- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
batmanism
csendes tag
Köszi Krila az önbizalom-koktélt! Akkor asszem belepiszmogok a cuccba, de előbb inkább ''bebúgok'' vele a szervízbe, hogy akkor mi van. Tényleg nem tetszik igazán a búgás, mégha egész jók is benne a mélyek
! Szerinted ilyenkor csak mélyet cipeljem be, v. egész szettet? na nem mintha a mély olyan hónalácsapós pöttöm jószág lenne, persze még mindig könnyebb a haverjai nélkül, meg egyébként is olyan jól behuzaloztam a szobát.
Sajna Pesten nem tudod meghallgatni hibát, mert én ilyen fél balatonalmádi/pécsi keverék vagyok, mikorhol. Azért egy sörre majd lehet összefutunk fővárosban, mert érdekelne a hangfalbiznisz és vmi azt súgja, Te azért bólintasz vmit hozzá.
Mármint ölég sokat.
Cucc amúgy nálunk is bontja ökoszisztémát, pedig nem annyira pöttöm a szoba. Asztali dvd-ről nyomtuk A mag c. egyébként nem túl elmebajnok filmet, és bizony Róma elesténél meg a londoni ''színnél'' eléggé kapkodtam a fejem, ha meg sikerül vmi dts-es múvít bepróbálni, hát tényleg nem csak a léc rezeg, de a gerenda is! Macska is kimegy a szobából, kutya meg már eleve be se jön.
Naszóval még így végül utólag is jóccakát!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged