- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos fejegységek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Csinaltam 1 3Dmarkot Vmodolva Mag 752 /mem 674 a memoriat igy se lehet tovabb huzni viszon igy nem hibazik 1x se
eredmeny 05 be 6296pont [link]
A mag menne 795Mhz is de szetesik a kep es a gyari helikopter nem birja szerintem eleg meleg volt+ 3Dmark alatt a memok olyan melegek voltak hogy nemszivessen fogdosnam hosszu tavon, ere a tipusra lehet erdemes lenne rakni suniket.? -
nesa
veterán
válasz
Johnny Cage #3189 üzenetére
Kiprobaltam a Vmod pontokat jok lesznek ramerni nem tudtam mert ocsem elvitte a muszert.
-
nesa
veterán
Vissza kaptam a 7300Gt kartyam mivel nem volt most ilyen valaszthattam volna dragabb kartyat de nekem nem jott be egyik se ami raktaron volt...
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
egy kicsit állítgattam a gamet
800*600 full low, 2x multi...
s grafba így olyan kb. mint a medium-os beállítás
alapon minden:
Frames: 6703 - Time: 307837ms - Avg: 21.775 - Min: 15 - Max: 33
vga tuning 620/850:
Frames: 6840 - Time: 266445ms - Avg: 25.671 - Min: 18 - Max: 33
cpu @3ghz, vga tuning 620/850:
Frames: 6152 - Time: 236413ms - Avg: 26.022 - Min: 20 - Max: 35 -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Johnny Cage #3189 üzenetére
Ohh, most vettem észre a kérdésedet, az itt látott poti ráforrasztós módszert csináltam: [link]
Az egyszerűbb feszmérés érdekében még a vmem ponthra ráforrasztottam egy drótot.
Lentebbi hsz-eimben találsz képet is az alkotásaimról. Lassan nem látszik a karesz a sok plusz vezetéktől. -
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3192 üzenetére
A DDR2 ramoknak, ebből a szempontből ez is az, 2.4V a halálos adagjuk elvileg. A gyakorlatban vannak gyártók akik tuningramként ekkora fesszel dobják piacra.
Én azt mondom, 2.2V fölé ne menj, nincs is értelme.Nálam 2.12 körül vannak mindkét kariban.
Érdekes volt, hogy 1024x768-ban igaz, hogy a DDR2 256MB-tal, de simán lehetett menni az átlag 18 FPS-sel. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még az emelt órajeleken is csak low-ban tudtam normálissan menni a dirtben...
A VMEM-nek mennyi az a határ, amit el szoktak bírni? Egyébként ott érdekes ez a fesz beállítás, 20k fölöttti ellenállást kap, akkor már nem megy a fesz 2V alá... Megis ilyedtem, hogy bekapcsoláskor már 2,17V-t adott a ramnak a cucc. -
fagy53
nagyúr
ÖSSZEHASONLÍTÁS A DIRT DEMÓ SEGÍTSÉGÉVEL
MENNYIT SZÁMÍT A MEM MÉRETE ÉS GYORSASÁGA.
AGP GDDR3 128MB
AGP DDR2 256MB
800x600, medium, Detroitrw nyomán
Gép:2700/208MHz Driver Z-Tw 9147, külső hőm. 26.5°C
GDDR3 500/700
15 --- 29 ---20.513 vmem: 117/57MB 63°C
DDR2 500/450
16 --- 28 ---19.6 vmem: 148/27MB 57°C
GDDR3 730/860
19 --- 35 --- 26.198 vmem: 117/56MB 69°C
DDR2 730/450
18 --- 30 --- 22.738 vmem: 147/27MB 61°C
Egy érdekesség a felbont: 1024x768
DDR2 730/450
15 --- 24 --- 17.9 vmem: 165/26MB 62°C itt még játszható, ellentétben a NFS-el -
fagy53
nagyúr
ÖSSZEHASONLÍTÁS A DIRT DEMÓ SEGÍTSÉGÉVEL
MENNYIT SZÁMÍT A MEM MÉRETE ÉS GYORSASÁGA. -
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3183 üzenetére
Üdv!
A 3DM06-ban 20-30% közötti növekedés, a játékoknál nagy a szórás kb 20-50%-ra lehet számítani.
Hasonlóak a változások, mintha 7600-ra váltottál volna!
A kártyádnak ez a beavatkozás nem árt, csak a hőmérsékletre kell fokozottabban ügyelni és nem a GPU miatt elsősorban, hanem a környező elemek , memóriák, meghajtók, stabilizátorok melegedhetnek jobban, ha másért nem hát azért mert a VGA venti melegebb levegőt fúj. -
fagy53
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3184 üzenetére
Üdv!
Egyáltalán nem kevés, sőt , a felbontás ha jól látom nem az alapértelmezett, kisebb annál. A kártya 128MB aminek a hátránya még PCI-E-nél is 3DM06-ban megmutatkozik.
Akkor mit szólsz az én AGP-s 2240 pontomhoz, 785/950-nél? -
Pancsermeste
őstag
Hmm... elnézést kell kérnem szegény 7300GT-m től, amiért meggyanúsítottam néhány játéknál jelentkező szaggatás, vagy gyorsulás miatt.
Reac^ kollégának jó volt a megérzése. TaskManager-ben letiltottam az egyik CPU magot, így a hiba megszűnt.
Tudom, ez nem Wines topic, de ha már itt vok megkérdeném, hogy nem tudjátok, hogy lehetne ezt a proci affinitást ezeknél a progiknál fixálni, hogy ne kelljen minden alkalommal beállítani? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Johnny Cage #3184 üzenetére
egymagos a proc, X2-vel többet adna a progi...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdem úgy érezni, hogy magamhoz beszélek...
Teszteredmények:
felbontás az lcdTV miatt 1280*720
Z-Tweaked 91.47, teszt erejére preformance-ra rakva, mindn progi futott, ami máskor is, csak firefox nem
3dmark2006
Alap 500/700
ÖSSZES 2325
SM2.0 897
HDR/SM3.0 1006
CPU 825
Tuning 745/940
ÖSSZES 2815 - +21,07%
SM 2.0 1165 - +29,87%
HDR/SM 3.0 1242 - +23,46%
CPU 824
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
rthdribl.exe (real time hdr ibl rendering) - progi indulási pillanatát néztem, mert az első környezet mindig azonos, és a goylók is ugyanonnan mennek.
500/700-on 65-66 FPS
745/940-en 92FPS
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Huhúúú, 2,15V -935MHz
Azaz most 745/940 -en megy a kari! A memók mennyi feszt bírnak ki? Szerintem még egy pici, és meglenne az 1000MHz!
[Szerkesztve] -
as_Rock
őstag
válasz
Johnny Cage #3177 üzenetére
2-3k-t kellene csak rádobnom azért érdekelt a dolog, ''sajnos'' szeretem ha csendes a gép, passzívbordás 7300/7600-ban meg tudtommal csak ddr2-es memóval szerelt van
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
mem vmod mindjárt, most kicsi ráemeltem magfeszt, 1,6V-val 760-on nem volt stabil, úgyhogy visszavettem 1,52V-re, így bírja a 750MHz-et, marad ennyin. 1,6V melett 70 fok volt karesz, viszavéve 1,52V-re, rögtön lement 64-re, szóval ez marad ennyin, most megnézem a memóriát. Most mértem meg, 1,92-őt kapnak a ramok, ezzel tudják a 880-at.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3174 üzenetére
Támadt még egy ötletem
:
Nem túl jó, hogy csak hátra tudsz ventit rakni, de talán lehet rajta segíteni. Úgy kellene megoldanod a vga szellőztetését, hogy hátul egy venti légcsőn keresztül hideg levegőt fúj a kártyára, és ugyancsak egy légcsővel egy másik venti elszívja a meleget. Arra azért figyelni kellene, hogy a kártya hátoldalát is érintse a légáramlat. Így sztem sokat javulna a vga hőmérséklete. Végülis nincs gond a házhűtéseddel, csak így vmodolva, esetleg még több feszültséggel már nagyon melegszik a kártyád. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #3169 üzenetére
A szekrény eleje és oldala sem lesz kifúrva, csak a hátlapra ''kaptam engedéjt''. A venti megkapta a szabályzást, de a feszt az egyszerűség kedvéért a kártyáról kapja, de majd holnap rákötöm 12v-ra, úgy sokkal jobban kell majd hűtenie. A sok ventis megoldást meg nem szeretném, igazából a csend a fontos nekem.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3147 üzenetére
Szvsz a legjobb megoldás a házhűtésre:
Kivágod a szekrény ajtaját egy 12cm-s ventinek (ráccsal, vagy szűrővel eltakarod, így nem lenne olyan ronda) kb. középre, az alaplap síkjához közel, és hátra teszel 2db 12cm-s ventit, nagyjából egymás mellé. Így mehetnének 5v-on, mert lesz elég légszállításuk. A cpu ventijét rakd úgy, hogy elszívja a meleg levegőt. Végül, egy polcot tehetnél a gép fölé, ez megakadályozza, hogy megrekedjen a meleg levegő a szekrény tetejében.
A vga ventije nem hőmérséklet fűggő szabályozást kapott? Mert ha igen, akkor load alatt 12v-on menne, nem? -
fagy53
nagyúr
válasz
detroitrw #3164 üzenetére
Igen ez az, bár én kiiratom a local és non local vmemóriát, melyeknek az összege a vmem usage, de így is látszik, hogy a beállításodban 60-70MB-ot a rendszermem-ből fogyaszt.
Ráadásul 800/600-on, gyerekek ez már a vég...!
AGGREGÁTOR: akkor ezt állítsd be az összehasonlítás végett, [L]beállítás: 800*600, medium [link], [link][/L]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
Jó lenne egységesíteni a beállításokat!
Aggregátor: pontosan így jártam a Codmasters-sel én is, nem enged regisztrálni sem!
A linkekkel a többiek megelőztek.......
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
Colin McRae: DIRT Demo Teszt:
beállítás: 800*600, medium [link], [link]
E6300 1,866ghz
7300GT 128MB 500/700 (94,24-es driver)
2*1gb 800 /1:1/
Frames: 5315 - Time: 272404ms - Avg: 19.511 - Min: 15 - Max: 25
E6300 @ 3ghz
7300GT 128MB 500/700
Frames: 5198 - Time: 245592ms - Avg: 21.165 - Min: 15 - Max: 36
képek játék közbe:
[link]
[link]
éppen játszható
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
CPT.Pirk #3150 üzenetére
Mondjuk a VGA duct-ot úgy ahogy van, ki is lehet dobni (egy opcionális plusz hűtés a videokarihoz), a javitott változatokban már nincs is benne. Ettől függetlenül nagy különbség van egy spéci, jól hűtő ház és egy átlagos, noname kasztni között - érdemes rá egyszer beruházni, mert egy jó házat nem fél évre vesz az ember.
(Nekem eddig kétféle házam volt, két zsúfolt, fapados noname ház, ami ehhez mérten nem is olcsó; aztán 1 éve vettem a P180-at, az alaplapom kapásból 10 fokkal hűvösebb lett, a procimat venti nélkül is tudom járatni maxi terhelés mellett, a vinyóm hangja pedig megszűnt létezni.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Johnny Cage #3149 üzenetére
Eléggé komoly a cucc, de nincs ilyesmire pénzem... Marad az, hogy majd a zalmi megkapja a rendes 12V-t, ahogy illene...
-
Johnny Cage
addikt
Half-Life 2 Episode One-t próbálta valaki? Nem lehet túl nagy az igénye, a 7300GT megeszi fullon (4xAA - 16xAF - HDR).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #3144 üzenetére
Mondjuk a levegő utánpótlást lehet még kellene növelnem, majd még gondolkodok rajta. A magas hőmérséklet meg annak is lehet az eredménye, hogy a zalmit a gép csak 40%-os fordulaton hajtja meg (mert ez nem a gyárilag zalmis). Valószínü majd kipróbálom, hogy megkapja a 12V-t.
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3144 üzenetére
Emlegettem neked a vihart, hát egy áramszünet jött helyette.........!
Még jó, hogy nem akkor állítgattam a bios-t!
Viszont éppen benne voltam a most megjelent Colin McRae Rally Dirt demo letöltésében, de ez így ugrott.
Ez hasonlóképpen friss mint a Lost P., csak közelebb áll hozzám, de nem a játékról van szó, hanem a VGA tesztekről.
Lehet, hogy ez dönti el, szükségem van a 76GS-re vagy sem.Ha nem bírja egyik 73GT sem rendesen akkor nincs mese! -
barnam_
nagyúr
Lehet érdemes lenne beszerezned egy pci vga-t, mert a floppyban nem lehet bízni. Azt még kipróbálhatnád, hogy cd-ről lehet-e bootolni, ha arra írsz egy autoexec.bat-ot. Nézd meg milyen parancsok kellenek a flasheléshez, és mindenképpen állítsd be, hogy ha végzett, induljon újra, mert így tudod mikor végzett a flasheléssel.
Azt nem tudom, milyen időzítés számít jónak, és rossznak videókártyáknál, így erről véleményt sem tudok alkotni.
(#3141) CPT.Pirk: Azt megnézted, milyen légcsatorna nélkül?
Mert szerintem kevés az a 3 °C csökkenés. A szellőztetésednek az a legnagyobb hátránya, hogy nincs venti, ami hideg levegőt fújna a gépre. Ilyen körülmények között nem is fog nagyon javulni, de azt kipróbálhatod, hogy milyen, ha a vga fölé raksz egy 12cm-s ventit a Silencer helyett.
Az lenne a legjobb, ha átpakolnád a gépet egy rendes számítógépházba. Egy kisebb ház nem fér be a szekrénybe? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megcsináltam a hűtést, most a belső levegő nem melegszik túl, a kari fölött meg egy ATI silencer 3 nyomja ki 5V-n a levegőt [link], a proci meg kapott egy brutális légcsövet [link], érdemes megnézni mit alkottam. (nem, nem periszkóp...) Eredménye az lett, hogy 70 helyett csúcs órajelen 66-67 fok függően a környezeti levegőtől, most a hőmérőm szerint 24 fok van, de többnek érződik.
Most nézem majd még CoD2-őt DX9-ben több beállításban, és eldöntöm h. van-e szükség még tuningra. -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3139 üzenetére
Köszönöm, az utóbbi marad mert nincs PCI VGA-m, de nem baj mert itt még nem tartok és nem is akarok. A GDDR3-at kiveszem, berakom a DDR2-t elmentem a bios-át, kiírom az időzítéseit és mivel növelni akarom nem hinném, hogy gond lenne, csak ne legyen közben vihar!
Mit szólsz a GDDR3 időzítésekhez, szerintem elég szigorúak egy 1.4ns-os memóriának! -
barnam_
nagyúr
Gondolom tudod hogy kell flashelni az új biost, ezért azt most nem írom le.
Ha nem működne a vga bios flash után:
- kell egy PCI vga
- egy cd-re írd ki a régi és új biost, és a flashelő programot.
- egy win9x cd-vel bebootolsz, majd berakod a másik cd-t, és felrakod a régi biost
Úgy is csinálhatod, hogy egy floppyra írsz egy autoexec.bat-ot, ami bootolásnál felrakja a régi biost, bár szvsz a cd-s egyszerűbb és biztonságosabb. Ehhez viszont nem kell pci vga.
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3137 üzenetére
Üdv!
Hálám örökké üldözni fog.....nagy ötlet volt,hogy ATiTool-ból mentsem ki a VGA Bios-t, mert így a NiBiTor megnyitotta és ki tudtam olvasni, egyelőre a GDDR3 van benne, az időzítéseket. Tcl ugyan nincs benne, de a többi ugyanaz mint egy harmatos DDR SPD beállítása Tcl-4-4-8 és a többi.
Most már csak azt kellene kokretizálni, hogy mi történjen akkor ha beüt a mennykő.
Ez most egy.bin fájlba van mentve, de gondolom, hogy egy harcképtelenné tett bios-u VGA elmentett bios-át már a gép bootolásánál be kell tudni juttatni a VGA EEPROM-ba.
Segítenél abban, hogyan lehet ezt bootolhatóvá tenni?
[Szerkesztve] -
barnam_
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3136 üzenetére
OK, kiváncsian várom az eredményeidet
-
Reac^
őstag
válasz
elfelejtette #3132 üzenetére
fakkommse... pénteken infó meg vetülettan vizsga. Pfejjj
-
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #3132 üzenetére
Na egy hideg sör most jól esne
Most hogy írtad, megszomjaztam egy pöttyet
-
fagy53
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3124 üzenetére
A pontos okot nem tudjuk, de mindkét ill. mindhárom kolléga grafitfüggő.
A hibajelenségek sem egyformák, ezért nem lehet biztosat állítani, de egyik sem volt a hiba bekövetkezésénél a maxin, ezért a grafit a gyanús. -
Reac^
őstag
válasz
elfelejtette #3122 üzenetére
Hát ha megnézzük a statisztikát neki van idáig a legjobb esélye a 800mhz eléréséhez.
Johnny: Nálam valószínűleg lesarkazás vagy valmi megmagyarázhatatlan blokk felszerelés közben.
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
válasz
elfelejtette #3122 üzenetére
Nem fog úgy járni, mert nálatok sem a túlhúzás okozta a bajt!
Ceruzát meg reméljük nem hegyezett a kari felett....... -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3117 üzenetére
Várj, akkor a lényeget nem értetted meg. Igen, egy többet tudó karit szeretnék, mint a mostaniak, mert ezek összeolvasztva lennének jók.Valamivel jobb legyen mint a GDDR3-as és 256MB-tal.A Galaxy jó de nem elég izgalmas, én egy igazi kihívást szeretnék, de olcsón.Amennyiben az Inno nem jönne össze, akkor a Galaxy lesz a befutó.
CPT.Pirk egyelőre élvezd ki ezt, ne rohanj előre! A víz bonyolultabb dolog, pláne nálad.......csőrepedés a szekrényben?
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #3117 üzenetére
Kicsivel a VGA felett van egy 12cm-es, és a meleg szerencsére a nagy légtérben elmegy felfelé, plussz a légcsatorna miatt a kari fölött kell majd kifúrni a szekrényt, de majd valamit kitalálok, a kariról valami leszívja a meleget.
Reac: THX, igen a víz lenne a megoldás, de nincs lóvém most összedobni egy ilyet, meg blokkgyártás, stb. nincs hozzá felszerelésem/tapasztalatom... -
barnam_
nagyúr
Hát a tuning soha sem biztos, ezért én a Galaxy-t venném. Az Inno3D ellen szól: nincs tápcsati, 500 mhz-es ramok, amik tuti nem 1.4ns-osak, gyenge gyári hűtő. Kb. 6k különbség van a 2 kártya között (ipon.hu), és ha beleszámolod, hogy kell rá egy normális hűtő, és hogy a Galaxy-n 1.2ns-os ramok vannak, szvsz mindenképpen a Galaxy éri meg.
(#3111) Johnny Cage: Nyugodtan belevághatsz a pencil modba, nagyon egyszerű megcsinálni, és a gari is megmaradViszont multiméter mindenképpen kell, anélkül nem lehet nekiállni, mert nem tudhatod, hogy a satírozással mekkora feszültséget érsz el.
(#3112) CPT.Pirk: A légcsatorna jó ötlet, de még vádg ki a szekrény oldalát úgy, hogy a vga közelébe tudj rakni egy ventit, ami elszívja a meleget. -
fagy53
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3111 üzenetére
A pénzspórolás igaz, de legalább olyan fontos az élményszerzés, a rokonlelkek egymásratalálása és a kaland, a kíváncsiság, ezek vitték előbbre az emberiséget is!
Gondolod, hogy egy csúcs VGA-t ha lenne ilyen a kezeim közt, alapon hagynám?
Nem szabad belenyugodni semmibe, mindig van jobb, pl magasabb órajel!
Multinélküli tuning olyan mint tök sötétben újságot olvasni
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Johnny Cage #3113 üzenetére
de milyen beállításban? DX7?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #3102 üzenetére
Igen, emlékszem régebbi kijelentésemre, eszembe is jutott ma, de mentségemre legyen mondva, hogy akkor még nem volt meg a zalman venti a karin, a gyári ''rezezett'' alu borda meg azért kevés a vmodhoz...
CoD2-őt még később megnézegetem újra, plusz holnap teszek be egy légcsatornát a ''szekrényembe'', hogy prociventi egyből a kinti friss levegőt tudja beszívni... Csak még fúrni kell a szekrényt, meg ragasztani papírból egy 12*12-es csatornát...
Johnny Cage: Véleményem szerint multiméter nélkül ne is próbálkozz, mert akár túl magas feszt is beállíthatsz, egy multimétert meg ami fesz mérésre jó, már kapsz 7-800Ft-ért, ami nem pénz érte. A ceruzázás meg ahogy olvastam macerás, nézd meg én hogyan csináltam, pár hsz-el ezelött linkeltem egy nagyfelbontásut a kareszról, mindezt a forrasztást egy 5k-s kis egyszerű tűpákás forrasztóállomással.
És igen, SW tuning nem elég a CoD2 DX9-ben tolásához. -
Johnny Cage
addikt
válasz
barnam_ #3108 üzenetére
Kábé 2 hete látogatom ezt a topikot rendszeresen, de azóta arról szól, hogy buherálással hogyan spóroljunk meg pénzt.
VR-Zone leirást meg átfutottam, mert nem volt még erős elhatározásom a pencil mod mellett (ergo most kaptam meg gariban az új kártyám, van bennem jogos félsz). De annyit témáztok róla, hogy egyre jobb furdalja az oldalam a kiváncsiság..
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3104 üzenetére
Te is azt írtad most, hogy óvakodjam tőle, én is ezt a tanácsot adtam másoknak, de ez benne a szép, ebből a kariból egy jót kihozni.
A Galaxy sem a régi......, nekem mindkettőből van egy, és jók!!!!
Az Inno-t jó 90%-kal húztam fel, ez rekord, bár nem garancia arra, hogy legközelebb is sikerül.
Johnny Cage: találomra ezt sem érdemes csinálni.......
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
válasz
Johnny Cage #3107 üzenetére
Hali!
Multira megéri rááldozni azt a ~3k-t. Bármikor jól jöhet.)
Üdv. -
barnam_
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3107 üzenetére
Szerinted miről szól 3 hónapja ez a topic?
Ha elolvastad volna a VR-Zone vmod leírást, amit linkeltem, tudnál mindent a pencil modról
Egyébként igen, jó a grafit, mert könnyű megcsinálni, és visszaállítható a gyári állapot.
Multiméter feltétlenül kell hozzá, anélkül ne állj neki.
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3100 üzenetére
Korábban írtam, hogy 700 felett egy más világba kerülsz, mintha egy kategoriával jobb karit tettél volna a gépbe!
CPT.Pirk is azt mondta, hogy neki a CoD2 simán elmegy swtuninggal is, most fog megváltozni a véleménye!
Egyébként a hwtuningot akkor becsüli meg igazán az ember, ha a korábbi órajelekkel éppen a játszhatóság határán lavírozott, így meg simán megy minden.
Jó hűtéssel a 770 a mindennapok használatában is helytáll!
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3096 üzenetére
Szeretnék 500MHz-ig elmenni, még időzítésrontás árán is.A 9600XT-nél sikerült így feljebb vinni és egy kicsit jobb is lett. 300@370MHz.
Kíváncsi lettem és jó kalandnak tűnik, hogy a 76GT fölé küldjek egy Inno3D 7600GS DDR3 -as karit. Nincs tápcsati, csapnivaló hűtés, egy jó DDR2-nek megfelelő memória kell ennél jobb kihívás? Először személyesen akarok ezekről meggyőződni, aztán lehet, hogy belevágok. Egyelőre ő a legolcsóbb GS 500Mz-es memóriával.
CPT:Pirk:a melegedésre vigyázz, ez az idő nem a legjobb a tuningra!
Szerintem 1.6V fölé most ne menj, de egyébként lehet menni 1.7V-ig. -
barnam_
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3100 üzenetére
50-60 mhz?
750 mhz - 500 mhz = 250 mhz
És a stabil 750 mhz könnyedén elérhető!
(#3101) CPT.Pirk: Mondtuk hogy érdemes vmodolni ezeket a kártyákat...
Emlékszel arra, hogy korábban azt írtad, egy jobb kártyával fogod DX9-ben játszani a COD2-t? Na ahhoz képest most ezzel játszhatsz maxon DX9-ben
Shadows-t, és 4x AA nyugodtan bekapcsolhatod, bírni fogja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest