Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Nem en akartam tesztelni... Hasrautottem es ezt az erteket lottem be, lement a teszt oszt puszi! Kesobb se lesz rselye a 480nak, akarmilyen a hutese... Nekem ez lajti tuning annak meg max meg fesszel elmegy a gpuja 900mhz-ig a memo meg talan 4300ig... Kozel nem 24/7-es beallitas annak a karinak, bar annyira nem izgat!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Pug
veterán
Nem vezetek félre senkit, Pegazus az új MSI 480-okat szorja 50K-ba , szóval szerintem felesleges ferdíteni
Másik része a dolognak, persze mindig két oldala van az éremnek, mondjuk én nem kereskedő, hanem vásárló vagyok és mellesleg a számtech az ahhol köztudottan a legyorsabb az értékcsökkenés, ezen nem nagyon van, mit meglepődniDe hogy a mondandód lényegére reagáljak, lehet kapni 480-at újonnan 50k környékén? Lehet. Szerintem innét kezdve felesleges azt szajkóznod, hogy bárkit is félrevezetnék
Mellesleg én meg ref Zotacot vettem 40K-ba 4 év garral itt a ph-n, nem MSI-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest