- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Én COD-multi függő vagyok, ezért vettem egy 9800GX2-őt, mert a COD jól van optimalizálva két kártyára és tényleg dupla annyi az FPS-em most, mint a G92 8800GTS-el volt, szóval e tekintetben meg vagyok elégedve, na de most azért gondoltam belekóstolok a crysis második részébe is. Hát ez valami hihetetlen szarul optimalizált egy gáma.
Az első rész megjelenésekor még 2900PRO kártyám volt, szal felejtős volt, gondoltam ok, aztán full lebutítva végigvittem a G92 8800GTS-el, ez már gyanús volt.
Most nézem a második részt GX2-vel, 8xAA, minden csúcsminőségen és szépen megy, az elején , amikor betöltötte a save-et egyet-kettőt akadt de aztán ment szépen...de kábé vagy 2 percig, aztán kidobott, hogy "a program futása hiba miatt megszakadt". (vista64) Hüm-hüm, szokásos játékok, driver le driver föl, játék le játék föl ugyanaz.
Aztán meglett a bűnös a directx személyében.
Ha felteszem a crysis dvd-ről a directx 9c-t akkor többet nem dob ki, csakhogy kábé kétszer olyan lassú lett, hoppá. Gyakorlatilag full le kell venni mindent ahhoz, hogy ugyanott tartsak, mint korábban csúcsminőségen, ráadásul teljesen alacsony módban 0xAA-val megy csak úgy, ahogy kéne. Na most akkor mi a csecs van? Elvileg és szemmel láthatóan is dx10-ben fut vista alatt a játék, akkor meg mi a frásznak a 9c és főleg mitől lassul így be? Ez a játék össze-vissza van taknyolva és azért kell hozzá erőmű. FC2-őt már meg se nézem. Ha kijön a COD5 úgyis újra kar98 jeee
Magasról lesajnálom ezeket úgy döntöttem, megnézed és órákat pöcsölsz a géppel miattuk, ahelyett hogy kikapcsolódnál, egyszerűen nem éri meg.
Feltettem az első részt újra, el sem indult, rögtön hiba.
lövésem sincs mi baja, xp alatt játszottam végig annó, lehet fel kell tenni valami patch-et rá, de már annyira unom a pöcsölést.
Kiszúrja a szemem, hogy ez sima marketing és direkt úgy van megírva, hogy csak xy éppen aktuális csúcskártyával fusson. Szánalmas. A saját szememmel láttam hogy a saját gépemen simán menne fullon még a kettő is, ha kijavítanák a hibákat. Most én pöcsöljek vele napokig? De most komolyan ez mi, hogy játék közben kidob dx miatt, amikor ott figyel a vista-ban a tizes? pff Egy másik játékkal sincs gondom. Nekem akkor jelenjen meg egy játék amikor készen van. Ha beteszem, feltelepítem akkor az legyen készen és figyeljen ott a graf menüben az optimalizálás két videora igyen/nem, ehelyett mi van? egyáltalán nem megy, vagy ha megy akkor csak ilyen driverrel, de ha azt felteszed akkor meg a másik játék megy szarabbúl, de csak ezzel a patch-el multizhatsz, de csak ilyen pánkbászterral tököm, öreg vagyok én már ehhez. Szép, de annyira nem kavar fel. Tökölsz vele vagy két napot, aztán 4 óra alatt végigviszed. Én nemtom hogy multiznak itt emberek a crysis-sel. Gondolom xp alatt totál low grafikán de úgy meg áhhh akkor inkább COD4 fullon árnyékokkal, mindennel csak már kezdem unni a map-okat, jöhetne lassan az 5. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Magasról lesajnálom ezeket úgy döntöttem, megnézed és órákat pöcsölsz a géppel miattuk, ahelyett hogy kikapcsolódnál, egyszerűen nem éri meg.
lövésem sincs mi baja, xp alatt játszottam végig annó, lehet fel kell tenni valami patch-et rá, de már annyira unom a pöcsölést.