- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ha jól sejtem, akkor a mélynyomó sem üzemelt... nekem legalábbis ilyen gondom van... csak a két front szól, ha a DVD-n CD-t játszok le, pedig rendesen be van kötve minden kimenet (5.1-es, egyesével rákötve a Genius-ra, RCA kábelekkel...). Eddig nem nagyon foglalkoztam vala még, mert nem volt időm ,de ha valaki megírja, hogy lehet megoldani, azt megköszönném..
ui: vettem szivacsot a Bajcsi-n (...zárás után, fél hatkor a csukott rácson keresztül adta ki a csávó...), úgyhogy lassan nekiállok a tuningnak én is..
Ha esetleg marad a szivacsból - szvsz biztos sok lesz -, szívesen odaadom annak, akinek kell (600 Ft volt egy fél négyzetméter, de amikor megláttam, rájöttem, hogy ismerem én ezt a fajta szivacsot (majdnem olyan, mint egy sima ágy-szivacs, csak kicsit furcsább szaga van...)
[Szerkesztve] -
quinlan
tag
Szia!
Ha megengeded javasolnék egy teszt avi-t amit kiírhatsz DVD-re az Avi2DVD programmal
Bővebben: link
Avi2DVD letöltés: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest