- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Nem kell ráégetni, ez öntapadós. Amúgy ma beszereztem mindent és megcsináltam!!
A hangszórókivezetések elég gagyik és azok zörögnek a legjobban így azt ajánlom szigetelőszalaggal minimum körbetekerni, de kitalálok rá valamit, hogy hogyan lehetne teljesen megszüntetni a zajt!
Amúgy sokkal durvább lett a kicsike!!! Picit halkult a láda ugyanazon a hangerőn visszatekintve a régi állapotra, de sokkal dinamikusabb és pusztítóbb lett!!
Párom már tépi a haját a szomszédok meg dörömbőlnek!
Na szóval csináltam pár képet és minden jól sikerült és azt kell mondjam, hogy az én ládám nem volt vészes szigetelés terén így kevesebb munkám volt, persze a középfalnál ahol átjön a kábel oda kellett tennem mindenképp szigetelést és miután összeraktam hátulról mégjobban zörgött ugye, mert sokkal erősebb lett, de hát a szigetelőszalagot csak utána tekertem a rugós hangszórókimenetekre így már sokkal jobb csak nagyon közel hajolva lehet picit hallani, így ez a csatlakozó nem lesz az igazi! Ez a gyenge pontja a ládának, de meg fogjuk oldani ugye !?
Na rakok be képeket!
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest