Új hozzászólás Aktív témák
-
Na csináltam pár tesztet én is a Metroval. Egyszerre csak egyet futtattam, mert amikor 3-at akartam, akkor már a 2.-nál crash volt
Azt hiszem be kell szerezni egy kártyát PhysX-re.Lenne egy kérdésem. Van olyan ,hogy a kártyának bemelegedési idő kell? Már más játékokban is tapasztaltam, hogy rögtön indítás után mintha alacsonyabb lenne az fps. De így, hogy rögtön benchmarkoltam indítás után, ez tisztán látszik:

De aztán ahogy látszik, már kb. a másodiktól beáll az 50 átlag fps körüli egyensúly, és nem változik utána, bármennyit futtatom:

Poén: az egyik futtatásnál még időben tudott a driver reagálni, így egy pár másodperces akadás után ment tovább crash nélkül:

Bónusz: Kíváncsi voltam, hogy a 780Ti hogy viszonyul a 970-hez, ezért csináltam egy tesztet SSJPeter beállításaival is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- Vicces képek
- bambano: Bambanő háza tája
- BestBuy topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hiszem be kell szerezni egy kártyát PhysX-re.