Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
batmanism
csendes tag
Szevasz Krila!
Előszöris szeretnék köszönetet mondani minden genius ht tulaj nevében, szerencsére én is ezen szerencsés család tagja vagyok. Nem vagyok egy nagy high end szakértő vájtfülű bagoly, így csak fél-laikusként mondhatom: engem a rendszer oda-vissza levett a lábamról! Egyszer véletlenül neten pillantottam meg képet róla, és a középhangszóró meg a mélynyomó láttán indultam is a boltba érte, amint összekapartam pénzt. Én ráadásul az asztali dvdt is rányomtam (ac3 dekóderes dimarson 611 ), és mondhatom, durván tolja hangot a faanyag! Főleg dts anyagoknál, ott már mély is hibátlanul teljesít.
Mindenesetre az általad javasolt tuningot is kipróbálom, mert jó ötletnek tűnik, a mély szerintem is erőtlenkedik ( főleg, mert 4.5X3.5-ös szobában használom ) néha.
Kérdés: Tegyük fel, hogy hót laikus vagyok az egészhez( és ezzel nem is állunk távol az igazságtól). Meg fogom tudni tuningolni a cuccot? Tehát kezdők által is végrehajtaható operációról van szó? Tényleg ráindultam, de azért nem akarom kilőni a rendszert.
Még valami: Sajnos van egy komolyabb problémám is a hangfalakkal. Ha rá van kötve rca-val asztali dvd és gép is egyszerre, fellép egy erőteljes búgó hang. Így aztán egyiket mindig ki kell húzni, és ez nem növeli a vezetékek és a cucc élettartamát, de a jókedvemet sem( tényleg, lehet kapni boltban ilyen 3Xkisjack-erősítő kábelt, ha ez kipurcan?). Remélem tudsz segíteni!
Még egyszer köszi, az infókért előre, tuningért meg utólag!
Aktív témák
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő