-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
válasz
#04441088 #37692 üzenetére
Szia,
Egy konkrét számsor sincs magában a levélben, csak általánosságok. Illetve van egy szám, amire kérték, hogy az e-mail subject mezőben hivatkozzak (AWB 2737225304 B2C), de ez csak a saját rendszerükben kiosztott regisztrációs számuk lehet szerintem, mivel köze sincs egyik tracking/shipping number-hez sem, amit a feladók megadtak - ez nem vitt közelebb hozzá, hogy beazonosítsam a csomagot.
@Beni2360 (#37693): Ár sem szerepel a levélben, csak általános vámtarifadíjak, raktárdíjak, meg hogy 14 napom van reagálni, különben megy vissza. Azt nem értem, hogy ezt miért nem konkrétan akkor küldik ki, amikor már itt van a csomag a határon.
Am. a dolog úgy történt, hogy kaptam egy sms-t, amiben megadták a fent nevezet AWB kezdetű alfabetikus karaktersort, hogy a tárgy mezőben arra hivatkozva írjam meg nekik az e-mail címemet, ahová elküldhetik a vámkezeléssel kapcsolatos tájékoztatást. Mondjuk ezt sem értem, hogy a mobilszámomat tudták, de az e-mai címemet nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Óra topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest