- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
xxxNoizexxx
csendes tag
3-4 éve vásároltam ezt a cuccot, és nagyon kíváncsi voltam, h az első 5.1 es rendszerem hogy fog szuperálni. Nagyon sok "kulák"
haveromnál voltam, mindnek más és más "ratyi" márkájú hangfalrendszere volt.....meg nem nevezném őket. Kábé ilyen, árú, vagy ennél drágább rendszerekről van szó, és meglepődve tapasztaltam, h elképesztően rossz, igénytelen a hangzás. A frekvenciatartomány gyér. De mihelyst összepárosítottam ezt a Geniust az Audigy 4-esemmel, máris örömtáncot jártam XD....a lényeg, h nem volt basszus
, de megoldottam!
Mindenki, akinek hasonló hangkártyája van, figyeljen! Fel kell rakni az audigy hez kapott lemezről a "programokat" ,kalibráló cuccokat, egyszóval mindent. Majd restart (nyilván) és inditsátok el a SPEAKER SETTINGS nevű ikont a startmenüből a Creative mappából. Ott van a második fülön h Bass redirection, egyszóval basszus visszacsatolás, és a Subwoofer gain .....Nah ezeket kapcs be, és 30Hz és 45Hz közé rakjátok a csúszkát, ami felette van. És Voi La
....kész is az ultimate bassus. Már csak a Kalibráció maradt, amelyet szintén a felrakott programok között találtok. Jó zenehallgatást/filemzést/játétok mindenkinek

Íme egy kép a gyengébek kedvéért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

♠
Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

haveromnál voltam, mindnek más és más "ratyi" márkájú hangfalrendszere volt.....meg nem nevezném őket. Kábé ilyen, árú, vagy ennél drágább rendszerekről van szó, és meglepődve tapasztaltam, h elképesztően rossz, igénytelen a hangzás. A frekvenciatartomány gyér. De mihelyst összepárosítottam ezt a Geniust az Audigy 4-esemmel, máris örömtáncot jártam XD....a lényeg, h nem volt basszus
, de megoldottam!
Mindenki, akinek hasonló hangkártyája van, figyeljen! Fel kell rakni az audigy hez kapott lemezről a "programokat" ,kalibráló cuccokat, egyszóval mindent. Majd restart (nyilván) és inditsátok el a SPEAKER SETTINGS nevű ikont a startmenüből a Creative mappából. Ott van a második fülön h Bass redirection, egyszóval basszus visszacsatolás, és a Subwoofer gain .....Nah ezeket kapcs be, és 30Hz és 45Hz közé rakjátok a csúszkát, ami felette van. És Voi La
....kész is az ultimate bassus. Már csak a Kalibráció maradt, amelyet szintén a felrakott programok között találtok. Jó zenehallgatást/filemzést/játétok mindenkinek