- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
dscholtz
tag
Elhatároztam, hogy nem váltok. Van egy 2500+-os Bartonom (1833Mhz), gond nélkül megy 2365Mhz-en, ez kb. 3400+-nak felel meg, veszek hozzá egy Leadtek vagy MSI 7800GS-t, meg némi ramot, ezzel a konfiggal elleszek még másfél-két évig. Ugye?
Nincs kedvem két kilót kiadni egy új konfigra. Mert biza ha váltanék akkor ez ennyi lenne kb. (D805 vagy vmi 4 Ghz felett is stabil Intel CPU, Asus P5WD, 7900 GT, 2Gb DDR-II 800Mhz)... -
AGE-T
őstag
ok, húzáson én, mint feljebb írtam, mindenféle teljesítménynövelést értek, ide tartozik a pipe aktiválás is. Gondolom akkor a jelentések szótárunkban, más értelmet nyer a ''húzás''.
Elfogadom, mától egyen órajelhúzás
Azt meg tényeg nem tudtam BIZTOSRA, hogy a pipákat ebben a szériában már nem lehet piszkálni...pedig jó lenne -
-
athoska
csendes tag
Sziasztok!!
Szamtech boltban dolgozok, es megosztom veletek, amit tudok.
7800GS kártya létezik, forgalomban van, és igen szépen teljesítenek, ha hozzávaló alaplap, cpu, memória társul.
Felmérések szerint a játékosok tulnyomó része mégmindig AGP-s kártyákkal játszik, illetve az AGP szabványban még van annyi kakao, hogy nagy kártyákat is kiszolgáljon. Ennek következménye, hogy AGP-re is gyártanak még csúcskártyákat.
A kártyák nagyon szépen muzsikálnak, 3 év jótállással és 1 db letölthető játékkal kerülnek értékesítésre. Sajnos magyarosrszágra kevés érkezik belőlük, de a szállítás folyamatos. Ha valakinek még kérdése van a kártyákkal kapcsolatban szivesen segítek, és állok rendelkezésére, ha venni szeretne bármilyen Gainward kártyát, vagy egyébb alkatrészt. Nálunk a legolcsóbb! (email, vagy tel: 0620 3365166)
Ime az általam ismert infók:
Konkrétan amiről én tudok, és ÉRTÉKESÍTETTEM is:
GAINWARD 7685-BLISS 7800GS 256MB TV-DVI AGP
GPU: NVIDIA GeForce 7800GS
GPU Clockspeed: 375MHz MHz
Memory: 256MB 1,6ns DDR 256Bits
Memory Clockspeed: 1200MHz MHz
Pixels per clock (peak) :
Bandwidth: 38,4 GB/s
Ramdac: 400MHz MHz
Bus: AGP
Cooling: FAN
http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=45
GAINWARD 7739-BLISS 7800GS Silent 512MB AGP
GPU: NVIDIA GeForce 7800GS
GPU Clockspeed: 425MHz MHz
Memory: 512MB DDR3
Memory Clockspeed: 600MHz MHz
Bandwidth: GB/s
Ramdac: MHz
Cooling: Silent FX
http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=29
GAINWARD 7876-BLISS 7800GS Silent 512MB GS+
GPU: GeForce 7800GS
GPU Clockspeed: 450 MHz
Memory: 512MB 1,4ns DDR3
Memory Clockspeed: 1250 MHz
Bandwidth: GB/s
Ramdac: MHz
Cooling: Silent FX
http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=48 -
donsergiooo
senior tag
Hát ami azt illeti, én is láátam a cikkeket, és hát mint mondhatnék. 16 pipa? hmm. Miért h igy leszerelik az AGP-t? Szerintem simán lehetne 20pipa is. Na mind1. Viszont az AGP drágább, kiváncsi lennék mennyiért adnák a kiskerben. Bár nekem a magyar nagykerek is jók, mert kiskereskedésben vok szervizes, szóval végülis betudnék szerezni ilyen kártyát. De pl néztem a Demandot, meg pl a Ramirist és + nem volt ilyen kari nekik raktáron.
Majd +látjuk mi lesz. Viszont eladom portékámat, és váltok PCI-Ere mert ez már nem fer sztem. A 7800GSnek kb 70e FTnek kell lennie. Viszont gyorsabb 1 picivel a 6800Unál, meg jobban húzhaztó a 0.11mikoronos technológia miatt és persze az arhitectura sem mind1, h a kapcsolásokat h valósitják+. Bár ezt mindenki tudja és sztem nem mondtam újat.
Na részemről egyenlőre ennyi.
http://donsergiooo.atw.hu/ -
-
Scream007
őstag
remélem nem kamu, én is olvastam már róla.
ha ennyien olvastunk róla több helyen is akkor egyre nagyobb rá az esély, hogy tényleg lesz ilyen.
jó lenne
amit tudni lehet annak 1 része ott a linken, amit én olvastam>>16pipa, 400/1100 gyakorlatilag 6800u csak g70es magon, remélhetőleg csak szoftveresen letiltott pipákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest