Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Laraxior #11772 üzenetére

hm.

értem, mit mondasz, de nem ez az irány. nema nyák közelében lesznek a bordák. csak abban az esetben, ha működne 30 centi riser. akkor az accelero menne rá. ha nem akkor mindenképpen már onnan bevetem a 40 centi hosszú conrad csöveket. (ha már itt van 20 db...)
    csak még nem tudom, hogy fullcover blokkból, vagy csak a gpu-ról, és zalman nyákborda + lemezekkel moddolva.
    de a gpu-n max 4 db. 8mm-es cső férne el. ez elvi 220w hőszállítás. kevés. ezért kellett volna az emeletre + 3 db. ez egy kis, 3 részből álló rézkocka lenne, ami befogna 2 sor csövet.
    a fullcover blokk az más tészta lenne: ott a blokk nyákoldali része lenne csa felhasználva. le lenne marva a belseje, és oda kerülne egy vörösréz laposrúd. a blokk teljes hosszában. abba lennének az alaplapra merőlegesen (tehát kifelé), bemarva a csöveknek vájatok. ott már kénylemesen 9 db-bal számolok. 5 db. a gpu fölött. balra 1 a ramoknál. és a maradék 3 a jobb oldali ramoknál és feteknél.

cak kérdés, hgo yTody56 erre milyen árajánlatot ad. blokk ára 23-25k. a nyers réztégla, (2 féltégla), is önmagában pár ezres. és még ott a munkadíj. ezzel fél napig el lehet szöszötölni....

a vége az lesz, ha mindet összeadok, hgy eegy 50k-s gtx480-on lesz egy 120-140kk-s hűtő, ami ráadásul még nem is kompatibilis a következő generációval a fullcover blokk miatt.
    ha viszont csak a gpu-t hűteném a monstrummal, akkor kompatibilis, de könnyen bukta az egész...
    fullcovernél 99% a siker. ha hőleadó felület kevés lenne, akkor bővítem. jleen számítás szerint, (ami folyton változik), 2*3*6=36db. x-box alu cpu hűtő lenne, egy két oldalú, tehát kb. 2*21*42 centis felületen.

azért írok le mindet 100*, mert közben jönnek az ötleteim. még ha unalmas már, akkor is...

Új hozzászólás Aktív témák