- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
DDL
őstag
Nem itélkeztem a géniusz fölött.
Én kb. 2 éve csináltam utoljára géniusz tuningot 10-12db-ot. Azokban a szivacs egyforma volt, és nem ért a fenekére (nem is kell feltétlenül, mert ez a csillapítást befolyásolja, ha azonban összevissza van benne akkor természetesen az pótolandó). Viszont szeleltek mindenfele.
Értelemszerűen ha van sarokmerevítés akkor nem kell beletenni. Azonban nem mindegyikben van (legalábbis azok között amik átmentek a kezem között).
Azt én sem írtam, hogy betömd a reflexnyílást. De ha túlcsillapítod, akkor a csillapítóanyag megeszi a légmozgást. Még akkor is, ha a reflexcső szabad marad. Hiszen ezért csillapító anyag. A vattát nem elsősorban neked szántam, hanem általánosan.
Az viszont tény, hogy a technika ''feljődését'' látva ezek a géniuszok már nem azok, mint amik 2 éve a megjelenésükkor voltak. Ezért nem írtam, hogy mindent meg kell csinálni amit ajánlottam, hanem csak lehetőségek. És amiket ajánlottam azt bármelyik hangdoboznál meg lehet csinálni utólag, ha szükséges.
Üdv: DDL
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest