Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ha jól sejtem, akkor a mélynyomó sem üzemelt... nekem legalábbis ilyen gondom van... csak a két front szól, ha a DVD-n CD-t játszok le, pedig rendesen be van kötve minden kimenet (5.1-es, egyesével rákötve a Genius-ra, RCA kábelekkel...). Eddig nem nagyon foglalkoztam vala még, mert nem volt időm ,de ha valaki megírja, hogy lehet megoldani, azt megköszönném..
ui: vettem szivacsot a Bajcsi-n (...zárás után, fél hatkor a csukott rácson keresztül adta ki a csávó...
), úgyhogy lassan nekiállok a tuningnak én is.. 
Ha esetleg marad a szivacsból - szvsz biztos sok lesz -, szívesen odaadom annak, akinek kell (600 Ft volt egy fél négyzetméter, de amikor megláttam, rájöttem, hogy ismerem én ezt a fajta szivacsot (majdnem olyan, mint egy sima ágy-szivacs, csak kicsit furcsább szaga van...
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), úgyhogy lassan nekiállok a tuningnak én is.. 
)