- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
DDL
őstag
Nem itélkeztem a géniusz fölött.
Én kb. 2 éve csináltam utoljára géniusz tuningot 10-12db-ot. Azokban a szivacs egyforma volt, és nem ért a fenekére (nem is kell feltétlenül, mert ez a csillapítást befolyásolja, ha azonban összevissza van benne akkor természetesen az pótolandó). Viszont szeleltek mindenfele.
Értelemszerűen ha van sarokmerevítés akkor nem kell beletenni. Azonban nem mindegyikben van (legalábbis azok között amik átmentek a kezem között).
Azt én sem írtam, hogy betömd a reflexnyílást. De ha túlcsillapítod, akkor a csillapítóanyag megeszi a légmozgást. Még akkor is, ha a reflexcső szabad marad. Hiszen ezért csillapító anyag. A vattát nem elsősorban neked szántam, hanem általánosan.
Az viszont tény, hogy a technika ''feljődését'' látva ezek a géniuszok már nem azok, mint amik 2 éve a megjelenésükkor voltak. Ezért nem írtam, hogy mindent meg kell csinálni amit ajánlottam, hanem csak lehetőségek. És amiket ajánlottam azt bármelyik hangdoboznál meg lehet csinálni utólag, ha szükséges.
Üdv: DDL
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest