Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Helló Srácok!
Átolvastam az egész topicot, és szeretném én is megcsinálni. Ijesztő viszont az, hogy a fekete dobozba, meg a trafó alá is kell vattát nyomni. Nem értek hozzá, de ha egy vezetőben áram folyik (és nem nulla az ellenállása, legalábbis én nem használok szupravezetőt itthon), akkor az fel is melegszik, tehát hűlnie kell. Szóval nem szokott túlmelegedni a cucc? Mert ha megcsinálom, és szétég benne valami, akkor cseszhetem a garanciát... És mennyivel jobb a hangja? Úgy fullosan, a rézdrótos tuninggal meg az új hangfal szivacsokkal együtt?
Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- YouTube
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fejlesztői videón a Jurassic Park Survival
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest