- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ha jól sejtem, akkor a mélynyomó sem üzemelt... nekem legalábbis ilyen gondom van... csak a két front szól, ha a DVD-n CD-t játszok le, pedig rendesen be van kötve minden kimenet (5.1-es, egyesével rákötve a Genius-ra, RCA kábelekkel...). Eddig nem nagyon foglalkoztam vala még, mert nem volt időm ,de ha valaki megírja, hogy lehet megoldani, azt megköszönném..
ui: vettem szivacsot a Bajcsi-n (...zárás után, fél hatkor a csukott rácson keresztül adta ki a csávó...), úgyhogy lassan nekiállok a tuningnak én is..
Ha esetleg marad a szivacsból - szvsz biztos sok lesz -, szívesen odaadom annak, akinek kell (600 Ft volt egy fél négyzetméter, de amikor megláttam, rájöttem, hogy ismerem én ezt a fajta szivacsot (majdnem olyan, mint egy sima ágy-szivacs, csak kicsit furcsább szaga van...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest