- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Nem kell ráégetni, ez öntapadós. Amúgy ma beszereztem mindent és megcsináltam!!
A hangszórókivezetések elég gagyik és azok zörögnek a legjobban így azt ajánlom szigetelőszalaggal minimum körbetekerni, de kitalálok rá valamit, hogy hogyan lehetne teljesen megszüntetni a zajt!
Amúgy sokkal durvább lett a kicsike!!! Picit halkult a láda ugyanazon a hangerőn visszatekintve a régi állapotra, de sokkal dinamikusabb és pusztítóbb lett!!
Párom már tépi a haját a szomszédok meg dörömbőlnek!
Na szóval csináltam pár képet és minden jól sikerült és azt kell mondjam, hogy az én ládám nem volt vészes szigetelés terén így kevesebb munkám volt, persze a középfalnál ahol átjön a kábel oda kellett tennem mindenképp szigetelést és miután összeraktam hátulról mégjobban zörgött ugye, mert sokkal erősebb lett, de hát a szigetelőszalagot csak utána tekertem a rugós hangszórókimenetekre így már sokkal jobb csak nagyon közel hajolva lehet picit hallani, így ez a csatlakozó nem lesz az igazi! Ez a gyenge pontja a ládának, de meg fogjuk oldani ugye !?
Na rakok be képeket!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest