Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Nem kell ráégetni, ez öntapadós. Amúgy ma beszereztem mindent és megcsináltam!!
A hangszórókivezetések elég gagyik és azok zörögnek a legjobban így azt ajánlom szigetelőszalaggal minimum körbetekerni, de kitalálok rá valamit, hogy hogyan lehetne teljesen megszüntetni a zajt!
Amúgy sokkal durvább lett a kicsike!!! Picit halkult a láda ugyanazon a hangerőn visszatekintve a régi állapotra, de sokkal dinamikusabb és pusztítóbb lett!!
Párom már tépi a haját a szomszédok meg dörömbőlnek!
Na szóval csináltam pár képet és minden jól sikerült és azt kell mondjam, hogy az én ládám nem volt vészes szigetelés terén így kevesebb munkám volt, persze a középfalnál ahol átjön a kábel oda kellett tennem mindenképp szigetelést és miután összeraktam hátulról mégjobban zörgött ugye, mert sokkal erősebb lett, de hát a szigetelőszalagot csak utána tekertem a rugós hangszórókimenetekre így már sokkal jobb csak nagyon közel hajolva lehet picit hallani, így ez a csatlakozó nem lesz az igazi! Ez a gyenge pontja a ládának, de meg fogjuk oldani ugye !?
Na rakok be képeket!
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SörcsaPH!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest