- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
Most Gariba van az ATI karim és 8800GTS 640MB tesztelgetem.. egyszerüen brutális milyen erös kártya... sima Shift 1920x1080 ba mindem Magason , élsimitás nélkül 40-52fps között viszi
Asszem nvidia szériát megvárom azt váltok rá
-
nakos
senior tag
Nagyon köszönöm!
Gondoltam ha már magamnak megcsinálom, megosztom veletek is a tapasztalatokat. Termeszetesen sokkal több időbe kerül így, mintha csak magamnak letesztelném, azért a videok elkészítése, szerkesztése, feltöltése elég strapás... de pont az ilyen kedves kollégák miatt nem sajnálom a belefektetett energiát.
Másfelől azért szerencsére vannak még sokan a PHn akik tesznek a közösségért, értelemszerűen mindenki a lehetőségein belül. A jó lenne persze ha növekedne, és nem pedig fogyna ez a létszám.
Neked is minden jót és sikeres érettségit
!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BullKoxa #7491 üzenetére
Elvileg megy a 3GB-os kártya az 1,5GB-ossal is SLI-ben. Csak a 3GB-os is 1,5GB-osként fog viselkedni. Gyakorlatban meg jó kérdés
De ha 1,5GB-os van alapból akkor olyat kell mellé venni másodiknak is akkor nem lehet gond. Amúgy sem használná a második kártya mind a 3GB-ot, az 1,5-ös miatt. -
gYaLo
őstag
Én köszönöm a többiek nevében is, hogy időt szántál ránk, teszteket, képeket, videókat csináltál, nekünk és az utókornak
Kitartást kívánok a vízhűtéshez. Sajnos messze van még egy újabb upgrade, most fogok végezni az érettségivel (reméljük
) , jelenleg nincs munkám, így nincs is miből frissíteni..
Köszönöm szépen a részletes válaszodat, még sok ilyen kedves és segítőkész felhasználóra lenne szükség a PH-n
-
-
nakos
senior tag
Eloszor is megtisztelo
szamomra hogy 2 orat szantal a videoimnak es a BLOGomnak. Koszi.
Sajnos meg a 3 way SLI-rol nem tudok nyilatkozni, mert meg nem keszult el a gepem - a vizhutes miatt kicsit csuszik a dolog. Jo esetben jovo het vegen indulhatnak a tesztek.
Ugyanakkor biztosan jobban jarsz ha 3db GTX580-at hozol ossze. Marcsak a tuning miatt is, de driver fronton stabilabb rendszered lesz. Aztan az is kerdes mire hasznalod? Ha csak 1920x1200-at akarsz, akkor a 3. kartya nem is kell. Ha 3 monitort mint ami nalam van, akkor hatekony a 3. kartya is, de abban az esetben mar a 3Gb-os GTX580-akat vegyed, ami ugye a GTX590-nel nem opcio (ugye az 2x1.5Gb ami pl egy 3 monitoros 5760x1200-as felbontasnal - ha olyan jatekkal jatszol - pl Metro2033 - megfekteti a 2db GTX590-et, nem azert mert gyenge a kartya, hanem mert keves a VRAM)
Szoval - osszegzes:
1 monitoros megoldas eseten (1920x1200)
- 2xGTX580 - ez a legerosebb, de koltseghatekonysag alapjan a 2xGTX570 is tokeletesen eleg mindenre. Ide alternativ alapon vehetsz egy GTX590-et is - de sokszor arban jobban jarsz 2 db GTX570-nel, tudasban kb egy szinten vannak.
GTX590 jo lehet ha nem akarsz 2 kartyat, ha az alaplapod nem tamogatja a 16x/16x PCIe sli savszelesseget es nem akarasz 8x/8x-en varialni - hozzateszem en megneztem, semmi kulonbseg nincs a 16x/16x vs 8x/8x - inkabb parasztvakitas.
Ugyanakkor a GTX570 nagyon halk kartya meg terheles alatt is. Sokkal halkabb lesz 2xGTX570 mint 1xGTX590. Meglepo de igy van!3 monitoros megoldas eseten - csakis 3xGTX580 3GB VRAM-mal. Ez nagyon nem olcso, dehat mindennek ara van - akarcsak egy hawai nyaralas vagy a horvat tengerpart osszehasonlitas...
Szoval dontsd el mi a cel, es mik az anyagi lehetosegek - aztan hajjra.
-
Dj Dekko!
őstag
Ma kiszedtem a kártyát a számítógépemből... és megvizsgáltam...
Az a csodálatos helyzet állt elő hogy nem is a HDMI része, vagyis nem a közvetlen csatlakozó része szakadt ki a kártyából hanem egy ilyen réz burok ami a HDMI körül van és védi valamitől, az volt rá forrasztva a kártya nyáklapjára ilyen picsányi kicsike réz szállal.
Első
Második
Valamit biztosan szabályoz mert a kártya nem látja a HDMI ha rákötöm a tévére...Nem tudom hogy csináltam hogy ez a burkolat így kicsúszott de maga a foglalat meg se mozdult... Azért nem tudom bedugni a HDMI kábelt a kártyába mert ez a kilógó kis vacak útban van, és hát puszta kézzel nem lehet benyomni a helyére...
A képen nagyjából látható egy forrasztási pont... annyi volt rajta... hogy az most hova miért mi célt szolgál, remélem valaki itt elmondja... majd#7477) kpal Őszintén kipróbálnám az asusnak a Matrix 580 asát ha kapnék valahol. Így még egy DCU2 es kari körül nézegettem erőteljesen, de igazából 590 es felé kacsingatok...
Tápegységben számomra csak Corsair jöhet szóba. Természetesen 1KW vásárolnék....
De erre még várok... (kb 1 hetet)
-
gYaLo
őstag
Az elmúlt két órában nakos kolléga videóit néztem, és át is nyargaltam ebbe a topikba.
Sajnos nem volt időm ebben a topikban keresgélni, így feltennék egy kérdést nakos.GTX 590 quad sli vagy GTX 580 triple sli ?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Whit3Rav3n #7484 üzenetére
Hát eddig nem futottam ki belőle... de most ez nem is izgat, jöjjenek vissza a kariaim, és kész!
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #7483 üzenetére
Bőven nem kell akkora felbonás, a mai sok ramot fogyasztó game-ek 1gb felett fogyasztanak 1920-ban is, 1,5gb egyelőre még elég hd felbontásban mindehol, felette vagy downsampling mellett már nem minden esetben.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Whit3Rav3n #7482 üzenetére
Aki multi monitorozni akar az vegyen 3gb-ot... aki nem az ne vegyen... Kár ezen lovagolni kinek mi tetszik, és mik az elvárásai! Én bármelyk 3gb-os cucc mellé odaállok az 1.5gb-os cuccal, értelmi különbség nem lesz csak 5760*1200-ban vagy ne adj isten afelett!
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #7478 üzenetére
De ha nekiállsz multimonitorozni vagy downsamplingezni akkor könnyen kifutsz az 1,5gb-ból.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #7478 üzenetére
Kiegészíteném azzal hogy még nem kell
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dj Dekko! #7473 üzenetére
Direct CUII lesz az is?
Kis telhetetlen
Ám ezért lehet kapok, de én ha SLI-ben gondolkodnék 3GB-os kártyákat vennék. Jó Full HD-ban ritka az hogy kifogy a memóriából, de eléggé frusztráló lenne ha van két bika VGA a gépben és a vRAM limitál.
Mert minek vennék két VGA-t hogy ha nem tudok mindent maxra húzva játszani -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #7472 üzenetére
Gari annyira nem is lényeg, inkább hogy működjön a HDMI...
A héten minden képen küldöm a képet kedves PH kolegának.
Addig meg szerintem veszek még egy GTX580at. -
Cybertrone
veterán
Na mester rajtad a világ szeme... ha megtudod javítani akkor olyannak kell lennie mint a gyárinak, külömben gari az nem lesz rá!
Dekko üdv a klubban -
Dj Dekko!
őstag
Sajnos elég gyenge minőségű képet tudtam kreálni gyorsan telefonnal...
De több mint a semmi...
Ez lenne az. -
Laraxior
titán
ezen a képen vagy én nem látok semmi extrát..vagy tényleg nincsen semmi
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #7452 üzenetére
Sztem jobban hordozható ha nem csavarazozza fel, mert ha az oldallapon van nagyon nehéz lesz a gép és nem lehet a dobozában sem szállítani. Külön sokkal egyszerűbb szállítani.
-
Dj Dekko!
őstag
Ezen a képen jól látni a HDMI tokostól kicsúszott egyetlen egy szál réz vezetékkel együtt ami leszakadt a kártya nyáklápjáról...
#7456) kpal Figyelmetlen voltam, valamelyik hangszóró kábele kicsúszott a gépből. Mondom akkor bedugom, de ahhoz ki kellett hogy húzzam a gépházam.
Nem vettem észre a HDMI kábel feszült a kártyában... elég passzosan is ment bele..
Kihúztam 10 cm a gépházat már látom, lóg ki valami a gtx 580 asból...
-» TV nyetu, -» Garancia?! -» Kizárt, kiröhögnének hogy kontár vagyok és fizikai sérülés van a kártyán...
úgy hogy ha más nem marad, gondolkoznom kell hogy hogyan tudnám rákötni még a kártyára a tévét... -
Dj Dekko!
őstag
R. I. P! Olyan szinten kiszakítottam a HDMI csatlakozot a GTX580 asomból hogy öröm volt nézni.... fél CM kilóg, leszakadt az a rész forrasztása a kártya felső lapjáról...
Azt hittem síró görcsöt kapok menten...
Szerintetek semmi esély rá telefon szerelőnél érdeklődni akinek van ehhez alkalmatos forrasztó eszközei hátha vissza tudná forrasztani?! -
Cybertrone
veterán
válasz
Whit3Rav3n #7451 üzenetére
Megpróbálja, ha szar akkor bővíti... Ahogy én látom mindenképpen szeretné hordozhatón hagyni a gépet... Ilyen alkatrészek vizezéséhez én sem egy tripla radit választanék, csakhát egy morával nem lesz épp hordozható, persze ha felcsavarozza az oldalára más a helyzet!
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Laraxior #7447 üzenetére
Ja hát itt a kérdés hogy csak működjön vagy legyen értelme is? Mert ugye minek a vízhűtés ha ugyanazt jóval kevesebb pénzen eléred jó minőségű aftermarket léghűtővel is. Ha vízhűtés van a kártyán akkor ne menjen full terhelés alatt se 55 fok fölé és halk legyen, ez az én meglátásom.
Meg azért 3 gtx 580 jobban fűt megintcsak mint 2 gtx 280, a proci is olyan órajelen lehet akár melegebb is.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #7448 üzenetére
anyukám azt tanította, hogy amit nem használok adjam a rászorulóknak...
-
nakos
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #7442 üzenetére
Nagyon komoly! Ja lehet odateszek egy Mo-Rat en is a biztonsag kedveert.
-
boogie84
veterán
válasz
Whit3Rav3n #7443 üzenetére
Überbrutál!!!
Bár egy full hd monitorhoz feleslegesnek tartom, ennek ellenére ez a gép gép marad pár év múlva is!!
Most látom h kettő monitora van...
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #7442 üzenetére
innen vegyél példát.
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
DigitXT
félisten
Alapvető hiányosságok vannak a vízhűtéses ismereteidben ezek szerint:
a keringetett víz nem csinálja azt, hogy 30 fokosként bemegy, és 40-es
amikor kijön.Főleg HF rendszernél nem: egyszerűen nincs erre ideje.
A vízhőmérséklet a körben közel állandó. 1-2 fok különbség van csak a
"hideg" / "meleg" oldalon. (Ami annál kisebb, minél gyorsabban áramlik
a víz: extrém esetben ugye álló pumpánál fel tud forrni a víz a CPU/GPU
fölött - miközben a tartályban 30 fokos. De ha van áramlás, ilyen nincs.)De a témának ezen része már inkább ebbe a témába való, szvsz.
Szerk: no offense persze, csak jótanácsként. 42 vs. 67 pláne nem lesz:
25 fokkal melegíteni a vizedet másodpercek alatt - ahhoz kevés 1000W. -
nakos
senior tag
válasz
DigitXT #7435 üzenetére
En nem tudom sracok, de szerintem ez egy kicsit tul van izgulva. En anno 2xGTX280-at nyomtam egy Qx9650-ennel (4.2Ghzen), egy sima 3.5cm vastag 3x120-as radival egy Cosomos S hazon, es szepen elvoltam mindenfele Mo-Ra nelkul. A VGA-k 65-67 fokig mentek fel max terhelesnel.
Termeszetesen itt is arra gondoltam hogy a viz 65 fokos amikor kijon a 3. kartyarol, nem azt hogy a viz a radiban lehulve 65 fokos lesz. De hiszek nektek, meg utananezek a dolgoknak - nem vagyok lekesve semmirol. A CPU oldalon biztos watt megtakaritasom lesz (2600k vs qx9650) de van egy 3. VGA-am, de masfelol meg itt most egy 6cm-es Extra radi fog dolgozni. Persze egyetertek ha az a cel hogy a bemeno viz 30 fokos a kijovo viz pedig max 40 fokos legyen ahhoz ez keves lesz. En azt mondom a bemeno vizem legyen kb 40-42 fok a kimeno pedig max 67. Ha ez megvan vidam leszek. De mondom, megfogadok en minden okos otletet, utananezek a Mo-Ranak is... -
yodus
csendes tag
Sziasztok! Kaptam egy Gigabyte alaplapot, 3.2 GB-os INTEL PENTIUM procival, a BIOS: GA-8i848PM. műkszik a gép, de: Miért nincs a BIOS_ ban Chipset Setup link, se proci szorzóval, se CPU,RAM fesz. állítással, ami az ABIT ALAPLAP előző BIOS-ban volt. húznám a procit, mindt arégit lehetett,s a ram-FESZT IS. Kerestem BIOS frissítést, csak a P- ig van, a PM-nek nincs. a @BIOS ok, de frissítést nem találok. Segítsetek, a Gigabyte nem tudott.
-
SzlobiG
félisten
Tripla radival felejtsd el, hogy halk lesz a gép azon izzadni fognak a ventik, hogy letudják hűteni. De nem is értem egy ilyen rendszerbe miért akarsz tripla radit? Nagyon kevés az 3db vga-ra+procira. Nekem i7 920+5970-et vitt egy tripla radi és már ott igencsak forró volt a radi ezért be is tettem +egy single radit. Neked egy Mora 2 nagyságú mindenképp elkél ezen már ne spórolj, mert a végén megbánás lesz az a tripla meglátod.
-
DigitXT
félisten
engem nem zavar a 65 fokos viz sem
Téged nem zavar...? Szerinted milyen hőfokon fognak
üzemelni a Hydro Copperek, ha 65 fokos vízzel hűtöd
őket? Simán belenyalnak 85-90 fokba: szvsz necces.
Szerk: a prociról nem is beszélve, mert ott nagyobb a
dT általában - az meg tuti nem szeret 100 fokos lenni.
Még ha a VGA-k bírnák is (a gyári légből kiindulva). -
nakos
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #7432 üzenetére
Koszi mindenkinek.
Megnezem, azt ha keves kiegeszitem meg. Szerintem eleg lesz. Ahogy irtam, engem nem zavar a 65 fokos viz sem.
Es megegyszer! Az uj konfig 2600K 5 gigan lesz es nem mar a regi 990x 4.7ghzen... igy egy jo 150wattal bejebb vagyok... [link]
-
Whit3Rav3n
senior tag
800rpm-es venti, triple radi ennyi cucchoz? Még a mora 3+9db 800rpm-es ventis kombónál is felfűti jó 35 fok fölé a vizet. Szóval necces lesz, jó esetben elviszi a cuccokat gyári hűtő teljesítmény mellett, rossz esetben még annyira sem. Mindenesetre rakd össze és figyeld a hőfokokat. Nekem gyorscsatlakozókkal van a házhoz kötve a radiátor, úgy elég jól szállítható.
-
DigitXT
félisten
Kíváncsian várom az eredményeket.
Figyelembe véve azt is, hogy (többek
közt) azért váltasz vízre, mert írtad, hogy durván hangosak voltak az 590-ek.
3 db 12-es venti 3000 rpm-en, hát... Szerintem az is eléggé hangos lesz úgy:
én inkább a nagyobb felület + kisebb légszállítás, így halkabb gépben hiszek.
(Két tripla "extrém" radim van, és 5V-on mennek rajta a ventik: simán jó cucc
az én rendszeremhez, de ha bele kéne pattintatni még két Hydro Coppert, én
nem hiszem, hogy így hagynám a cuccot, azok mellé jöhetne egy Mo-Ra.)
-
nakos
senior tag
Igazabol csakis a DELTA a kerdes, az 1000 watt el lesz nyelve. [link]
Egy picit magasabb delta meg annyira nem zavar.... -
nakos
senior tag
-
nakos
senior tag
válasz
DigitXT #7425 üzenetére
Egy jo triplaradi siman elvisz 1000wattot, en kb akorul leszek. Raadasul ez a radi az egyik legjobb. Nem celom a 25 fok terheles mellett, siman elleszek 65 fok korul is.
Nem most kezdtem 'kezdokent' a vizezest volt mar jopar vizhutesem, ismerem OCt is. Egyelore most nem bonyolitanam tul a rendszert, semmibe nem fog kerulni ha meg be kell kotni egy radit, de nem felek hogy nem lesz eleg ez a tesztgyoztes tripla radi.Koszi azert
-
DigitXT
félisten
Az egész rendszerhez érelmes hőfokok/halk működés mellett tuti kevés lesz egy darab triplaradi. Szvsz egyeztess OC-val, ő segített Cshavez-nek is egy hasonló rendszer full vizesítésében, korrekt eredménnyel, gondolom full supporttal. Persze ez nem a reklám helye, meg amúgy is a vízhűtés topikba való, csak gondoltam szólok, mielőtt "kezdőként" saját kútfőből összeraksz egy hűtési teljesítményben alulméretezett rendszert, aztán jöhet a fejvakarás, hogy hogyan bővítsd, ami plusz idő, stb. Ha már ennyi pénzt lazán beleraksz a projektbe (pl. a 3 db 3GB-os Hydro Copper kártya
), akkor már elsőre érdemes jól csinálni.
Szerintem.
-
nakos
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #7423 üzenetére
Nekem egyelore ez lesz fent: [link] 6cm vastag. alulrol kap 3 eros de halk ventit - aminek kiszedheto a lapatja, igy a radi tisztitasa is egyszerubb lesz: [link]
AZt megnezzuk a hofokok hogy alakulnak. Ne feledjuk 2600K lesz alatta az kevesbe sem melegszik ugy mint a 990x. Persze a 3xGTX580 kemeny dio, de remeljuk a highflow rendszer elviszi. Ha nem termeszetesen tovabblepunk majd ujabb plusz radik fele. De szerintem eleg lesz.Masfelol szeretnem ha a gepem egyben lenne, nem lenne kulon radi meg mellette. Az ha mozgatni akarom csak macerat szul. Persze lehet gyorscsatikkal szetkapcsolni, de maradjon ez az opcio csak a vegere...
-
Whit3Rav3n
senior tag
De be van kötve az is, elég is lenne de régebben benne volt a videókártya is, akkor vettem a nagyobb radit.Egyébként a MoRa nem passzívan megy, van rajta 9 12cm-es venti. Neked is érdemes egy ilyenen elgondolkozni ha 3 kártyát meg tuning cpu-t akarsz hűteni jó hőmérsékletek mellett és halkan akkor kb ez az egyetlen jó megoldás. Egy MoRa 3 talpakkal a gép mellé állítva, pl 4db 180-as ventivel elég szépen és viszonylag csöndesen hűtené a gépet.
-
nakos
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #7420 üzenetére
De a hazban is van egy radi fent, az nem volt eleg a CPUnak? Vagy az nincs bekotve? Szep az a Mora passziv radi egyebkent.
Na en valami ilyesmiben gondolkodok... de elso korben meg nem lesz ennyire fantaziadus - pedig a haz es a VGA blokkok ugyanazok... baratunk ketkoros rendszert csinalt kis barkaccsal, de jo lett: [link]
-
nakos
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #7415 üzenetére
Jo a kep koszi. Ez a Te hazad? Nem teljesen ertem hova mennek a csovek ott ki a hazbol...
-
Cyberpunk
félisten
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Tökmindegy #7412 üzenetére
Hát jah, van benne valami...
-
nakos
senior tag
válasz
Cyberpunk #7392 üzenetére
Egeszen pontosan a HAF-X szerintem az egyik legjobb haz (ar/ertek alapjan meginkabb) de elsodlegesen leghutesre lett tervezve. Oda brutalisan jo, meg tobbkartyas rendszerekhez is. Viszont ami nem idealis benne az oldalplexi, mivel a lenyeget pont betakarja a hatalmas ventikeret - igy pl egy szepen bevizezett hazban a VGA-bol semmi nem latszik. Amit latni lehet az a CPU blokk de annak is csak a felso resze. A plexi masik fele meg a HDD rack-et mutatja - teljesen feleslegesen. Szoval vizhuteses haz eseten annyira nem idealis.
A Corsair Obsidian 800D ilyen szempontbol - vizhutesi tervekkel - sokkal idealisabb, szep nagy plexivel az oldalan. A leghutes ugye ott annyira nem szukseges. Viszont aza vicc, hogy a 2 haz kozul kulso mereteket nezve a Corsair a nagyobb. Itt van mindket haz a szobamban, volt lehetosegem osszemerni joparszor oket. A magassaguk kb ugyanaz, de a Corsair-nel sajnos a Tapegyseg elvalaszto polcot nagyon butan oldottak meg, mert nem lehet kiszedni (egyszeru modon), esigy feleslegesen sok hely lett hagyva a Tap felett, viszont az alaplapi rekesznel igy mindenkepp kisebb lett mint a HAF-X kulonosen hogy a Corsairnel megfejeltek mindezt azzal hogy csak 7 slot-ra vaktak lyukat a haz oldalan, a HAF-X meg 9-et ad. Szoval a Corsair-nel ez a bibi.
Masfelol ugyanakkor a Corsair joval hosszabb haz, az alaplap es a HDD tarto kozott rengeteg hely van meg, akar egy 40 cm magas vizhuto tartaly is siman odafer ugy hogy meg a kabeleket is szepen el lehet vezetni hatul.
Masik elony, hogy a Corsair tetejere egy 3x120-as radi belulre siman felcsavarozhato, mar gyarilag is ugy van kialakitva, mig a HAF-X-nel max 2x120 esetleg 140-es radiatorok fernek oda kenyelmesen (persze kis barkaccsal meg lehet ott is oldani a 3x120-at),de a HAF-X belso teteje es a becsavarozott alaplap teteje kozott csak max 7.5 cm van igy nagyon vastag (pl 6cm) extreme radi nem csavarozhato fel ugy hogy a ventik meg ramanjenek a radikra es belulrol kifele fujjaka levegot (max szivatni lehet a levegot a radikrol a haz tetejere szerelve). A Corsair 800D sokkal tobb helyet biztosit felul, tehat nemcsak egy extreme 3x120 as 6cm-es radit siman odacsavarozol, hanem meg a ventik is rafernek a radira belulrol, es meg van 1-2 cm az alaplap tetejetol.Szoval mind a ket haznak megvan az elonye, es tovabbra is azt mondom a HAF X bitang okosan megalkotott haz, de a vizhez a Corsair800D latvanyosabb es hatekonyabb lesz. Egyebkent a HAF X-et is megtartom, jol johet meg...
-
Dj Dekko!
őstag
Eléggé elfogultak a kedves Prohardver alkatrész tesztelő kolegák.
Előbb nézegetem szépen a teszteket és hirtelen az a gondolat jutott az eszembe hogy hol vannak az nvidia karik?!
Valaki másnak is feltűntek ezek a dolgok?!
Sapphire HD 5850 Xtreme gyorsteszt
Radeon HD 6970, MSI és ASUS receptre (Nem mintha nem lenne extrém 580 as is)
Teszteltük a Radeon HD 6790 videokártyát
és még tudnám folytatni a sort...
Nem látom valahogy az egyenlőséget.
Volt egy teszt régen az 580 ről azt kifújt... de semmi újítás, pedig már mióta kint vannak a jobbnál jobb Tuningos 580 as karik...
Persze 6970 es az ott virul...
Nah mind egy, ne menjünk bele, csak hirtelen zavart a látvány... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #7406 üzenetére
Ilyenek az orosz játékok már megszokhattuk
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #7404 üzenetére
Marketing volt az, nem lett szarul megírva. Ha jól lenne akk most nem írogatnánk arról, 1 vga-n is vígan futna, sőt, 2-t egyenesen felesleges lenne megvenni azért....
Marketing.. -
TTomax
félisten
Aki a Metro féle Advanced DOF-hoz meg 4XAA-hoz vesz 580SLI-t, az meg is érdemli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged