Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Helló Srácok!
Átolvastam az egész topicot, és szeretném én is megcsinálni. Ijesztő viszont az, hogy a fekete dobozba, meg a trafó alá is kell vattát nyomni. Nem értek hozzá, de ha egy vezetőben áram folyik (és nem nulla az ellenállása, legalábbis én nem használok szupravezetőt itthon), akkor az fel is melegszik, tehát hűlnie kell. Szóval nem szokott túlmelegedni a cucc? Mert ha megcsinálom, és szétég benne valami, akkor cseszhetem a garanciát... És mennyivel jobb a hangja? Úgy fullosan, a rézdrótos tuninggal meg az új hangfal szivacsokkal együtt?
Aktív témák
Aktív témák
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest