- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
kaszas19 #23023 üzenetére
Ezért kell kéz alól venni,nekem anno 8ban megállt. TFIIre felment,tippre refre is,de mivel nem vagyok biztos benne,ezért kell várni a VF3000 ügyben..ha rá tudom tenni a refbordára a Petert,szabad a Zalman
Ha esetleg nem,de a Zalman jó a reffel,akkor is viheted,jóárasítva persze ;p Ennek örülnék leginkább, mert szívesebben látnám a Zalman bordát a Peter alatt. Ha minden jól megy, 7végén jelentkezek a konkrétumokkal..addig kell kibírnod. Ha gép elé jutok, azért utánanézek, mobillal tré :S
Egyébként a Peter nem feltétlenül a legjobb, helyigénye okán..ventikkel brutáldrabál
A Zalman ilyen téren jóval kultúráltabb és ő is csendesen megfogja 70 alatt OCzva. Persze a Peter jobb, de az is ventifüggő. Nálam 2xAC F9/PWM setuppal szintén 70 körül volt az előző példányom. Igaz,hangja nem volt, 1000 alatt tekertek. És ami külön jó volt, a kártya vezérelte őket átalakítóval. Ez pl. Zalmannal venticsere+átalakítóval megy csak sajnos. Persze erre csak akkor van szükség, ha nem tetszik a konstans fordulat, ami kell neki a normális terhelt értékhez (~2000rpm). Teljesen korrekt hangja van amúgy ezen a fordulaton, csak én vagyok elvetemült csendfetisiszta
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest