Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
És ez téged miért zavar? Nem neked írtam! Én megosztottam vele a véleményem. Ő az ő stílusában, én meg az enyémben. Azért mert házigazda? És? Ugyan olyan ember mit te meg én. Hidd el, rang, iskola, stb. stb. stb,nem jelent semmit. Ha értelmes akkor felfogja, hogy mit írtam, ha nem, akkor bannol a nyavalyába. Volt már rá példa régebben, aztán újból bereggeltem. Mint láthatod elég régóta vagyok itt ( és nem "pontvadász" vagyok ), és néha eléggé csípi a szemem az a "számomra" sok ordenáré hülyeség amit néha itt összehord Abu. Hülyítik őket a piárosok elég rendesben és nem tud jól szelektálni közte. Néha így fakadok ki, de énszerintem semmi olyat nem írtam ami bántó lenne! Ezt ő is tudta azért reagálta le így. Ha neked meg nem tetszik, vagy másoknak sem, az kit érdekel! Azért van OFF-ban, mert nem a témához tartozik! A témát zártam, privben ha akarod eldiskurálok veled.
Ha SLI mellé még bedobok egy Geforce-ot, akkor tudom használni úgy az SLI-t, hogy a 3. kari a fizikát számolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest