- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vistyan
tag
Sziasztok ismét.
Na akkor leírom mi is történt. Tegnap este nagy sírva leírtam,hogy vettem egy GTX 480ast és mellette volt egy HKC 550-es tápom. El is szált annak a rendje és módja szerint.
Elvittem a szervizbe a gépet ( régi család barát ismerősök és náluk rakattam eddig össze az összes gépem) de öregek már.
Megnézték a tápomat szarrá volt égve.Minden más eddig megmaradt. (legalább is eddig)
Mondom nekik,hogy olvastam hogy a HKC egy raklap szar adjanak valami mást. Azt mondja,
"Nem szar. Nézzem meg, maga mögé mutat, elvesz egy dobozt és csak hallott chieftec tápok. Mondja,hogy van ez az új HKC 565 überb@asszó tápjuk ezzel jó lesz."
Belerakta teszt minden oké volt mondom jó rendben. Kifizettem hazahoztam játszottam egyszer csak BIM és megint elment minden. Telefonálgatok nekik mondják,hogy
"biztos a kártya lett szar vigyem azt vissza.Vagy próbáljam ki FuMarkal."
Kipróbáltam ahogy elindítottam egyből lekapcsolt a gép.
Ekkora meguntam. Mondom jó hallgattam rájuk most jön a prohardver. És meglátjuk.hogy tényleg okosságot mondtatok-e itt.
Elmentem vettem egy COOLERMASTER GX 450W tápot.
Nagy nehezen bekötöttem ( mert tudnilik nem értek hozzá és nem volt elég dugasz amit a videokártyába dugjak) de nagy nehezen sikerült megoldanom.
Gépet bekapcsolom FuMark-al full beállításon full hdban szépen végig ment és semmi féle,fajta újraindulás nem történt.Száz szónak is egy a vége. NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
U.I.: Máskor sokkal előbb hallgatok az itteniekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest