Új hozzászólás Aktív témák
-
hat ha huzva a 480 sli tud annyit mint a 670 akkor visszavonom mert jobban megeri a 670.. mar csak a tap hogy nem kell akkora nagy neki.. ill a fogyasztas... gyakorlatilag gondolom a 850 tap helyett eleg akar az 500w is es akkor az hogy ujra kezdodik a gari, nem olyan meleg... de akkor durva hogy tenyleg mennyire jok lettek vegre ezek az uj kartyak.
-
sry, nem ohaj.. csak gondoltam mivel eleg sok kartyat tesztelsz igy azert azt nagyabol tudod hogy a 3dmark nem eppen tukrozi a valosagot... sry, ha megsertettelek. amugy meg en nem kertem tesztet , de koszonom
mondjuk az a baj az anandtehcel is, hogy drivereket nem frissitenek gondolom a tesztenel illetve akar az 1 eves eredmenyt ollozak ossze az ujakkal, de ez mar reszlet kerdes... valszeg a 2 480 ar ertekben tobbet fog nyujtani a 670-nel
-
válasz
xmasterteam #20190 üzenetére
az jo de nekem olyan kell hogy hogy a vinyo mukodjon is
az esata arra kene hogy a laptopra ratudjam kotni v usbrol. az usb jobb lenne csak felek ahoz kulso tap is kene
-
tudnatok segiteni hol nezzek sima vinyohoz esatas atlakitot v hoyg usb rol tudjon uzemelni? mind2 erdekelne de se tipust se egyebet nemtudok milyen neven lehet ezt megtalalni.
-
válasz
ittakary #19817 üzenetére
50k ert hirdettem a gtx 480-t es mindenki alkudni probalt.. megse kerdeztem onnan mennyire gondol inkabb...
felraktam egyben a gepet, elviszik elviszik nem nem...
igaz hogy nem hasznalom ki a tudasat mostanaban de inkabb ezt hasznalom mint amenyiert eladom es kb 20 k keresek a downgreden de sokkal rosszabb gepet hozzak ki
115k-t mennyire relais: 2500k 5 ghz tuning, gtx 480 alapfeszen haznalktam 875 mhz, es asrock ext 4 laplap. ugyvoltam vele inkabb megtartom mint hoyg ezt ennyiert eladjam.
-
válasz
odorgg #19814 üzenetére
o nem igy gondolta
megint vezsek ugynezki hasonlo laptopot amire levaltottam volna 1 ki idore a gepem... mert nem hasznalom ki... igy ujra gondolkozom az lkatreszenkenti kiarusitason., majd meglatom... lehet mindenestul eladom 180k ba a gepet es vigyek ingyen az 1000w s tapot...
-
dejo 1 megoldas ez a mini hdmi.. kolthet meg az ember feleslegesen 1 csomo penzt
amugy hdmi es dvi kozott tuti van kulonbseg legabbis az lh 4000 tv nel pl az avatarnak megvolt a kekes szine dvi nel meg latvanyosan mas szinekkel dolgozott... mondjuk nekem jobban bejott a dvi s szinkezeles de teny hogy nekem mas a szinvilag izlesem mint a tobbsegnek
es gondoltam megneznem ennel a tv nel is milyen a kulonbseg...
-
udv.. nagy megelegedesemre ma vettem 2600-t hdmi kabelrt hogy kiproblajam mennyivel lenne jobb a dvi nel es mikor megprobaltam beledugni a kartyaba nagy meglepetesemre latom hogy mini hdmi port van csak a kartyan, hogy tudnam ezt megoldani? honnan lhet atalaito szerezni? mert a kartya gyartoja ami msi hatalmas esszel belerakott 1 dvi hdmi atalakitot... de a minire ami az igazi hdmi lenne nem igazan gondolt...
-
válasz
Erdei88 #17834 üzenetére
hat az lg tvnek elwg jo az inputlagja legalabbis ugyerzem hogy ezzel is jo mar az fpst jatszani. 1,5ms.. bar az inputlag valszeg joval nagyobb, de nekem megfelelo, haverom philipsenek meg szamomra teljeseggel erezhetetlen az inputlagja szoval lehet jatekra jo tv t venni.
-
meguntam
ugyan sok hardver eladtam azota de a gepemben az ssd n kivul nem lett ujitas max sta 3 ra cerelek majd mert neha kapok jo aron de meguntam a gep fejlesztest nincs alternativa mar ennel jobbra cserelni kihasznalhatatlan lenne amennyit mostanaban hasznalom.... nemreg eladtam 1 250 ssd a pali harmadik 250-t vette mert full passziv haza van...
na ennyire nem akarok megorulni
-
na megis letoltottem, most 85,1%
-
válasz
gainwardgs #17416 üzenetére
nekem az elozo azthiszem 90% kornyeken volt... de annyira nem erdekel hogy letoltsem az ujat is megnezni
-
válasz
gainwardgs #17167 üzenetére
az fasza lenne mert akkor 250 alatt nem all meg a kartya... ha igy haladunk a csucs kartya mar uj fog
alom lesz. -
na 94,6%
-
en csak annyit tudok, hogy a jelen arak szerint nemfogok meg jo fel evig a gepre kolteni
pedig fel ev alatt eleg sok mindent lecsereltem, de ezek az arakt kicsit meggatoltak a fejlesztesben
1 terra vinyo volt meg az almom...
de sikerult letennem rola
lassan mar banom hogy az sli t eladtam...
ennyire beteg arakra nem gondoltam meg nyar vegen.
-
válasz
apollo12 #16783 üzenetére
de ha h50... felesleges penzkidobas szerintem... az meg 1 jo cpu t is alapjaraton tud csak huteni... nemhogy 1 tunning 480-t... nekem a thermaltake vizem olcsobban hutotte le a procit vgat-t egyutt mint a h70 csak a procit. jelen pillantban most is thermaltake el hutom... es 20-25k korul lehet az ara... csak a nem megfelelo szelozes miatt nem az igazi a hutes
de meg mindig obban megeri. ja es ha modnjuk 2 db h70t veszunk... procira cpu ra... abbol a penzbol eleg komoly vizhutest ossze leeht rakni ami joval jobb hofokon fog huteni. jo de pl neztem evertel a magokat... meg a tunigolt gput 70 k magokal hutotte 2 swif2 el a h70... addig a tehrmaltake 60 alatt megcsianlja ugyan ezt ugy hoyg kozben meg a vgat is hutom.... de szerintem az hogy a corsair ar ertkeben milyen nem is erdemleges beszed tema
ha jo aron tudsz venni hasznaltan 2 db- 25k alatt meg akkor is csak 1 elonye van, a dizajn de hutesben boven alul marad egy azonos erteken vasarolt vizhutesnek
-
válasz
apollo12 #16554 üzenetére
en meg varom a munkanak legyen vege...
es menjek haza a burkolonak elmodnia 24 oras munka utan hogy a butrot meg nem szedtuk szet szoval segitsen kivnni a konyhabol, de azert a viz elzarot kikene meg cserleni mert folyik a viz...
ja es magyarazzam el neki milyen minaban akarom felrakatni a csempet... en mar latom ennek nem lesz jo vege
-
válasz
Robi BALBOA #16396 üzenetére
hat nalam a 2xer vevis evek utan talan
D de hoyg 3x 4xer
te jo eg mit tudhat az a jatek?
-
válasz
Robi BALBOA #16393 üzenetére
en odaig eljutottam hogy felraktam
de nincs kedvem bf ni... az elult par hetben talan 1 orat nyomtam
-
válasz
szab.tam #16339 üzenetére
semmi mas miatt nem vettem csak mert olcso volt es uzletbol vettem meg hogy keressek rajta... viszont ameg nemtudom milesz a masik hazzal amit arulok hogy elkell e v sem addig megtartom ezt ..
azert annyira tisztabanvagyok mi a jo mi nem
de ha az ember tud 1 kis enzt keresni miert ne... 7k ba van es talan fel eves... es mivel a masik hazat mint mondtam egyenlore nem akarom megbontani igy jobb hijan marad ez... remelem azert azzal egyetertunk hogy a gyarihutesnel ez jobb
4.6 van a proci es nem igazan van 50c nel feljebb..
viszont ameg linx alatt a magok a masik viznel 50c nel nem voltak feljebb addig itt 7x en allnak
ezt a tapot is anno az sli miatt vettem es jo vetel volt... a 700 w nagyon hatar esett lett volna.. viszont nemtudom most 1 kartyaval ezzel is mit kezdejek...
de idotallo 1 darab szoval egyenlore elfer...
a masik, hogy amit belinkeltel adatok nekem kinai...
az 1000w ertem!
-
-
válasz
H.Ezredes #16192 üzenetére
hmm mar o se arul?
te joeg, ennyire nem nezem mar az arakat
pedig par hete tuti szemugyre vettem... fogyasztasrol annyit, hogy az maradt ebnnem hoyg az 5 szeria a 4 nek a javitasa fogyasztas teren... het ez nem egy igazi elorelepes akkor
viszavonok mindent kiv hogy inkabb 570
azonos aron. ennel mar csak akkor fogok jobbna pirulni ha aztmodnjatok hogy a ref 480 nal alig halkabb...
-
válasz
apollo12 #16187 üzenetére
63k ert bontatlan 2 v 3 ev garival van lec nel emlekeim szerint. az a baj kiporgott a keszlet a 480 mar megint nem olcso
70k t en is 570 be gondolkoznek el... nem melegszik annyira, halkabb, ujabb tehcnologia... tap csere nem kell hozza
kevesebbet fogyaszt gondolom 100w al
-
na mivan 480 tesztbol lanparty lesz? mikor?
bar necces a szallitasi lehetosegem
foleg hogy monitorkent max tv tudo vinni
-
válasz
Robi BALBOA #16159 üzenetére
nekem mondjuk csak i5 m van de sandys... es az sli s epitessel 0 problema van
-
válasz
Robi BALBOA #16154 üzenetére
sajna az enyem is csak 4xer a 3ikban anno meg sli bense mertem gondolkodni nem hogy triben
bar sli is ujra, mar csak jovore lesz ugyerzem
(#16155) Reibek oks csak en nem barattol vettem 40k-t az enyemet ugy hogy beszamolta a tapom 20k ba ami 14 be volt nekem
szoval ehez kepest te uzsoras vagy
-
válasz
Robi BALBOA #16137 üzenetére
hat en valalkozom ra ha megtudunk egyezni 1 jo idopontban de ez csak 1 kartya
-
válasz
attamero81 #16044 üzenetére
szerinted ki venne 200k t 480 vid karit?
-
-
válasz
Razermazer #15777 üzenetére
masok 850 is nyomtak es eleg volt
szoval a 950 biztos az lesz, meg 1 kis tuningal is fuszerezve, ne aggodjal
mennyiert veszed?
-
válasz
attamero81 #15775 üzenetére
te joeg ez a rendszer is kozelit a milliohoz osszesegben... kell!
csorog a nyalam
-
válasz
attamero81 #15768 üzenetére
marad a 480 sli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest