- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Szia!
Igazság szerint azért nem írok, mert rohadtul nem tetszik a mélynyomóm hangja. Továbbra is zörög még valami nagy hangerőn. Elhatároztam, hogy kiöntöm műgyantával rendesen a tápkábelt, a főkapcsolót és a biztit, mert vagy innen jön a zörgés, vagy a fedéltől, akkor nem tudom, mit csinálok. Műgyantát sem sikerült kapnom.
Te fényt derítettél valamire? A biztivel mi a helyzet?
A másik dolog, amivel mostanság foglalkozok, az a kábelkérdés. Kövezzetek meg, de úgy érzem, kicsit térbelibb és teltebb az én hangom 2,5-ös kábellel és Audigyvel, mint a havernak ugyancsak Geniussal, és X-fi-vel. Igaz, a kártyája még új, lehet, hogy itt is számít a bejáratás.
Ezen felbuzdulva elkezdtem olvasgatni mindenféle high-end fórumokat, és sok helyen foglalkoznak CAT5 és CAT7 típusú UTP kábelek hangfalkábellé alakításával! Olyan eredményt lehet velük elérni állítólag, mint többszázezres kábelekkel. Majd beszámolok a tapasztalataimról! (Egyébként az ilyen fórumokon nagyon lehúzták a SB cuccait, a Genius szót talán még kimondani sem szabad.)
Vettem 1 pár összekötő kábelt is a Somogyinál, de a különbség korántsem volt olyan jelentős, mint a hangfalkábel esetében. Ja igen: tudja valaki, mire szolgál az un. kapcsolószál, ami a kábelpár között található?
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest