- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
tojsz™
aktív tag
válasz
golyani #4198 üzenetére
sztem a lapoddal van a baj méghozzá az hogy ASUS
sajna nekem is hasonló a helyzet ASUS K8N+7600GS nem szeretik egymást
ASUS K8NE-nél is ez van az nvidias karikkal csak ott a 6800-at nem csipázza
de lehet csak nvidia driver a hibás szed le az IDE vezérlőt és nézd meg úgy
(van akinek bejött) -
golyani
őstag
na most meg tesztelni akartam és 3dm2k6 hibát észleleve kilép 91.47-el.
mi a seggem van???
NFSC is állandóan kiugrik... -
tojsz™
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #4193 üzenetére
úgy veszem hogy nemszóltál
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Nekem az 1. hsz-ben lévő AtiTool van fenn(ATITool v0.25 Beta 14), de a memóriát 400 Mhz-re ''érzékeli''... Egy másik verzió orvosolná, melyik?
Match: A hűtésről tudsz linkelni egy képet? S775-ös vagy S478-as hűtő? -
tojsz™
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #4179 üzenetére
hát akkor simán 7600GST 30k-ér
-
VR6-Fan
veterán
bisot se tudok modolni szal ezzel is mást keress meg de igazából szerintem csak nagyon minimális javulást vagy akár romlást érhetsz el!!!
(jó tanács ott van a kis válasz gomb akinek küldöd az üzenetet annál a hasznél katt rá mert így tudjuk hogy kinek milyen kérdésre ment a válasz és nem lesz kavarodás!!) -
Match
tag
csak meg 1 kerdes,erdemes e vga biost frissitenem?
es ha igen akko qazt hogyan kell? -
Match
tag
egy linket kuldhetnel
nem talalok itt olyan topicot! -
Match
tag
koszi a segitseget teso
-
Match
tag
ja es mi az a celluksz?
-
Match
tag
nekem 5 db 120mm-s es egy 160mm-s van a gepembe ,tehat itt bazira nagy a huzat es a hang!
nem is szeretnek 0,2V-nel tobbet nyomni neki
itt a prohardveren van a 7 szeria volt modos topic? -
VR6-Fan
veterán
elvielg van egy olyan topik hogy ''7'' kártyák volt modolása ott vannak a potis emberek
ez már nem az én asztalom én 0 fokkon artic coolin NV silencerel csináltam 56 fokk max
de a potivla is ovatosan mert arra is már vízkel(nekem is kereszt huzat van a házamban de ennk orvoslására tudom ajánlani hogy ragaszd le cellukszal és 1.5 fölé semmi képp ne menyél -
Match
tag
ja es a pupok hogy maradtak az ellenalason?
en hazamba tornado van nem hinnem hogy a pupok az ellenalason ott maradnanak
ellenalas cserere en is gondoltam ,gondolom egy mobi telefon szervizbe tudnak cserelni nekem,dogozik par havarom ilyen helyen,de erdekelnel egy link vagy mind1 mi csak tudjak tajekozodni hogy pontosan hogyan is van az az ellenalas csere,honnan lehet szerezni olyan elnnenalast,stb stb,szal ellenalas cseres temaba minden erdekelne. -
Match
tag
P4 gyari cooler csucsul rajta,igy 1.45 volton max 47 C re ment a gpu a ram az langyos 840mhz-en.
grafit ceruzat,en egy sima acs grafit ceruzat hasznaltam,fullba sikaltam hosszan es itt a vege 1.45V-GPU 661,RAM840 ramnak nincs volt
garancia nem erdekel,tuning erdekel
ja es milyen az B2 garfit ceruza? -
eastsider
nagyúr
Rover érdekesen kerültem be a listára
1részt GST és nem GT és pont a víZválasztó alatt lenne a helyem nem? /pontok alapján/ -
VR6-Fan
veterán
igen jól gondoltad
két fajta voltmodolás vna van ki beforaszt egy változtatható értékű ellenálást és van aki grafitozik a beforastos ha jól meg van csinálva akkor sokkal jobb(biztonságosabb)
és vanaki a gari miatt grafitozik(veszélyes mert nem tudjuk mire lőjök be a kártyát én elsönek 1,7-25,2 lötem az még a windos be is jutt de kapcsolt is ki egyből, +0.2 voltnál semminek ne adjált többet!!)
eddigi tapasztalataim alapján a B2 cerka grafit/agyag keveréke vezete a legjobban az áramot
(mit használtál a volt modhoz link,kép stb?)
hát az ellenálás két végét pupusig grafitoztam és az egyik oldalt végig a másik oldalt meg éphogy csak egy kis vékony csíkkot probáltam húzni
mivel hütöd?
(én vizel egy teszt erejéig megprobálom belöni 1.6-2.3 on 800/1900ra ,de ez már tényleg nem ajánlatos)
[Szerkesztve] -
Match
tag
VR6-Fan kerdeznek,hogyan voltmodoltad a vga-d
grafit veruzas verzio?
nekem max 1.45V-ig megy es az baj
szeretnem en is elerni az1.5v remelm neked valami jobb technikad van mint nekem
szal kivancsia varom velemenyedet,elore is koszi
ja es barki irhat,kivancsi volnek ki es hogyan voltmodol 7600gt-t en a grafit ceruzas temat tudom,biztos vannak meg verziok es nagyon erdekel,tehat barki tapasztalata erdekel,elore is koszi -
tojsz™
aktív tag
gyerekek? a 7600GT-nek meg a 7600GS-nek ugye nem ugyan az a magja
-
VR6-Fan
veterán
válasz
afterburner_ #4171 üzenetére
no-no azért az innom stabilan viszi a 612/1786 órajeleket (alapfeszen) a gpuból 640 tudtam kisajtolni csak már nem olyan stabil
-
VR6-Fan
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #4166 üzenetére
ok kiváncsi vok hogy erre is jó e a GT/GST volt mod!!!
-
Ribi
nagyúr
válasz
afterburner_ #4168 üzenetére
Sok neki a freki, nem birja, tul van huzva, csak szentem pont addig hogy epp nem fagy kopogosra hanem csak neha neha besokall. Szerintem...
-
Ribi
nagyúr
válasz
afterburner_ #4160 üzenetére
Hat a GPU freki csokkentes alapbol 115 foknal van.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
afterburner_ #4160 üzenetére
probáld a tunningot atitoolal ,és igen ha nincs jó szelözzés a ramok környékén szerintem rékéna dobni kis bordákat
-
VR6-Fan
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #4157 üzenetére
igen ami a képen van az ref NV nyák de ez nem egy 7300gt-é
engem főleg a kártya másik oldala érdekel(a kép nem agp volt?) -
cancerf7
tag
hali
igen is meg nem is.kevés a 9600pro és a megfizethető határon belül csak 1 kártyát találtam amit érdemes beszerezni és ez a 7600gt! amíg nincs meg addig tanulni járok ide.
azért még nézem azt a topicot is mert a karesz megmarad csak a másik gépbe majd ott kisérletezek vele tovább -
afterburner_
őstag
sziasztok vettem egy inno 7600 gt karit, 910 mhz kornyeken kezd el nyavalyogni a riva tuner, persze nincs a memeken hutes (hazsnalhatom akkor ennyin samsung 1.4ns?), szervaljak be rajuk?viszont a gpu-t ha huzom 550-ről 600-ra akkor beakadas tapasztalahto tesztprogikban, ez valszeg a melegedes maitt van hogy visszaveszia teljesitmenyt?vagy itt nem letezik ilyesfajta funkcio?
mintha valahol iylemsit olvastam volna bizonyos hofoknal elkezdi visszavennia teljesitmenyt?
[Szerkesztve] -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
asadasad22 #4140 üzenetére
-
golyani
őstag
visszább már leírtam:
az van h beragad egy hőmérséklet szintre és ott marad. amitől tudna hűvösebbet is win alatt.
win alatt 43-44 fokon mozog és mondjuk játék közben 55 fok max ha befejezem játékot és várok winben nem megy le 49 fok alá csak ha rivatunerbe újra betöltöm a drivert...
nem húzom gépem tök alap. -
Csapi007
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #4153 üzenetére
Hello
Jó kis kari, a Zalmihoz volt külső fordulatszámszabályzó?
HA tudtam volna h lehet ilyet kapni, ilyet vettem volna... -
VR6-Fan
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #4153 üzenetére
nem mennek azok kicsit keveset ???? há nekem is az van 1.2 samu 2.0 voltot kap alpból és 1800 a vége alpon stabilan (1760 használom) 1780 kb
és sajnos csak az a 1 lehetőségvan amivel tudod növelni a kártyád stabil teljesítményét
(a galaxy GS az ref nyákos?) -
Ribi
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #4150 üzenetére
Hat amikor meg nemvolt a karimon zalmi, akkor teszteltem 3dmark06-al 610-en, siman lefutott, majd jott a 05, aminel egyszercsak megallt, majd pillanatra meg akadozva tovabb ment, ekkor mar nyomtam az esc/alt+f4-et hatha megmentem, de aztan kopogosra fagyott. Innen sejtem, hogy sok neki. Tesztek alatt 1x sem hibazott, csak bekakukkolt.
1.2ns ramok meg birjak fentebb is valoszinuleg. atitoollal erdemes kiprobalni hol a vege a ramoknak mert nagyon szepen pottyoket rak ha mar nembirja a ram, de nem fagy ki, szal lehet jatszadozni. 840 nalam a hatar, utana mar kezd hibazni, de 900-on is futkarozik, persze ott nemkicsit hibazik.
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #4147 üzenetére
hali
ennyi a vége akkor semmit
ha meg csak fesz kelé neki hogy stabil legyen akkor adni kell neki + feszt
vagy kicsit lejebb járatod
ez a 3 lehetőség van
(1.2ns v, 1,4ns ek a ramok?) -
Ribi
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #4147 üzenetére
Nyivan nem birja a 620-at.
golyani mi a bubanatot jelent hogy beragad ? Nem birod kiszedni a slotbol ?
Probald meg leirni a jelenseget ugy hogy mas is megertse. Huzod a karit ?
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
Úgy tűnik jó boltot csináltam, mert eladtam az AGP-s 6800@16/6ot 30k-ért és vettem 35ért egy Galaxy pci-e 7600GS DDR3 zalman (500/1400) -os karit...
Az a kérdésem hogy mit tudok tenni ha 620MHz felett a mag, nem hibázik, hanem fagyadozik, de miután megállt egy ideig megy tovább... 52 fok körül van szal nem melegedik túl... a memória kb 840et (1680at) megy, ha jól emléxem.... -
golyani
őstag
na vki aki okos mitől van a fentebb említett jelenség h a kari beragad 50 fokk örül játék után régebben nemcsinálta most jött elő pár napja...
ami volt fennt sima 93.71-es WHQL-es driver kiprószáltma ugyanezt NGO-ban de ne mvolt jobb így leirtotam és vissza tettem a 93.71-et.
NFS carbon 95%-ban max grafon 20FPS-el megy átlagban...
mi a nem jó??? -
slaci007
senior tag
válasz
[link]a redtowerbe megkérdeztem tudnak hozni rendelésre GALAXY 7600 GT AGP-t.
-
cancerf7
tag
válasz
hali
az említett oldalt néztem és nekem is feltünt a spec. ablakban a 7600gs felirat
de én reménykedem hogy ez elírás
végtére is mind1 mert én csak decemberben veszek, és akkor tuti lesz, ha másért nem is a karácsony miatt. azt is eltudom képzelni hogy alul becsülték a keresletet.csak az a félő hogy az ára beáll nem fog csökkeni hiszen nagy a kereslet anyagilag a januári vétel lenne észerű de én addig nem várock.mert hogy lesz az100% -
Joe215
aktív tag
válasz
Hol nézted?
Egy pár héttel ezelőtt írtam már hol lehet kapni, mellékeltm linket is és ne mond, hogy csak a listájukban van, mert akkor hoztam el a GT-met PCI-E -et és akkor adtak ki az egyik viszonteladójuknak 5 db 7600GT AGP -s kártyát, még meg is néztem. Tehát már régen megjelent a kínálatukban! Bár azóta már elfogyhatott. Egyáltalán akarsz venni ilyen kártyát vagy csak beszélsz róla? Ennyi idő alatt már össze is szerelhettél volna egyet! -
asadasad22
őstag
válasz
cancerf7 #4117 üzenetére
Ahogy számítottam, most sem jött Leadtek 7600GT AGP-ből.
Ez a remény amit te írsz, lehet, hogy mégsem olyan nagy remény... Utánajártam 1 kicsit: AGP-snek AGP-s, de lehet hogy csak névben GT... Íme a hivatalos oldala:
http://www.gfe.com.hk/Product_Details.asp?id=111&class1=3&class2=
Ezen belül is a specificationst. Itt vmit vagy nagyon csúnyán elírtak, vagy pedig ez igazából egy GS, GT néven...
Én most a Gainward 7600GT AGP-ben látok reményt, pár héten belül biztosan megjelenik már, és nem tűnik butítottnak. -
VadTulok
csendes tag
Csatlakozom a klubbhoz egy Leadtek A7600GT-vel. ( AGP )
A Ti4200-asomra már rá se bírok nézni
Egyelôre még csak beszerelni volt idôm és egy kicsi próbálgatásra: FarCry, NFSMW, CS és CCGenerals ZH.
Amint meglesz a háremdémárk eredmény küldöm. És persze ha megszokta a helyet, akkor jön a tuning - ha másként nem, hát ceruzával -
zolynet
veterán
válasz
eastsider #4114 üzenetére
amikor én vettem a AC64pro-mat megkérdeztem h van-e rá fél év garancia legalább, naívan....eladó meg mondja hogy 6 év van rá
Nagyon pöpecül megy, este, letöltéskor 40-50%-ra állítom be a ventijét speedfan-nal, pörög 1000-1200-at, hangtalan....iszonyat megérte
így 38-39fokos a 3500+-om, ami esténként 7x225FSB-n megy, RMClock segedelmével
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
Fekete Fény #4122 üzenetére
én is fullon szó se róla csak én 1024*768.
még jó h venti sincs rajtanincsm inek vissaz fogni magát. alapból max 45-46 fok újabban 44 NFSC lat meg 55-56-ra megy fel.és neked hány FPS-el szaladgál?
-
eastsider
nagyúr
CoD2-zés után futtattam egy 05-öt kikapcsolódásként:[link]
5421 Pont
mint látható közbe b@sztattak MSN-en is +ment TS xfire minden
proci is alapon, 91.47 és 1.2ns samu...
ha betárnék mindent sztem jonn lenen, de minek
amúgy azt vetet észre, h amikor ment cod2 közbe intézó+ff+winamp+még pár marhaság akkor kevesebb az FPS
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
emberek az mitől van h újabban ha csak win és zene megy vagy letöltés.
a diagnózis az h 45-46 fookd alaphőm. felugrik 50-re. és cask akkor megy le ha rivatunerbe reloadolom a drivert.
másnál is van iylen probléma?
illetev az normális ha carbonban minden maxon 2x aniso, bilinear és csak az úttükröződés van minimumon, akkor olyan 18-23 FPS-el pörög a gém?? -
Csapi007
veterán
Hello
Akkor mért nem vesztek VF900-at, arra nem kell hátsó merevítő. -
Jól van, elég volt, csak egyszer mérem meg, azt is csak este, otthon.
-
LaliPapi
tag
Aktív témák
Hirdetés
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest