Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
frankie!
őstag
válasz
Lindemann
üzenetére
A linkelt fórumon elég jól kivesézik, a lényeg az, hogy a hangfal sajátrezgéseit próbálják ezzel csökkenteni/elvezetni.
A facsavart belülről kellene becsavarni, csak az ugye elég macerás. Az egyik srác azt is írta, hogy M10-es csavarokat le kell esztergáltatni hegyesre, és azokat kéne becsavarni.
A Kácsás tüske már nem emlékaszem milyen pontosan, és mennyiért adják, de ha arra járok, megnézem. -
frankie!
őstag
válasz
Lindemann
üzenetére
Szia! Szerintem rendes hangfaltüskéket lenne érdemes kipróbálni, a KáCsánál láttam ilyet, igaz a honlapjukon nincs fenn. Azt hiszem nem drága. De páran kipróbálták már pl. facsavart is a hangfalakhoz[link], csak ilyen kis hangfalakba elég nehéz lenne becsavarni. De engem is izgat az a kijelentés, hogy a mélyek mélyebbre, a magasak magasabbra mennek!

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest