Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
Dluinet #30288 üzenetére
Igazából nem cigizek olyan sokat, csak fájna egy ilyen készüléket 15 körül megrendeleni, amikor anno 9 ezerért rendeltem és nem vámolták meg meg semmi ilyesmi..itt elvekről van szó
Gearbesten nincs valami olyan opció, hogy warehouse szerint böngészek? És akkor csak az EU-s cuccokat nézegetem, aztán összerakok valami életképes vapet.
A fenti kép alapján nézem, most a pl.: CN-006/CN-001 azok EU-s raktárak? link
-
bjergerking
tag
válasz
Silent77 #30284 üzenetére
Sajnos az összes iStick piconál csak az az egyetlen opció, pedig amikor anno rendeltem, volt a 30 napos 1 dolláros opció is..nem tudom honnan rendelhetném meg. Nyilván dohányboltban 20+ ezerért nem fogom
Dluinet: nem, nem az első. Volt már egy ugyanilyenem, csak sajnos leejtettem és eltört.
Csak ez az egy opció van: LINK
Esetleg valami más megbízható oldal, ahonan tudok rendelni eu raktárból vagy nem fogják megvámolni?
Edit: még ILYENT találtam, ez a Registered Air mail ami nekünk kellene? Vagy mi a különbség a három között? Melyikkel érdemes rendelni?
-
bjergerking
tag
Sziasztok!
Szeretnek rendelni egy ecigit gearbestrol. Par honapja ismerosom rendelt az oldalrol 30 ezer forint ertekben ecigit es vam illetve afa mentes volt (a leglassabb egy dollaros szallitast valasztotta es kb egy honap volt mire megjott), viszont maga a termek 9500 ft ami nem sok, de a szallitasi modoknal csak olyan van, hogy ‘EU expedited shipping’ (4-7 nap), ami kb +1500ft, nem is lenne vele baj de ezt megfogjak a vamon es kell fizetnem plusz koltsegeket is? Mert ugy mar nem eri meg annyira es lehet megveszem itthon. Pontosan mi az az EU expedited shipping?! Valaki segitsen
(A cucc csak hongkongi warehouseban van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest