- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #4150 üzenetére
Hat amikor meg nemvolt a karimon zalmi, akkor teszteltem 3dmark06-al 610-en, siman lefutott, majd jott a 05, aminel egyszercsak megallt, majd pillanatra meg akadozva tovabb ment, ekkor mar nyomtam az esc/alt+f4-et hatha megmentem, de aztan kopogosra fagyott. Innen sejtem, hogy sok neki. Tesztek alatt 1x sem hibazott, csak bekakukkolt.
1.2ns ramok meg birjak fentebb is valoszinuleg. atitoollal erdemes kiprobalni hol a vege a ramoknak mert nagyon szepen pottyoket rak ha mar nembirja a ram, de nem fagy ki, szal lehet jatszadozni. 840 nalam a hatar, utana mar kezd hibazni, de 900-on is futkarozik, persze ott nemkicsit hibazik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged