Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhen
senior tag
lenne egy alap kérdésem, lehet egyszerű a válasz, de nem találtam igazán semmit amiből kikövetkeztethettem volna a választ.
Tegyük fel van egy kiegyensúlyozott rendszerem. nincs se CPU limit se VGA limit, vagyis 100%-ban ki tudom használni a videókártyát is és a CPU-t is.
ha engedélyezem a physix-et, vagy telepítem, vagy mi, (nincs most videó kártyám, csak egy integrált, uh bocs a hülyeségért) akkor gyorsulnak-e a játékok, vagy azonos FPS mellett szebb lesz-e a fizika, vagy semmit sem ér, mert nincs kihasználható erőforrás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus GTX660-DirectCU2 II 2 GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- AMD Radeon RX 6600 8GB (Beszámítás)
- Asus Dual Geforce RTX 4070 Super OC, garanciális 2027.07.12.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest