Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, akkor problémába ütköztem a VGA kártya és a lapmonitor kombója miatt.
A Rollercoaster3 sem akar működni. Frissen telepitve valami olyan felbontást akar már indulásnál, ami ''Video Mode Not Supported''-re sarkallja a monitort és innentől nincs kép. A GTA SA is ezt csinálja mostmár.
Powerstrip-et és Re-Force-ot már próbáltam de hiába állitom be, hogy milyen felbontáson mekkora Hz-et tud a monitorom, teljesen hatástalan a játékokra. (Mellékesen a monitor inf fájlát is kipróbáltam már, szintén nincs eredmény.)
Az az érdekes, hogy ugyanezek a játékok ugyanezzel a monitorral hibátlanul mentek egy ATI kártyával és az Intel integrált vezértlőjével. Nem ismerem még eléggé az NV kártyákat. Lehetséges hogy a 77.77-es driverrel lesz gond? Más játékok (sims2, Juiced, AOM, Quake3) és a tesztek gond nélkül futottak.
Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest