- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
krila
tag
THX a méltatást!
Abszolut megéri! Ebből a pénzből a mai árakon nem lehetne építeni ilyen minőségű cuccot. Más dolog, hogy az alap amit építeni tudnál , az megen nagyságrendekkel jobb lenne! Nem is aránytalanul több pénzért. Persze akkor meg ott van az üzembiztonság+ a design kérdése. (mert ugye azért KÉSZÍTED magad az szettet, hogy a tchnikai paraméterek minél kevesebb hiányt szenvedjenek). SZal szerintem ezért a pénzért jelenleg , a legjobb választás((kivéve , a KEDVES cukor álltal írt édiségeket magam is leigazoltam))
A hangszórók minősége elfogadható, Ez szigorúan véve azt jelenti, hogy (és most egy high end-es haverom véleményét idézném) ''nincs kiugróan nagy hibája''
Hogy a surround , és a front+ a center középsugárzóinak mennyire vékony a kosáranyaga arról nem szólok, +Hogy, lehetne a frontokban +a centerben igényesebb csipogó arról is kuss van. A mélyládában korrket, nagy kilengésű izmos autó basszsugárzó került. Mint érzékelheted még vissza is kell venni a legtöbb esetben kakaóügyileg a dohogót.
A tuning után, kivétel nélkül,MINDENKINEK azonnal megtetszett a hangja.
ERŐSÍŐ: IC-s csoda négy darab két csatornás IC adja az izmot a kónuszok alá. megtámogatva egy tisztesebb trafóval. Ez is teljesíti az elvárható igényszintet.
Jól szól! Kiszolgálja legtöbb igényedet, és nincs gond vele. Átlag USER-nek ez megfizethetetlen combo.
VÉGÜL: engem az fogott meg igazán az együttesben, ami a rejtőző oldala. A fejlesztőség. Szeretem egyénivé tenni a tárgyaimat. Javítgatni, odafigyelve...stb
Ez pedig maximálisa megtérül jelen példánkat tekintve.
UI: kössz a megjegyzést utánanézek!
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest