó lenne, mert nekem bal oldalt a médiavezérlős résznél lévő hangjegy gomb a nero telepítési mappáját hozza fel, és jó lenne átállítani.
Más: a görgő a bal felső sarokban mindenkinél rendesen működik, mert nálam néha önálló életre kel, és úgy tesz mintha mozgatnám, emiatt használhatatlan volt az egész, és jelenleg ki van iktatva. -
Klarsa
tag
üdv mindenkinek
Van valakinek slimstar 330-as billentyűzete?
Van belőle magyar gombsorors változat?Ilyen billentyűzetet szeretnék venni de csak akkor ha van belőle magyar változat.
Az iponon azt írják hogy magyar nyelvű, de az angol változatról van kép.
Ezért nem merem megrendelni amíg biztosra nem megyek, remélem valaki tud segíteni. -
jerry311
nagyúr
Jól látom, hogy abszolút hagyományos a magyar kiosztás a SlimStar i220-on: nagy, L alakú enter, mellette ú és ű, valamint bal shift mellett í?
-
saco
csendes tag
Meg van oldva a probléma, lecseréltem egy ilyenre: Logitech Ultra Flat Keyboard
Az üzletben a srác azt mondta, hogy tényleg nem a gyors gépelésre találták ki a Slimstart.
-
saco
csendes tag
Vettem új notit és hogy kódolás közben ne annak a billjét csépeljem állandóan, beruháztam egy ilyen Genius Slimstar 110 csodára.
Nos, fél napja használom, de egyszerűen nem tudom megszokni, hogy elég erősen üssem le a billentyűket. Állandóan kimarad pár betű, vagy olyan gyorsan ütöm le egymás után, hogy nem reagál és az egyiket nem írja le, vagy felcseréli. Olyan érzetem van, mintha lassabban reagálna. Tapaszalt valaki ilyesmit?
E hsz leírása során vagy 20x kellett javítanom a kimaradt betűk miatt.
Szerk. Pl. ha sokszor lenyomom egymás után az enter/backspacet, akkor lagol.
-
Hali!
Nekem pedig se laptopban, se az asztali gépembe bedugva nem éled föl a cucc. Se kép se hang. És az a durva hogy 4 nap alatt ez a 3. hibás billentyűzet amit vettem, már kezd elegem lenni. (A többivel más probléma volt)
Ja ha már írok, akkor megkérdezném, hogy az i220-nál nem fordul-e elő az a probléma, ami a 200e-nél, hogy ha csak néhány ms különbséggel (baromi gyorsan) nyomok le két gombot akkor rossz sorrendben jelennek meg a karakterek? -
ray2245
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy a Slimstar i220 multimédiás gombjai nekem nem működnek xp-n. Kerestem hozzá driver-t de nem találtam sehol olyat ami jó lenne.
A kérdés: Van-e másnak is ilyen gondja, valamint, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni? -
woodpaul
őstag
Szia!
A Slimstar sorozatból a legrégebbit ismerem, amikor még nem voltak altípusok.
Az alapvetően nagyon tetszett, a laptopos kialakítás, és a színe miatt stb.
Sokáig (3-4 évig) örömmel használtam, de közben elkezdtek lekopni a gombokról a karakterek (nem nagy baj mondjuk, alapvetően vakon gépelek). A gombok is megkoptak lekopott az érdes felület róla. Aztán az utolsó fél évben elkezdte a beragadós játékot, ami főleg a funkció módosító billentyűket (shift, alt, control) érintette.Ekkor határoztam el, hogy új billentyűzet kell. Nem akartam mindenáron SlimStar vonalon maradni. Sok billentyűzetet megnéztem, kipróbáltam a műszaki üzletekben. Akkor az i220 még nem volt, viszont láttam hasonló Samsung-ot (zongoralakk borírás stb), ami nagyon tetszett. Végül nem vettem meg, mert elvből nem vásárlok ilyen üzletekből, PC boltok kínálatában pedig nem láttam.
Aztán Karácsony előtt a eDig***l honlapján megláttam, és nagyon emlékeztetett a Samsungra: zongoralakk borítás, megspékelve az Sony Vaio/Mac szerű billentyű kialakítással (különálló szigetek a gombok). Csak közvetlenül vásárlás előtt néztem meg, rendben volt.
Tetszik az is, hogy a control led-ek közvetlenül az adott lock billentyűkön vannak.
A billentyűk érzete elsőre kicsit durva, ha próbáltatok már Sony Vaio-t, de aztán megszokja az ember.Ajánlom, hogy próbáld ki valahol vásárlás előtt, és a személyes benyomásaid alapján döntsd el.
Remélem, segítettem.
-
liqquid
tag
válasz
woodpaul #352 üzenetére
Eddig milyen slimstar-jaid voltak és mik a tapasztalatok eddig azokhoz képest és azokon kívül? Nekem már volt vagy 10 billem, de egyik se vált be teljesen, volt 1 microsoftom, ami tökéletes lett volna ha nem vezeték nélküli!
Még ha nem haraxol írj le pár észrevételt, tapasztalatot, hibát, ilyesmit ezzel kapcsolatban mert nagyon maximalista vagyok sajnos
...
-
woodpaul
őstag
Szia!
Kb. Karácsony óta használom.
BIOS is simán felismeri. A gombok - már csak a szigetes kialakítás miatt - nem szoktak beragadni. Hogy idővel milyen lesz, arról még nem tudok nyilatkozni.
Mindenesetre én nagyon megkedveltem, tudom ajánlani (ja, és nincs olyan "olcsó" érzete, mint a 220-nak).
-
liqquid
tag
Gondolkodok slimstar vételén, és fentebb olvasgattam sok hsz-t, és a sima 220-ast nem mindenki dícsérte szépen mondva
.
Na most vagy sima 220 USB-set akarnék venni, de gondolkodok inkább egy i220-ason, erről még nem sokan írtak, ennek is vannak ilyen hibái, hogy beragad a bill, felismerési problémák stb.? Vagy ez az újabb i220-as már prímán szuperál?
Várom a tapasztalatokat.
-
Krystal_s
addikt
válasz
woodpaul #349 üzenetére
köszönöm h megnézted...
akkor lehet h ez a hiba csak a 220(usb)-re jellemző. sokan írták h tipus hiba, de nekem akkor is furcsa. nem tudom milyen spéci usb lehet ez ,és még ps/2 átalakítóval sem működik. ilyen bios "hiba" főleg a vezeték nélküli billentyűzeteknél szokott előfordulni...
hát ez van...én egy Logitech Ultra-Flat Keyboard-ot cseréltettem ki erreaz külsőre jobban tetszett, mert fényes fekete és jobban passzolt az LCD tv-hez (monitor)...de sajnos a használata már nem volt kényelmes a nyilak elhelyezkedése miatt...gyorsan írok nem is nézek oda, a nyilakat meg gyakran használom.
ez a slimstar nagyon kényelmes, ahol vettem ott nem is láttam i220-at -
woodpaul
őstag
válasz
Krystal_s #348 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam a kedvedért, az i220 tökéletesen működik BIOS-ban is.
BUÉK!
Szerk:
Nagyon-nagyon megszerettem ezt a billentyűzetet! Talán kicsit hangosabb, mint a legelső Slimstar-om, de ritkábban ütök mellé, és a zongoralakk típusú borítás is igencsak tetszik, annak ellenére, hogy valóban látszik rajta a zsír és a por. A CAPS LOCK és egyéb módosító billentyűk visszajelző LED-einek elhelyezkedése nagyon egyedi (történetesen magukon a gombokon van egy kis LED). Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! -
entee
csendes tag
Én is ma vettem egy i220-t a pcx-től.
Egy kicsit hangosabb mint a notebookom beépítettje, de nem zavarő.
És a zongoralakk színű borítás gyűjti az ujjlenyomatokat, meg a por is hamar meglátszódik rajta.
Ezek ellenére egyelőre meg vagyok vele elégedve, driver nem kellett, win7 simán felismerte. -
Krystal_s
addikt
olvastam a fórumot és elszomorított...
pár hete vettem egy Genius 220-at (usb) eddig minden ok. nem tapasztaltam bill. beragadást. win alatt szépen működik ( játékot nem próbáltam) . ma szerettem volna belépni a biosba, de sajnos nem sikerült. nem reagált az F11, Del stb. gombokra. Elővettem egy régi bill-t és csak azzal tudtam a biosba belépni, ahol természetesen be van kapcsolva h kezelje az usb cuccokat...
olyan mintha a bios nem ismerné fel...de ,amit elindul egy oprendszer windows vagy linux ,akkor működik szépen. korábban nem hallottam még ilyenről. Logitech Internet nav. billentyűzetemmel nem csinál ilyent, pedig az komolyabb, csak már meguntam és ez megtetszett.
Sikerült valakinek megoldást találni ?ez olyan furcsa. mikor elindítom a gépet látszik h nem világít a bill azaz nem aktív ,de amint bejön a Windows elkezd világítani.
gondolom ha hibás lenne akkor a hiba jelentkezne Win alatt is.nem hiszem el h ez ilyen spéci cucc ,ami csak oprenszer alatt működik
kicsit vicces is. (tartaléknak kell másik bill h egy safe módot, boot opciót vagy biost indítsak ?
)
kipróbáltam egy linux live cd-t és az alatt is ok, pedig nem telepítettem neki külön drivert.ui: elfelejtettem leírni h ps/2 átalakítóval is próbáltam, de akkor már a win sem ismerte fel !
-
woodpaul
őstag
válasz
GeniusHU #344 üzenetére
Hello!
Épp ma vettem meg, az említett üzletben. Még barátkozom vele, de az első benyomásaim kedvezőek. Kicsit más a billentyűk tapintása, ellenállása, mint az első Slimstarnak (ld. első hozzászólás), de mindenképpen használható és nagyon jól néz ki. Mivel klasszikus billentyű kiosztással rendelkezik, ezért könnyű megszokni.
Később, ahogy barátkozom a kicsikével, még beszámolok a tapasztalataimról. Mindenesetre kicsivel több, mint 4 ezer forintot megért. A másik kiszemelt a Slimstar 330 lett volna, de az nem nyújt annyival többet - ha a piros világításon és a USB hubon kívül nyújt-e bármi plusz egyáltalán - hogy 3300 forinttal többet kifizessek érte.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
brainticket #342 üzenetére
hello!
rég jártam erre. már kapható a kérdéses bill az edigital-ban.
-
dangerzone
addikt
Win 7-hez miért nincs a slimstar mellé driver? Milyen gyökér egy support ez...
-
keselyke
csendes tag
sziasztok mindenki!
ilyen sok ember közül remélem h valaki tudna nekem segíteni,ugyan is bekapcsolt a shift gomb lenyomásával a beragadó billentyűk módszer és nem tudom h kell kikapcsolni!!
Ha vki tudna nekem segíteni, az nagyon jó lenne!
előre is köszi -
GeniusHU
aktív tag
-
GeniusHU
aktív tag
Nem tudod valakivel elcserélni a billentyűdet?
Csak tesztelés céljából.
Ha annál is jelentkezik, akkor a bill a hibás.Viszont kompatibilitás miatt az usb-s billeket nem annyira kezelik a lapok, inkább a ps/2 a jobban müködő. neked usb vagy ps/2 csatival van bedugva?
Próbáld meg a másik csatival, bármelyikkel is van most. -
lúúúzer
tag
válasz
GeniusHU #335 üzenetére
Hát igen, ez az a sima slimstar, amit írtál. És sajnos továbbra is csinálja azt, hogy kb 20-30 újraindításonként nem látható... Vajon a bill. hibája vagy az alaplapé? Vagy ez a kombó lehet, hogy együtt gázos? Kiváncsi lennék, hogy akik hasonlóra panaszkodtak vajon nem Giga lapot használnak-e?
Esetleg neked nincs véletlenül valami közöd a magyarországi genius szervízhet/kereskedéshez? Hátha vannak ilyen irányu infóid...
Nem tudod véletlenül, hogy emiatt gariztatható a cucc vagy csere más típusra lehetséges?Amilyen szerencsém van, biztosan nem produkálná a bill. ezeket a hibákat a szakszervízben...
-
lúúúzer
tag
Hát nekem a 2050-es USB-s slimstarom van, de lekopognám, hogy eddig még semmilyen beragadás nem volt...
Kb. 50 indításonként viszont a win nem lát sem egeret (a4tech), sem billentyűzetet.
De ez szerintem a Giga alaplap hibája, mert ő nem ad feszt. Vagyis gondolom, mivel nem világítanak a ledek sem a billentyűzeten...Vagy lehet, hogy mégsem a lap a hibás?
-
Leki78
tag
Egy másik fórumon olvastam, hogy egy srác ezzel a billentyűzettel (Slimstar) rakta újra a Windowst és nincs ilyen problémája. Előtte amikor csak simán rádugta a meglévő rendszerre nála is jelentkezett a hiba. Egyébként PS/2-es a billentyűzet.
-
-
DarkByte
addikt
Na hát akkor én is belépek a klubba, vettem egy Slimstar 250 -et, jövőhéten jön hozzá egy Ergo 525 Laser patkány. Mivel délben vittem haza a billentyűzetet és most meg órám van ezért még csak beüzemelni volt időm, meg megnézni a gyári programját (KB-09e után nem lepődtem meg, gyorsan letakarítottam. majd írok hozzá valami normálisat
). Ami elsőnek szemet szúrt az a görgető a bal felső sarokban. Ezt észre se vettem a képeken, de frankón működik (driver nélkül a benyomásra nem csinál semmit, azt még nem néztem hogy mondjuk játékban lehet-e társítani). Arra nem jöttem még rá hogy hogyan lehet a görgetési sebességet állítani, de két eszköznek telepedett ha jól láttam (USB-n használom, BIOS is frankón működik vele, ez utóbbitól féltem hogy csak majd Windows alatt lehet használni, mármint a billentyűzetet) valószínűleg egy második egeret emulál a görgetővel, majd megnézem még. Amiben kicsit csalódtam hogy Slimstar név ellenére a gombok nem slim -ek (tehát nem olyan mint 310 -esen, lakótársnak olyanja van). De nem vészes. Aminek még nagyon örültem hogy az Enter nem olyan mint a képeken hogy csak egy csík hanem megvan a szokásos L alakja. A Home, End, PgUp, PgDown blokkot meg még szoknom kell de szerintem nem jelent majd akadályt. Nekem bejön, jól néz ki
-
wednesday
őstag
Én is kipróbáltam az USB-s egeret. És a beragadás teljesen megszűnt a billentyűzetnél
-
davids83
csendes tag
Hmm, kipróbáltam hogy csak egyedül van PS/2-es eszköz, és azt kell mondjam hogy segített rajta!!
Néha-néha még így is beragad, de csak nagyon ritkán, így már nem oan idegesítő! Köszi az ötletet!
-
davids83
csendes tag
Hát még mindig veszitek? Én is megvettem régebben, gondoltam nálam csak nem lesz rossz, de mégis... #!˘@ˇ˘$˛ßđ~ˇ*?%ˇ^˘ Ez az összes véleményem erről a sz@rról, NE VEGYETEK ILYET!!! Játékra egyáltalán nem jó, de én másra sem tudtam használni.. a CTRL a SHIFT az ALT folyamatosan beragad, és már elkezdtek kopni a betűk is... nem akarok újat venni, ugyhogy kénytelen vagyok ezt csépelni, meg ütni ha épp kicseszik velem játék közben pl.. bár ritkán játszok, de akkor nagyon!
Na nembaj, azért ezt az egér dolgot kipróbálom, erre nem is gondoltam..
Hja meg elég hangos is, és már nem oan puha, nehéz lenyomni a gombjait..
Még annyit, hogy írtátok hogy nem tesz jót ha lehuzod PS/2ről! Hát én dolgoztam számtech-bolt szervízében, naponta 100szor huzkodtuk le meg dugtuk vissza, és semmi nem lett belőle.. persze régi alaplapoknál tényleg veszélyes! Úgyhogy otthon ki ne próbáljátok!!! -
lamasong
csendes tag
Üdv. Én a napokban vettem egy Slimstar Pro billentyűt PS2-es kivitelben. Az egerem is a PS2-ről üzemelt, és nálam is jelentkezett a hiba, a gombok mintha folyton beragadtak volna. A megoldást nekem az jelentette, hogy vettem egy USB-s egeret, így működik rendesen. Tehát: nem legyen a PS2-re csatlakoztatva az egér és a billentyű egyszerre. Remélem segítettem.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jó billentyűzetet. Mit ajánlotok? A 310 es és 311 es kozt ha tudjátok a kulonbséget írjátok le légyszi, illetve a 310 es az milyen? Mukodik, vagy annak is beragadnak a gombjai, van vele problémája aki használja? Mert láttam hogy az előző modellekkel voltak problémák. Szóval elégedettek vagytok vele, merjem megvenni, vagy inkább nézzek valami mást?
Üdv: Fishor
-
Goodone
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem nemrégen egy luxmate billentyűzetet és a játékokban néha beragadnak a gombok de nem hardveresen. Colin Mcrea Dirtben ha gázt adok akkor nem tudok fordulni, vagy fordítva. Fogja magát a kocsi és csak balrafordul folyamatosan, vagy a menüben nem tudok le fel menni csak oldalra.
A world of warcraftban is néha a karakterem jobbra vagy balra folyamatosan fordul, vagy éppen megindul előre és nem tudom megállitani mintha beragadtak volna a WASD gombokMás játékoknál mint pl COD4 vagy a Crysis-nal is csinálja sajnos
Valaki tud valami megoldást rá? Vagy inkább vigyem vissza és vegyek egy másik billentyűzetet?
-
Tomics
addikt
Hi, vettem ma egy slimstar 310-et, a gyorsbillentyűk egy része nem műxik. A 2 Messengeres, az excel, word, Zzz gombok. Lehet ezekkel kezdeni valamit? (USB-s kivitel)
-
-
(Bundás)
addikt
Akinek akad rossz Slimstar billenytűzete az szóljon.
-
karnokd
tag
Üdv, én is vettem egy ilyen billentyűzetet, de azt tapasztaltam, hogy néha a gép indulása után nem látja rendszer/BIOS, akár USB-re, akár átalakítóval a billentyűzet portra csatlakoztatom. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a gond?
-
M4T3
csendes tag
Help alig 1 hete vettem egy slimstar billentyüzetet miden müködött rajta egészen eddig a Ctrl billt nyomom de nem csinál semmit, nem megy... problémám hogy Slimstar PS2 es billentyüzetemen az összes bill. müködik kivéve a 2 db. CTRL billentyü nem megy ...
kérlek pár javaslatot köszi elöre is .
M4T3 -
(Bundás)
addikt
Én 2025-ös típust kaptam születésnapomra felső hangon két éve. Nem volt semmilyen játék béli inkompatibilitási problémám, bár egyik haveromnak ugyanezen típus gondokat okozott Warhammer-ben is.
A gyakori használat örömélül azonban a AD + Space billentyűk visszacsapó gumi pöckei elkoptak, behajlottak, így besüppedős érintős gombokká váltak ezen billentyűk.Mondjuk egyszerűen ki lehet cserélni más alig használatos gombok pöckeivel...
-
Petro80
csendes tag
Szevasztok!
Mi a különbség a genius slimstar 310 és a 311 között? -
MMSZoli
tag
Nekem egy Slimstar KKB-2050 van (ez van típuscimkén, már nem tudom, milyen név alatt futott, csak ránéztem és megvettem, mert nagyon ott volt és lapos billentyütetet akartam, ugyanaz, mint a Slimstar Pro, csak nincs görgetö rajta), PS/2 csatlakozással megy, kb 2005 Augusztásban vettem.
Semmi nem ragad be, és rengeteget Battlefield2-ztem vele (+Battlefield 1942, Unreal 2004), NO PROBLEMO. Egyedül az elözö/következö track gombot hiányolom, illetve hogy ha játék alatt nyomom meg a hangerö +/- gombot, néha visszalép Windows felületre. Egyébként tökéletes.
Szerintem egy nagyon fájintos kis bill, nagyon letisztult dizájnnal és megbízható működésü darab. Volt már 1-2 db a kezemben (Commodore16-al kezdtem), most pl ezt a Fujitsu Siemens rádiósom helyett használom, mert annak egy agyament bill.kiosztása volt, ez pedig pont jó, minden ott van, ahol lennie kell.
Ha újat kellene vennem, már kinéztem magamnak a 310-est... De az R610 is jól néz ki... -
Dexter68
addikt
Na vettem egy 310-est, mert szép. Már nézegettem a neten, vágytam rá. Aztán bementem egeret venni egy bótba és megnéztem személyesen is. Nem bírtam ellenállni.
De, hogy a Geniusnál a programozók micsoda pöcsök!!!!
Ez hihetetlen!!!
Felraktam a drivert, megnéztem és sikítva szedtem le. A gombokat nem lehet átprogramozni. A media gomb behozza a Mediaplayert, amit nem akarok még látni sem. Opera helyett IE lett a böngészőm. Meg ilyenek. Nem az van, hogy feldobja a gombokat, és eldönthetem, hogy mit akarok. Nem. Majd ők.
Na, a lényeg az, hogy leszedtem, előszö a KeyTweak-kel [link] átírtam a billentyűk jelentését, majd felraktam a Microsoft Intellitype pro-ját [link]. Most már működik. Szépen, rendesen, ahogy kell. -
Haart
addikt
Karácsonyra kapok egy slimstar 310-est remélem baba lesz.
-
hmatyi
csendes tag
Ahogy olvastam a topikot látom, hogy mindenkinek tetszik az új Slimstar billentyűzet.Eleinte nekem is tetszett, de mikor vettem egyet akkor már más lett a véleményem.Nekem nem működött egyetlen játéknál se.Úgyhogy nekem csak negatív véleményem van róla, pedig a kinézete nagyon cool!!!
-
ftc
nagyúr
Slimstar 250-ről valakinek hire?
-
Cs@@bi
tag
Hello!
Nagyon tetszetős, elegáns kis billenytyűzetek. Bármely modernek szépen mutat a gépház mellett, nem mellesleg én is ilyet fogok venni, egy slimstart (vagy egy luxemate-et).
-
Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest