- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #598 üzenetére
Nekem is szemet szúrt, hogy a kosár és a doboz között nem volt semmi szigetelő. Egy hangfalépítős oldalon dekorgumit használtak ilyen célra. Majd barkácsboltban utána nézek ennek.
Azt hallottam, hogy a doboz mérete meghatározza, hogy milyen mélyre tudjon lemenni. Tehát ha szűkíteném, akkor nem menne le olyan mélyre a szatelit, illetve nem lehet hogy ez a gondod forrása?
Ez az erősítős bütykölés jól hangzik... Tanultam a suliba két évik elektronikát, de azért ilyen szinten nem foglalkoztunk erősítőkkel. Ki fejted nekem kicsit bővebben, hogy mit lehet az erősítővel játszani?
Lehet, hogy nem csak engem érdekel, de azt mondjuk el, hogy ez már nem olyan mint a bélelés... itt egy rossz mozdulat és....
Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest