- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
frankie! #286 üzenetére
Ha még így is rezonál,akkor nem rakok rá szivacsot,de azt még sztem megcsinálom h kiveszek egy kicsi vattát,mert púpos lett,aztán körberagasztom a dobozt is,így biztos nem fog szelelni.
A szivacshoz én is palmatexet használtam,a rések tömítéséhez meg pattex pisztolyt(200 fokon megolvasztja a ragasztórudat és mikor megszilárdul ilyen rugalmas lesz,és nincs térfogatcsökkenés,nem kell csak fél perc és már meg is köt).
Kábeleket én is cseréltem,mert rövidek voltak,de csak 0,75öset vettem,az kicsi lesz? Érdemes vastagabbra cserélni?
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #286 üzenetére
Igen én is kábeleket cserélek az nagyon fontos, valamint hangelnyelőszívacsra cserélem a gyári trutyit+ széltelenítés+ zajcsillapítás + rcakábelek cseréje normálisra és árnyékoltra! Plussz még egy-két dolgot is ki akarok próbálni, de majd beszámolok. A Sub elején a kezelőpanelt kiszedte már valaki? Mi van a zárt részben? Elvileg ahogy nézem ez a szub egy bandbass láda, mert áll egy zárt és egy reflexrészből. De ha jövőhéten meglesznek a kellékek akkor úgyis szétszedem és áttanulmányozom a dolgot!!!
Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest