Aktív témák
-
zolynet
veterán
5000
-
Typhoon99
csendes tag
Ja téeg látom ilyen toyik is van na gyirsan meg is kérdem, az én GainWardomat 7600GT Suilent-FX-eset kb meddig érdemes húzni?
-
zolynet
veterán
válasz
nokia3650365 #4994 üzenetére
sztem nem, vegyük az én példámat, gigabyte 7900gs turboforce-omon alapból zalmi van memhűtés nélkül, 525/1440@640/1666Mhz-et tud
néztem is mikor így ment a tesz.....ujjamat szépen rátettem a mem-re és nem sütött, melegnek meleg volt, de miközben néztem h mennyire süt, éreztem h a zalmi nagyon jól tolja oda a hűvös levegőt....príma cucc ez a vf700
MOD: most látom h már csak 5hsz és új totyik jön
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
válasz
nokia3650365 #4992 üzenetére
na most akkor döntöttél vagy segítsünk
vegyél zalmis galaxy-t, jó vétel lesz meglásd -
nokia3650365
aktív tag
Na döntöttem 7600gt -t veszek galaxy-ból,zalmannal szerelt vagy a ''sima'' a jobb elvileg a zalmanoson nincs a memórián hűtés viszont jobban és csendesebben hűti a gpu-t.A ''sima'' memoja meg gondolom jobban húzható.Segítsetek!
-
nokia3650365
aktív tag
válasz
djtoomi #4990 üzenetére
Amúgy én is az Nvidiat favorizálom,most váltam meg a 6600gt-től 1,5év után.Az egyik 43e a másik 49e csak az x850xt 16pixelfutószallagos és 256bit-es a memoja ezért estem gondolkodóba,hogy elvileg akkor jobban kellene teljesítenie vagy nem? Ja AGP ről van szó!!!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
nokia3650365 #4989 üzenetére
szerintem 7600gt
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok! Melyiket érdemesebb megvenni,a Galaxy 7600gt vagy az Xpertvision X850Xt?
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Most sikerült összerakni az új gépet,és gy Leadtek 7600 Gt került bele!
A lap egy Am2-es Giga GA-M55plus-S3G,tudom,nem a legjobb, de a fickó csak ezt tudta most hirtelen szerezni(2 hét igérgetés után)!
Az lenne a kérdésem,hogy igaz-e, hogy a giga lapok biosában ki/be kell kapcsolni valamit, hogy jobban lehessen húzni a karit!
Ennél eddig 605/1580 a max, ez nem tudom mennyire elfogadható!?
Eddig csak 3d mark 2005-ben próbáltam:
alap: 560/1400 6093
tunning: 605/1580 6727 pötty
[Szerkesztve] -
Hayabusa00
csendes tag
Hali!
egy gyors kérdés! melyik a jobb: ati x1650pro 256Mb vagy 7600GT 256mb????
SOS please!
thx!
[Szerkesztve] -
Coolmat
őstag
Ha már tuning: az én Gainwardom elvileg 700 mhz-es GPU sebességet is bírta, de ennyivel már textúrahibákat produkált, 690-en viszont stabil. A memória nálam 1620-ig jó, fölötte már elkezd szemetelni a kép. Szval ha még számolod, akkor tuning szempontjából még 1 szavazat a Gainwardnak
-
cancerf7
tag
válasz
asadasad22 #4983 üzenetére
kösz
-
asadasad22
őstag
-
cancerf7
tag
válasz
asadasad22 #4980 üzenetére
kösz de ebből egy büdös szót se értek bocsi
angol tudásom nem egészen kiforrot
még 1x köszönöm -
asadasad22
őstag
válasz
cancerf7 #4976 üzenetére
Itt egy Leadtek teszt: [link]
Az overclockingról nem túl bíztató, amit írnak:
''Overclocking
The Leadtek did not fare too well for overclocking, as we only managed a minor boost of 20MHz for both its core and memory frequencies. Compared to the PCIe versions that we have seen, this Leadtek AGP card had the worst tolerance for overclocking. It is difficult to assess where the bottleneck lies since this AGP card is paired with a bridge chip, which directly affects overclocking if it cannot handle the increase in clock speeds. Hopefully, this won't be symptomatic of all such AGP bridged cards as its stock performance lead over the 7800 GS is quickly lost through poor overclocking bandwidth. This slight overclocking would also not provide sufficient gain in frame rates to make a difference for the gamers.''
Az is biztos, hogy a Leadtek kezdte el a legkorábban gyártani az AGP-s 7600GT-ket, lehet h a másik 2 kiforrottabb. -
cancerf7
tag
válasz
asadasad22 #4978 üzenetére
hali kösz
egy egy szavazat a gainwardnak és a leadteknek
gal,led,gain. 2-2-3
megy ez -
asadasad22
őstag
válasz
cancerf7 #4968 üzenetére
Nekem Gainward-om van (sima), tuninggal nem szórakoztam sokat de annyi biztos, hogy a 600/1600-at stabilan bírja. Nagyon jó kártyának tűnik, a nyákja meg szép piros (nem mintha számítana vmit), a hűtője nagyon jónak tűnik. Sztem mind3 gyártó karijai jók. Kezdetben csak Leadtek volt, ezért olyat akartam de kevés volt belőle, nekem meg nem jutott. Aztán nemrég jelent meg a Galaxy és Gainward. Árban szinte semmi különbség nincsen a kettő között, azért lett végül Gainward, mert arra 3 év a garancia és mert a Galaxy oldalán elég hülye dolgok voltak írva a kariról, és az is felmerült bennem, h le van butítva a Galaxy kari. De szerencsére kiderült, hogy csak elírták, szóval nincs vele ilyen gond. Egyik ismerősömnek meg Leadtek van, és neki is jól működik, de a tuningot egyáltalán nem próbálta. Nah, lényeg h mind3 kari jó, személyes tapasztalatom a Gainward-al van, és kiváló kari!
-
cancerf7
tag
tudtok olyan oldalakat ahol a leadtek kártyát tesztelték
persze ne prohardver és HOC mer ezeket olvastam -
-
vallas
őstag
nem jött meg
talán péntek
pci-ben jött a boltnak, csak agp-ben nem
kezdek gondolkodni a plattformváltáson....
Úgy is érdeklődnek a gép utánn..... -
cancerf7
tag
hali
melyik jobb vétel / nem az ára alapján/: galaxy,gainward,leadtek 7600gt agp
teszteket olvastam de a véleményetek érdekel
előre is kösz -
Balinov
titán
Urak,1 gyors kérdés,ha nv silencer 6 nem rev 2.0-s akkor tutira nem megy rá az inno GST-re?
újan lenne,remélhetőleg 2.0-s már,mert bízok benne,hogy amit most lehet kapni,az már mind az új széria -
Hoffer
őstag
Hali!
Tudna valaki küldeni magyar linket arról hogy hogy kell beállítani a Rivatuner-t? -
Cezar7
csendes tag
sziasztok4
Egy rövid kérdésben kérném segítségeteket:
Radeon X1600PRO PCIe 256MB vagy inkább I3D PCIe 7600GT 256MB DDR3 T2D?
És indokoljátok is ha válaszoltok.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat Üdv. -
Atla
senior tag
Most hivtak h megvannak a
Galaxy 7600gt AGP Zalmann vdeokarik
Pénteken v Hétfön megkapom
VÉGREEEE
A Mikulás csak meghozta -
Joe215
aktív tag
válasz
Csapi007 #4950 üzenetére
és ha nem Budapesti vagy lehet utazni minimum 2*, ha gariztatni kell.
Én így jártam a neten rendelt kártyával, + rendelést követően 5 7 volt mire megjött.
Félreértés elkerülése véget már többször rendeltem más cuccokat is a netről, de a tapasztalatom az garis cuccot csak nagyobb üzletből érdemes venni ahol helyszinen tudják intézni a garit.
Kisebb üzletben vásárolni sem érdemes ott csak az utazási költséget tudod megspórolni az időt nem. Nálunk min. 3 7 a gariztatás. -
Hallottam már ilyen zizegő tekercsről..., de honnan tudod, hogy tényleg az? Nehéz ilyen hangok irányát kitalálni...
Ha biztos vagy a dolgodban, valamivel hozzá kellene érned a tekercshez működés közben, akkor változik/megszünik a hangja. Ha elkaptad a cicergőt, körömlakkal lehet rögzíteni.
Csak szépen, óvatosan! -
Coolmat
őstag
Srácok, nem tudom hol laktok, de én ilyen internetről rendelős dolgokkal, de még talán nagykerből való vásárlással sem foglalkoznék a helyetekben. Esztergomi vagyok, bementem a sarki hardveros boltba, mondtam hogy 7600gt AGP kéne, 1 hét múlva meg is hozta Pestről a srác (Gainward sima változat). Vagy ahogy itt a fórumon is olvastam, lehetett vkitől venni, de azt gondolom már mind elvitték. Nem olyan nehéz találni, csak jó helyen legyél jó időben
-
vallas
őstag
Elvileg holnap
-
asadasad22
őstag
válasz
D.Orion #4909 üzenetére
Orion, most jut eszembe h egy fontos dologgal ki lehetne bővíteni az első hsz-t: Az AGP-s változatokkal, mert egyelőre az áll benne, hogy ilyeneket jelenleg nem kapni Magyarországon. Szóval ugyebár van belőle:
Leadtek
Gainward (sima és Golden Sample)
Galaxy (sima és Zalman) -
-
Pocok4
csendes tag
szerintem megtaláltam honnan jön a percegés, kondik mellett a kari sarkában van egy kis fekete kocka 1ro felirattal a tetején, egy réztekercs van benne, 2 kis nyílás van két oldalon 1mm, az egyiken végigfut egy kis ón forrasztás a másikon viszont szinte alig van egy kicsi ezért látni a réztekercset, netartsátok vissza magatokat, miez feszszabályzó vagy mi? és evvel most menjek vissza vagy nem?
-
vallas
őstag
még nem jött meg a karim, de várom.....türelmesen
-
Rover623
félisten
Kedves kis barátom, mivel visszaolvasok, nagyon jól látom hogy mit kérdeztél:
Hali
Szerintetek lehet egyáltalán kapni
Magyarországon 7600 Gt AGP-t?
Én már 3 hete várom
egyszerre két helyröl is meg van
rendelve.és még semmi!
Ezt a szövegrészletet többször át kellene nyomni egy magyar-arámi-szuahéli-angol-mandarin-magyar gépi fordítórendszeren hogy az alábbi sódert kapjuk:
És nem azt kérdeztem h lehet e már kapni
magyarországon,hanem hogy az elmult 2 hétben
kapott-e valaki kézhez
interneten rendelt kártyát!
No de sebaj...szívesen...máskor is...
P.S.:
Témához szorosan nem kapcsolódó tartalmú hsz.-t illik OFF-ba tenni...
[Szerkesztve] -
Atla
senior tag
válasz
Rover623 #4930 üzenetére
Rover!
ha annyir visszaolvastál találkozhattál velem is
egy pár hozzászolás erejéig!
Nagyon jol tudom kinek van AGP 7600gt-je!
És nem azt kérdeztem h lehet e már kapni
magyarországon,hanem hogy az elmult 2 hétben
kapott-e valaki kézhez
interneten rendelt kártyát!
Kössz h leugatsz -
Rover623
félisten
Ha a pánikolás helyett kicsit körbenéznél (pl. visszaolvasnál, vagy ami kevésbé fáradtságos ámde annál elmeélesítőbb hatású
) akkor láthatnád hogy legalább 5 emberkének van csak ebben a fórumban (asadasad22, Coolmat, dragonfx, Golyo82, Riga)...
Ha feltételezzük hogy nem az őszi betakarítás idején szüretelték a kártyáikat az ''AGP-s 7600GT'' fáról, akkor logikusan marad a vásárlás...ergo lehet már kapni... -
mérnök
csendes tag
nem nagyon olvasgattam még utánna de száraz szöveg helyett az ember a tapasztalt öreg rókákra szivesebben apellál! nemde?
-
Atla
senior tag
Hali
Szerintetek lehet egyáltalán kapni
Magyarországon 7600 Gt AGP-t?
Én már 3 hete várom
egyszerre két helyröl is meg van
rendelve.és még semmi! -
mérnök
csendes tag
sziasztok!
segitséget kérnék tőletek: AGPs 7600at szeretnék venni sztetek melyik a legjobb márka ár/érték/tuning tekintetében??? és GT/GS/GTO??? AGPben -
Szlovi
senior tag
Csak azért kérdeztm,mert nekem PCIe freki emelés nélkül 3,36GHz-nél áll meg a cucc és már többen is felhomályosítottak,hogy az ebbe való belepiszkálás(PCIE freki) nem éppen előnyös a videokártya élettartama szempontjából. Ezért erre vonatkozólag gyüjtök adatokat - szigorúan saját felhasználásra/tudásom gyarapítására
-
taaz
tag
sziasztok! Meg csináltam a karimon a vmodot , és raktam rá egy p3 réz bordát 6cm ventivel!
Max 60 fokig melegedet! A procimat is megtéptem 3560mhz a memok 750mhz szaladgáltak!
Drivernek a 91.47 használtam! A GST 735/1750 lett a vége! A memoriákon nem mertem jobban grafitozni mert nincs rajtuk hütés! Majd 1x lesz rá faragva valamiféle bordaA mag on A2 volt garavirozva , a memok meg 1.2 samuk!
Csak a 3dmark05 ben teszteltem és igy lett 7616 pötty! Szoval annyit megy most a karim mint elöte 2db 7600gs huzva mivel az volt elöte , de nem voltam elszálva a teljesitményüktöl!
[link]
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
válasz
ez_meg_emaz #4911 üzenetére
Jó választás annyiért, de 31k-ért Inno 7600GST-t kapsz.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
D.Orion #4909 üzenetére
szia
nem tudom hogy nézted e a 66GT topikot de ott van egy driver ajánlás egy olyat belehetne tenni az 1. H.Sz.ba (legstabilabb/leggyorsabb)!!!!
szerinted?
(meg az inno féle GST is ide lehetne sorolni mert azért még is GT nyák, stb. meg néha teljesítménybe jobbak mint a GTék)
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
A leadtek 7600gt-ről szeretnék több dolgot megtudni. A többi gyártóhoz képest mien. Vagy mik a tapasztalatok. Mien ramokkal van szerelve. Iesmi érdekelne. 34ért gondolkozom egy uj leadtek gt-n.
-
D.Orion
veterán
Hy. Mindenkitől elnézést kérek, hogy így elhagytam a topikot. Ma megint idekeveredtem és látom, hogy lassan eléritek az 5K-t. Ha gondoljátok írok egy új első hsz.-t az új topikhoz, ha akarjátok. Ha van valami fontos változás amiről lemaradtam akkor bökjetek rám egy privit, úgy 3K-tól nem követem a fórumot
-
Coolmat
őstag
válasz
asadasad22 #4905 üzenetére
Persze, hogy nem ahhoz, hanem az előző ugyanilyen frekiken lévő teszthez. 05-ben 47 06-ban 68 pont javulást hozott, de VR6-Fan eredményéhez képest még mindig hótt gyenge...
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fűnyíró topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest