- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Aktív témák
-
batmanism
csendes tag
Szevasz Krila!
Előszöris szeretnék köszönetet mondani minden genius ht tulaj nevében, szerencsére én is ezen szerencsés család tagja vagyok. Nem vagyok egy nagy high end szakértő vájtfülű bagoly, így csak fél-laikusként mondhatom: engem a rendszer oda-vissza levett a lábamról! Egyszer véletlenül neten pillantottam meg képet róla, és a középhangszóró meg a mélynyomó láttán indultam is a boltba érte, amint összekapartam pénzt. Én ráadásul az asztali dvdt is rányomtam (ac3 dekóderes dimarson 611 ), és mondhatom, durván tolja hangot a faanyag! Főleg dts anyagoknál, ott már mély is hibátlanul teljesít.
Mindenesetre az általad javasolt tuningot is kipróbálom, mert jó ötletnek tűnik, a mély szerintem is erőtlenkedik ( főleg, mert 4.5X3.5-ös szobában használom ) néha.
Kérdés: Tegyük fel, hogy hót laikus vagyok az egészhez( és ezzel nem is állunk távol az igazságtól). Meg fogom tudni tuningolni a cuccot? Tehát kezdők által is végrehajtaható operációról van szó? Tényleg ráindultam, de azért nem akarom kilőni a rendszert.
Még valami: Sajnos van egy komolyabb problémám is a hangfalakkal. Ha rá van kötve rca-val asztali dvd és gép is egyszerre, fellép egy erőteljes búgó hang. Így aztán egyiket mindig ki kell húzni, és ez nem növeli a vezetékek és a cucc élettartamát, de a jókedvemet sem( tényleg, lehet kapni boltban ilyen 3Xkisjack-erősítő kábelt, ha ez kipurcan?). Remélem tudsz segíteni!
Még egyszer köszi, az infókért előre, tuningért meg utólag!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Marble Gray 8GB/256GB Független
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest