- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
GerusBp22
csendes tag
Sziasztok!
Biztos érint pár embert a mélynyomó zúgása... Engem érintett, megcsináltam, leírom, hátha másnak is segítek ezzel
Szóval a mélynyomó kikapcsolt állapotban is zúgó-búgó hangot adott, ami persze ha megy a gépem elviselhető, de ha ki van kapcsolva, akkor már lehetett hallani. És este is.:S Hiába tettem stand by-ba akkor is zúgott. Hát jó. Leszedtem a hátlapját, és megpróbáltam megkeresni, hogy mi lehet a hiba. Persze nagyjából tudtam, hogy a transzformtor lesz a baj. Kiszereltem a transzformátort. (3 kábel megy bele. Abból kettő ilyen ''csatlakozós'', a 3. kábelt kellett csak elvágni). Rádugtam a 220-ra, a tranyót, odatettem a fülemet, és hallottam, h ez zúg, még úgy is, hogy csak a tranyó üzemel. ''örvényáram'' miatt beleremegett a háza a tranyónak. Utánakerestem a neten, kiderítettem, hogy román gyártmány..:S A transzformátor 4 lemezbe van becsomagolva. Ugye elméletileg a lemezek alatt kellene valami gyanta vagy valami...De az teljesen hiányzott, vagy csak részben volt meg. Elmentem vettem műgyantát, szilóplasztot, bekentem a tekercset, és a 4 lemezt, jó rendesen. Rátettem, ráhajlítottam a lemezeket szépen, ahogy volt. Visszacsavaroztam, összeforrasztottam az 1 vezetéket, amit el kellett vágni, majd próba. Haláli kussNem zúg a hangfal. Semmit. Az más kérdés, h majdnem max hangerőn van kis háttérzaj, de ugye ez alap. Lényeg, hogy már este se kell áramtalanítani, mert nincs búgás, zúgás. Persze garancia ezzel elveszett, de amúgy más gondom nincs a hangfalakkal. Még kis műgyantát tettem a hátlapra is, hogy a hangzás jobb legyen. DE az már tényleg csak a maradék volt...
hát ennyit gondoltam.
üdv
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest