Aktív témák
-
krila
tag
THX a méltatást!
Abszolut megéri! Ebből a pénzből a mai árakon nem lehetne építeni ilyen minőségű cuccot. Más dolog, hogy az alap amit építeni tudnál , az megen nagyságrendekkel jobb lenne! Nem is aránytalanul több pénzért. Persze akkor meg ott van az üzembiztonság+ a design kérdése. (mert ugye azért KÉSZÍTED magad az szettet, hogy a tchnikai paraméterek minél kevesebb hiányt szenvedjenek). SZal szerintem ezért a pénzért jelenleg , a legjobb választás((kivéve , a KEDVES cukor álltal írt édiségeket magam is leigazoltam))
A hangszórók minősége elfogadható, Ez szigorúan véve azt jelenti, hogy (és most egy high end-es haverom véleményét idézném) ''nincs kiugróan nagy hibája''
Hogy a surround , és a front+ a center középsugárzóinak mennyire vékony a kosáranyaga arról nem szólok, +Hogy, lehetne a frontokban +a centerben igényesebb csipogó arról is kuss van. A mélyládában korrket, nagy kilengésű izmos autó basszsugárzó került. Mint érzékelheted még vissza is kell venni a legtöbb esetben kakaóügyileg a dohogót.
A tuning után, kivétel nélkül,MINDENKINEK azonnal megtetszett a hangja.
ERŐSÍŐ: IC-s csoda négy darab két csatornás IC adja az izmot a kónuszok alá. megtámogatva egy tisztesebb trafóval. Ez is teljesíti az elvárható igényszintet.
Jól szól! Kiszolgálja legtöbb igényedet, és nincs gond vele. Átlag USER-nek ez megfizethetetlen combo.
VÉGÜL: engem az fogott meg igazán az együttesben, ami a rejtőző oldala. A fejlesztőség. Szeretem egyénivé tenni a tárgyaimat. Javítgatni, odafigyelve...stb
Ez pedig maximálisa megtérül jelen példánkat tekintve.
UI: kössz a megjegyzést utánanézek!
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged