- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihellers56
tag
Sziasztok, lehet vicces de több mint 15 évvel az utolsó poszt után végre hozzájutottam egy PNY7800GS hez, itt hagyom ezt az utókornak, hamarosan képet is teszek fel! Ha véletlenül olvasnátok a posztot bármikor is még mindig jó vga még így retró korában is
-
dpetiba
aktív tag
válasz
kutyman #2957 üzenetére
Szia,
köszi a választ. De nekem nem világos mi az a Forceware? Én az NVidia.com-ról töltöttem le a drivert. És csak NVidia Control Panelt látok. It tudok beállítani dolgokat. De ez a Forceware ez mi? Külön kell letöltenem?
Klasszikus control panelt sem látok. Ezt nem értem...
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
dpetiba #2953 üzenetére
A RefreshLock megoldja a problémádat.
-
kutyman
aktív tag
válasz
dpetiba #2951 üzenetére
Ezzel a problémával én is sokat szívtam, de megoldottam
Tehát a megoldás az új controlpaneles forceware-oknál :
Feltelepíti az ember az új drivert, utána futtatás: - regedit - és átírja a következő értékeket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]
''ContextUIPolicy'' = dword:00000001
''CplGroupUIPolicy''= dword:00000003
''TaskbarUIPolicy'' = dword:00000002
Ezután hozzáadja a rendszeleíró adatbázishoz a "coolbits 2" - öt (Guru3D- ről letölthető)
A klasszikus panelben megkeresi a " frissítési sebességek felülbírált értékei "
opciót és beállítja a neki megfelelő frekvenciát. Sőt még a karit is lehet húzni ezzel a
módszerrel, nem kell semmilyen segéd progi.
Leteszteltem, tökéletesen működik. -
dpetiba
aktív tag
Sziasztok!
régi gépembe most vettem egy Geforce 7800 GS kártyát. Letöltöttem a legújabb NVidia drivert és felraktam. Nos az a bajom, hogy a régi játékoknál (Call of Duty) 60 Hz a képfrissítésem! Régen ATi kártyám volt és ott lehetett fixálni! Geforce-nál hogyan oldjam ezt meg? A játékon belül nem tudok váltooztatni képfrissítési módot.
Kérlek segítsetek, hogy 100 Hz-en tudjak játszani!Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hello,
7800 GS-re melyik gyártó melyik típusú hűtését lehet kapni, ami jól hűt, de nagyon halk?
-
twollah
nagyúr
Kijott az uj beta driver (Nvidia Forceware v182.05 Beta).
Tovabbi info itt.
-
Genius51
csendes tag
Valaki meg tudja mondani hogy melyik driverrel a leggyorsabb a 7800gs+ 512-es 24 pipás kari??
-
vashal
tag
nincs nagy mozgás itt a forumon
-
vashal
tag
Sziasztok
van egy Gainward BLISS 7800 GS+ 256MB agp-s kártyám ami 20/7 csővel rendelkezik jelenleg,arra lennék kiváncsi hogy lehet-e 24/8 v. 24/7 csövet bekapcsolni.azt tudom hogy hogyan kell mert volt 6800-as kártyám,de ahhogy visszább olvastam elment a merszem mert sok rosszat olvastam pl. hogy újrainditásnál lefagy a win amivel nem tudnék sok mindent csinálni hogy visszahozzam, meg hasonlókat.de láttam pozitiv sikereket is.lehet hogy csak az lehet a baj hogy valaki a gs-ről beszélt(a sikertelen) valaki meg a gs+-ról(akinek sikerült).olyant is olvastam hogy a gs+ alapból 24/8 és ezért az egyémen is kell mennie.tudnátok segiteni ez ügyben
thx.
-
Steve-0
őstag
Sajnos lassan én is megvállok tőle...
kb. most lesz 20-án, hogy két éve megvan nagyon jó kártya!
Esetleg ha valakit érdekel a kártya benézhet ide: [link]
-
Savage5
senior tag
Sajnos ki kellett lépnem a táborból, a Bartonom nem hajtotta ki a kártya egészét és úgy gondolom, egy s939-ben 2 GB DDR társaságában jobb helye van, mint nálam.
Üdv innen is az új tulajnak és sikeres FPS-vadászatot! -
mlacos
csendes tag
Sziasztok!
Egy alkatrész feliratára lenne szükségem egy Gainward 7800GS kártyáról (esetleg kép is megteszi )! Na szóval az alkatrész: a nyák "hátsó" részén (nem a ventillátor oldali), alul az AGP csati és a bal-lapsarok között kb félúton az SU11 jelzésű LM358 műv. erősítő alatti "3 labú fekete doboz". Az ezen található feliratra lenne nekem nagy szükségem! Ha ilyen kártyád van és vennéd a fáratságot, hogy megnézed, Nagyon Megköszönném!
Üdv: Laci
(Kristian: gondoltam rá, de azért nem ide írtam 1x mert kicsit halottnak tűnt a topik...)
-
johny85
csendes tag
hy
most vettem a gigabyte 7800gs gpu(400mhz) / 256mb ddr2(400mhz) csak hűtőborda van rajta(350w táp)
Szerintetek azt mennyire lehetne felhúzzni+milyen hűtővel (elég neki 1+ventilátok)?
konfig: 2.8amd,1.25gb ram -
fody73
tag
Sziasztok. Nekem van 1 vadi új felesleges albatron 7800gs-m ha valakit érdekel !
-
elit_hun
őstag
válasz
Sickboy25 #2927 üzenetére
7800GS, mert van SM 3.0 support ami kell a moha-hoz és az új gamekhoz
De a legjobb egy X1950pro lenne, pl itt 33K-ért -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!!
Most már teljesen belezavarodtam vidikarit szeretnék venni ,de nem tok dönteni! Tudnék én mert legszivesebben x1950-et vennék!
Tehát x800xt vagy 7800 gs--->melyiket vegyem???
segítsetek!!!
köszi -
Csabahun
senior tag
Esetleg valaki csinált már voltmod-ot forrasztással a VGA-n?
Érdekelne a dolog,nem azért mert kipróbálnám csak úgy!!
Mivel voltak képek és tanácsok a neten ,gondoltam hátha nekiállt valaki buherálni. -
Forest
tag
Vegre valami agp szeru topic. Emberek nem lehetne nyitni kulon egy AGP-s topikot?, ahol meg lehetne beszelni az uj jovevenyeket, illetve a regieket is. Esetleg ezt nem lehetne atnevezni AGP re, mert a 7800GS -n kivul van szo mindenrol?
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
Na igen sajna ennyiért mennek a kártyák(aki eladja),és persze jó is aki megveszi.
Az egyik boltban érdekes módon most is 93eft-ba kerül.
Érdekes!
Mindenesetre aki megvaszi az jó nagy láma ,mert ahogy mondtad 40eft-ért lehet kapni!
Én még anno 103eft-ot adtam ki érte.
De később rájöttem ,hogy felesleges volt megvennem mivel,hogy semmi nem jött ki olyan játék amiért megérte volna.
Na sebaj 30eft-ot buktam rajta,de ha azt nézzük ,hogy benne volt a 6800Gt ára is akkor nem is olyan nagy bukta.. -
RpPRO
őstag
Bocsi sracok, nem tudtam, ill rosszul emlekeztem. Mindenesetre szepen eldugtak ezt a HSI chipet.
-
chokeee
aktív tag
-
RpPRO
őstag
válasz
Csabahun #2916 üzenetére
Elotte nekem is 6800gt volt, futotte a szobamat rendesen.
En 2 honapja adtam egy 40-ert a 7800gs+-t, persze eladas utan beesett meg par ember, aki adott volna tobbet is.
Eloszor 35-ert vettem egy Palit 1950gt-t, aztan ujan egy powercolort, netto 41-ert.
En a kisebbseg vagyok, nekem fagy az ati. Ezert (is) visszamennek, ha tehetnem. -
Csabahun
senior tag
Mennyit dobtál rá,hogy megvedd a 1950 pro-t??
Csak mert olyan sokkal nem jobb az ATI..
Akkor a szavaidból itélve nem érte meg.
Mivel nekem is volt kb 6 hónapig,ezért tényleg tudom ,hogy iszonyat csendes a kártya.
Előtte 6800 GT volt és az jóval hangosabb volt.
Én még 70eft-ért adtam el.
[Szerkesztve] -
RpPRO
őstag
Nekem volt 7800gs+, sajna eladtam es 1950prora valtottam.
Ha ossze kell hasonlitani, akkor csak annyit mondok, h az nv kartya atomstabil volt, az 1950 meg eleg gyakran kifagy nalam (sztem a rialto chip miatt - nagyon melegszik, az nv kartya nativan tamogatja meg az agp foglalatot, nincs rialto).
Mig 3dmark06-ban sm2-ben kap tobb pontot az nv, addig hdr/sm3-ban kap tobb pontot az 1950 pro.
Az nv gpu-jat durvan meg lehet rangatni: 450-rol 560-ra siman. Ez jo 20%
A memoriaja 1.4 ns, szoval abban 10% extra sem volt.
Nalam csontrafagyott az ati 630hmz kornyeken. Ez 10%. A memoria viszont viszi 770-ig, ami jo 10%.
Aquamark3, CS:S, par opengl-es jatek gyorsabb volt nv-vel. Viszont egyre tobb shadergyazdag jatek jon, szoval elonyben lesz az ati kartya.
A 7800+ total csendes abszolut nem melegszik, barmikor visszamennek, ha talalnek eladot.
Roviden most ennyi. -
-
Savage5
senior tag
Ha már Bliss... Csak én nem találok, vagy tényleg nincs olyan oldal, ahol összeeresztették az x1950 Pro-t és a Gainward 512 megás Bliss-et?
-
Swingboy
tag
válasz
old gray #2904 üzenetére
Driver feature-ök és az árnyékeffektek sebességének tekintetében elképzelhető, hogy visszalépés lesz. Ráadásul, a játékfejlesztők nyelve erősen Nvidia-hátsó formát mutat.
De gratulálok hozzá, mert alapból egy nagyon jó konstrukció.
Írj majd ide, hogy összehasonlításként a 7800GS-sel, miket tapasztaltál. -
old gray
addikt
Kilépek a klubból. Az a rövid idő, míg 7800GS AGP tulaj voltam, elégedett voltam a karival, elég durván sikerült tuningolnom gond nélkül.
De haladni kell a korral, elérkezett a pcie-re váltás.
Ennyit sikerült kipréselnem a kariból: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Külpolitika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BMW topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest