Aktív témák

• xxxNoizexxx

csendes tag

3-4 éve vásároltam ezt a cuccot, és nagyon kíváncsi voltam, h az első 5.1 es rendszerem hogy fog szuperálni. Nagyon sok "kulák" ;] haveromnál voltam, mindnek más és más "ratyi" márkájú hangfalrendszere volt.....meg nem nevezném őket. Kábé ilyen, árú, vagy ennél drágább rendszerekről van szó, és meglepődve tapasztaltam, h elképesztően rossz, igénytelen a hangzás. A frekvenciatartomány gyér. De mihelyst összepárosítottam ezt a Geniust az Audigy 4-esemmel, máris örömtáncot jártam XD....a lényeg, h nem volt basszus :Y , de megoldottam! :)) Mindenki, akinek hasonló hangkártyája van, figyeljen! Fel kell rakni az audigy hez kapott lemezről a "programokat" ,kalibráló cuccokat, egyszóval mindent. Majd restart (nyilván) és inditsátok el a SPEAKER SETTINGS nevű ikont a startmenüből a Creative mappából. Ott van a második fülön h Bass redirection, egyszóval basszus visszacsatolás, és a Subwoofer gain .....Nah ezeket kapcs be, és 30Hz és 45Hz közé rakjátok a csúszkát, ami felette van. És Voi La :R ....kész is az ultimate bassus. Már csak a Kalibráció maradt, amelyet szintén a felrakott programok között találtok. Jó zenehallgatást/filemzést/játétok mindenkinek :DD :K

Íme egy kép a gyengébek kedvéért ;]

Aktív témák