Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
xxxNoizexxx
csendes tag
3-4 éve vásároltam ezt a cuccot, és nagyon kíváncsi voltam, h az első 5.1 es rendszerem hogy fog szuperálni. Nagyon sok "kulák"
haveromnál voltam, mindnek más és más "ratyi" márkájú hangfalrendszere volt.....meg nem nevezném őket. Kábé ilyen, árú, vagy ennél drágább rendszerekről van szó, és meglepődve tapasztaltam, h elképesztően rossz, igénytelen a hangzás. A frekvenciatartomány gyér. De mihelyst összepárosítottam ezt a Geniust az Audigy 4-esemmel, máris örömtáncot jártam XD....a lényeg, h nem volt basszus
, de megoldottam!
Mindenki, akinek hasonló hangkártyája van, figyeljen! Fel kell rakni az audigy hez kapott lemezről a "programokat" ,kalibráló cuccokat, egyszóval mindent. Majd restart (nyilván) és inditsátok el a SPEAKER SETTINGS nevű ikont a startmenüből a Creative mappából. Ott van a második fülön h Bass redirection, egyszóval basszus visszacsatolás, és a Subwoofer gain .....Nah ezeket kapcs be, és 30Hz és 45Hz közé rakjátok a csúszkát, ami felette van. És Voi La
....kész is az ultimate bassus. Már csak a Kalibráció maradt, amelyet szintén a felrakott programok között találtok. Jó zenehallgatást/filemzést/játétok mindenkinek
Íme egy kép a gyengébek kedvéért
♠
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Autóhifi
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest