- Objektívek topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #319 üzenetére
Azért ne öntsed ki főleg a biztit, mert akkor nem tudod cserélni ha kimegy!!
Nem csináltál esetleg képeket a ládikódról? megnézném hátha tudok még segíteni.
Persze vastagabb kábellel érezhetőbb a javulás mindenképp ezért is érdemes lecserélni. Mondjuk én 1,5-eset használtam hozz ami bőven elég a rendszerhez, de a 2,5-es is jó, csak kicsit nehezebb berakni a csatikba
UTP-s kábellel a tapasztalataidat szívesen venném és ha lehet esetleg linkelhetsz is róla ha érdemes. Írj ha kipróbáltál valamit. A bizit még nem néztem meg, de szerintem még mindig az lesz a ludas
A kábelpár közötti kapcsolószálat autóhifi építésekor használják, méghozzá a fejegység remote-száljára kötik, a kábel másik fele meg az erősítő remote-jába kapcsolódik, így ha ki-be kapcsolod a rádiót, akkor kapcsol csak ki és be az erősítő is, hogy ne menjen feleslegesen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest