Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Dj Dekko! #7923 üzenetére

Én COD-multi függő vagyok, ezért vettem egy 9800GX2-őt, mert a COD jól van optimalizálva két kártyára és tényleg dupla annyi az FPS-em most, mint a G92 8800GTS-el volt, szóval e tekintetben meg vagyok elégedve, na de most azért gondoltam belekóstolok a crysis második részébe is. Hát ez valami hihetetlen szarul optimalizált egy gáma.
    Az első rész megjelenésekor még 2900PRO kártyám volt, szal felejtős volt, gondoltam ok, aztán full lebutítva végigvittem a G92 8800GTS-el, ez már gyanús volt.
    Most nézem a második részt GX2-vel, 8xAA, minden csúcsminőségen és szépen megy, az elején , amikor betöltötte a save-et egyet-kettőt akadt de aztán ment szépen...de kábé vagy 2 percig, aztán kidobott, hogy "a program futása hiba miatt megszakadt". (vista64) Hüm-hüm, szokásos játékok, driver le driver föl, játék le játék föl ugyanaz.
    Aztán meglett a bűnös a directx személyében.
    Ha felteszem a crysis dvd-ről a directx 9c-t akkor többet nem dob ki, csakhogy kábé kétszer olyan lassú lett, hoppá. Gyakorlatilag full le kell venni mindent ahhoz, hogy ugyanott tartsak, mint korábban csúcsminőségen, ráadásul teljesen alacsony módban 0xAA-val megy csak úgy, ahogy kéne. Na most akkor mi a csecs van? Elvileg és szemmel láthatóan is dx10-ben fut vista alatt a játék, akkor meg mi a frásznak a 9c és főleg mitől lassul így be? Ez a játék össze-vissza van taknyolva és azért kell hozzá erőmű. FC2-őt már meg se nézem. Ha kijön a COD5 úgyis újra kar98 jeee :D Magasról lesajnálom ezeket úgy döntöttem, megnézed és órákat pöcsölsz a géppel miattuk, ahelyett hogy kikapcsolódnál, egyszerűen nem éri meg.
    Feltettem az első részt újra, el sem indult, rögtön hiba. :DDD lövésem sincs mi baja, xp alatt játszottam végig annó, lehet fel kell tenni valami patch-et rá, de már annyira unom a pöcsölést.
    Kiszúrja a szemem, hogy ez sima marketing és direkt úgy van megírva, hogy csak xy éppen aktuális csúcskártyával fusson. Szánalmas. A saját szememmel láttam hogy a saját gépemen simán menne fullon még a kettő is, ha kijavítanák a hibákat. Most én pöcsöljek vele napokig? De most komolyan ez mi, hogy játék közben kidob dx miatt, amikor ott figyel a vista-ban a tizes? pff Egy másik játékkal sincs gondom. Nekem akkor jelenjen meg egy játék amikor készen van. Ha beteszem, feltelepítem akkor az legyen készen és figyeljen ott a graf menüben az optimalizálás két videora igyen/nem, ehelyett mi van? egyáltalán nem megy, vagy ha megy akkor csak ilyen driverrel, de ha azt felteszed akkor meg a másik játék megy szarabbúl, de csak ezzel a patch-el multizhatsz, de csak ilyen pánkbászterral tököm, öreg vagyok én már ehhez. Szép, de annyira nem kavar fel. Tökölsz vele vagy két napot, aztán 4 óra alatt végigviszed. Én nemtom hogy multiznak itt emberek a crysis-sel. Gondolom xp alatt totál low grafikán de úgy meg áhhh akkor inkább COD4 fullon árnyékokkal, mindennel csak már kezdem unni a map-okat, jöhetne lassan az 5. rész. :K

Új hozzászólás Aktív témák