Aktív témák
-
xxxNoizexxx
csendes tag
3-4 éve vásároltam ezt a cuccot, és nagyon kíváncsi voltam, h az első 5.1 es rendszerem hogy fog szuperálni. Nagyon sok "kulák"
haveromnál voltam, mindnek más és más "ratyi" márkájú hangfalrendszere volt.....meg nem nevezném őket. Kábé ilyen, árú, vagy ennél drágább rendszerekről van szó, és meglepődve tapasztaltam, h elképesztően rossz, igénytelen a hangzás. A frekvenciatartomány gyér. De mihelyst összepárosítottam ezt a Geniust az Audigy 4-esemmel, máris örömtáncot jártam XD....a lényeg, h nem volt basszus
, de megoldottam!
Mindenki, akinek hasonló hangkártyája van, figyeljen! Fel kell rakni az audigy hez kapott lemezről a "programokat" ,kalibráló cuccokat, egyszóval mindent. Majd restart (nyilván) és inditsátok el a SPEAKER SETTINGS nevű ikont a startmenüből a Creative mappából. Ott van a második fülön h Bass redirection, egyszóval basszus visszacsatolás, és a Subwoofer gain .....Nah ezeket kapcs be, és 30Hz és 45Hz közé rakjátok a csúszkát, ami felette van. És Voi La
....kész is az ultimate bassus. Már csak a Kalibráció maradt, amelyet szintén a felrakott programok között találtok. Jó zenehallgatást/filemzést/játétok mindenkinek
Íme egy kép a gyengébek kedvéért
♠
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- N€T0X|N: SSD cserék
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest